• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En yakın kız arkadaşım !

öyle olsada olmasada artık siz bu durumdan kıl kapmışsınız ki görünen de ortada zaten..
benzer bir durum yaşadım bende ama kendime kızıyorum bu ne kıskançlık diye en sonunda kopardım..sessiz sedasız oldu gerçi ama keşke saçını başını yolma şansım olsaydı :) ay buda çok ağır oldu be

hee sunuda söyleyim bazı bayanlarda sahipli eşli nişanlı erkeklere karsı bir merak var ... iki gündür açılan konularda bunu gösteriyor...

Anlattiklarina bakilirsa sen fesat dusunmuyorsun,kizda birseyler oldugu belli.En iyisi biran once iletisimi kes,sonra basiniz agrimasin tatlim.

nasıl insan bunlar ama ya :5: eşimle konuştum görüşmeyecek ama aradı mı amesaj attı mı diye devamlı sıkboğaz etmek istemiyorum. korkuyorum bir yandanda ona karşı özgüvensiz görünmekten

niyeti bozuk arkadaş kocaları olduğu gibi arkadaşının eşine, sevgilisine bakan niyeti bozuk kızlarda oluyormuş demekki. hayatta kimseye güvenmem, insanları çok severim ama yanlışını görünce çabuk soğurum..

Üzgünüm ama kız arkadaşın seni çoktan gözden çıkarmış, şimdi kocanı nasıl ayartırım onu bıraktırırım diye düşünüyor sanırım. hiç düşünme şutla, ağzı ile kuş tutsada ne kendin selam ver, nede kocanı görüştür.
benim fikrim budur, yine karar senin :)

öyle olsada olmasada artık siz bu durumdan kıl kapmışsınız ki görünen de ortada zaten..
benzer bir durum yaşadım bende ama kendime kızıyorum bu ne kıskançlık diye en sonunda kopardım..sessiz sedasız oldu gerçi ama keşke saçını başını yolma şansım olsaydı :) ay buda çok ağır oldu be

siz de mi böyle bir durum yaşadınız ? suçluluk hissettiniz mi hiç ben fesatlık yapıyorum diye ? sonra doğru mu çıktı ? doğru çıktıysa keşke saçını başını yolsaydınız :90: müstehat diye düşünüyorum bize verdikleri acıya karşı

evli yada nişanlı erkekler daha fazla ilgi çekiyo.parmağında yüzük olan erkeklere ilgi alaka fazla sanırım:((((

canım valla Allah kolaylık versin zor işler bunlar...

ayrıca birşey söylemek istiyorum bir telekominikasyon şirketlerinden birinde şöyle bir özellik varmış bende tam bilmiyorum ama duymuştum sende bi araştır istersen...

şimdi eşinin cep telefonundan ayarları filan yaptıktan sonra eşinin cep telefonundan hangi numaraya mesaj atıldıgını görebiliyosun..tama olarak nasıl yapıldıgını bilmiyorum ama belki araştırmak istersin diye düşündüm..

niyeti bozuk arkadaş kocaları olduğu gibi arkadaşının eşine, sevgilisine bakan niyeti bozuk kızlarda oluyormuş demekki. hayatta kimseye güvenmem, insanları çok severim ama yanlışını görünce çabuk soğurum..

Üzgünüm ama kız arkadaşın seni çoktan gözden çıkarmış, şimdi kocanı nasıl ayartırım onu bıraktırırım diye düşünüyor sanırım. hiç düşünme şutla, ağzı ile kuş tutsada ne kendin selam ver, nede kocanı görüştür.
benim fikrim budur, yine karar senin :)

bende çabuk soğurum ondan dolayı da hep kendimi suçlu hissederim işte ama hepinize teşekkür ederim son zamanlarda benden uzaklaşan özgüvenimi yerine getirdiniz :3:

sen hiçte haksızlık felan yapmıyorsun resmen sevgılını ayartmaya kalkmış uzak dur boşver kadının dusmanı yıne bı kadındır bunu unutma

ayrıca birşey söylemek istiyorum bir telekominikasyon şirketlerinden birinde şöyle bir özellik varmış bende tam bilmiyorum ama duymuştum sende bi araştır istersen...

şimdi eşinin cep telefonundan ayarları filan yaptıktan sonra eşinin cep telefonundan hangi numaraya mesaj atıldıgını görebiliyosun..tama olarak nasıl yapıldıgını bilmiyorum ama belki araştırmak istersin diye düşündüm..

teşekkür ederim canım ama o zaman kendime saygımı kaybederim diye düşünüyorum. evliliğime de kocama da saygımı yitirmek istemiyorum ama çok teşekkür ederim aklımda bulunsun :3:

teşekkür ederim canım ama o zaman kendime saygımı kaybederim diye düşünüyorum. evliliğime de kocama da saygımı yitirmek istemiyorum ama çok teşekkür ederim aklımda bulunsun :3:

facebookunda hep eşimle ve benimle resimleri var kaldırmasını istesem mi? düşmekte istemiyorum o kadar. ama eskiden şey diyordu ''ailemdeki herkes .... ile sevgili sanıyo beni'' diyip gülüyordu

Bi kadın , kocasına asılanı anlar , hisseder. (Eğer paranoyak değilse)
Kız arkadaşın belli ki yaşadığınız ilişkiyi kıskanmış , kendisi yaşayamadığı için ve aklınca senin yerinde olma gibi bir hayal kurmuş.
Eşini sık boğaz etmene gerek yok , durduk yere de şimdi havalara girmesin iki kadın benim için kavga ediyor diye , aklına zorla karpuz kabuğu düşmesin.
Çaktırmadan izle , baktın gördün kocana ilanı aşk moduna girmiş , git saçını başını yol , ne sessiz sedasız hayatından çıkarıcan , elaleme de rezil olsun ki , bundan sonra onu arkadaş diye bağrına basacaklar bir kez daha düşünsün..

facebookunda hep eşimle ve benimle resimleri var kaldırmasını istesem mi? düşmekte istemiyorum o kadar. ama eskiden şey diyordu ''ailemdeki herkes .... ile sevgili sanıyo beni'' diyip gülüyordu

yok artık senin arkadasım dediğin kız iyice zıvanadan çıkmış terbiyesizlik boyutuna geçmiş:47:

İşte böylelerine GAFİL MUHBİR deniyor.

Kendi kendini ele vermiş zaten daha ne delil arayıp acaba haksızlık mı ettim diye düşünüyorsun?

ben böyle insanları test ederim aslında, sevgilimle iligli bir sorunumu anlatırım bakarım tavrına.. boşver ya değmez deyip beni uzaklaştırmaya mı çalışıyor yoksa onu övüp göklere çıkarıp beni hatalı mı buluyor yoksa dost gibi yanımda olup sakinleşince halledebileceğimizi mi öğütlüyor..
genelde burda insanların tavrı belli olur.. dene istersen..

ben böyle insanları test ederim aslında, sevgilimle iligli bir sorunumu anlatırım bakarım tavrına.. boşver ya değmez deyip beni uzaklaştırmaya mı çalışıyor yoksa onu övüp göklere çıkarıp beni hatalı mı buluyor yoksa dost gibi yanımda olup sakinleşince halledebileceğimizi mi öğütlüyor..
genelde burda insanların tavrı belli olur.. dene istersen..

bir değil belki 10 kere denedim bu şekilde hep yanımda oluyordu sakinleştirmeye çalışıyordu ve halledeceğimizi söylüyordu son bir kavgamızı anlattığımda yorum yapmadı hiç ilgilenmedi falan (doğum günü olduğu gün sanırım beni çağırmamak için) :20:

Back
X