İşte böylelerine GAFİL MUHBİR deniyor.
Kendi kendini ele vermiş zaten daha ne delil arayıp acaba haksızlık mı ettim diye düşünüyorsun?
ah bhe canım bu konuşmalarında bayağı belli etmiş zaten kişilik bozukluğunu, hayatından çıkarmak için hiç düşünme, acıma acıncak duruma düşersinfacebookunda hep eşimle ve benimle resimleri var kaldırmasını istesem mi? düşmekte istemiyorum o kadar. ama eskiden şey diyordu ''ailemdeki herkes .... ile sevgili sanıyo beni'' diyip gülüyordu
siz de mi böyle bir durum yaşadınız ? suçluluk hissettiniz mi hiç ben fesatlık yapıyorum diye ? sonra doğru mu çıktı ? doğru çıktıysa keşke saçını başını yolsaydınız :90: müstehat diye düşünüyorum bize verdikleri acıya karşı
tatlım peki bu arkadaşın sizin sözününzde böyleydi ardından bri doğum günü mevzusu var...peki siz düğün yapana kadar hiç bir mevzu yok mu??. sen bunları o zamn görmüşün evlnedikten sonra neden dile getiridin kafam kaıştı=====????
doğum günü olayından sonra tekrar bir eğlence oldu ondan sonra da evlendim ama dün bir face ine baktım hep bizim resimlerimiz var bende acaba arar mı ya da acaba ben yanlış mı yaptım gibi bir iç ses geldi yine bir pişmanlık duydum. Fakat anladım ki hatası olan ben değilimm
Bence sizin en büyük hatanız, yaptıklarını görmezden gelmeniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?