En yakın erkek arkadaşım?

bluebutterfl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2024
79
1
24
Kızlar selam .6-7 yıllık en yakınım dedıgım arkadaşım vardı .Cocuk 2 gün önce dedi ki ; çok yakın blr arkadaşım senden hoşlanıyormuş blr ekle dedi . Ona çok güvendiğim için tamam dedim . Ardından ekledıgım çocuk çok başarılıymışsın okulu uzatmışsın , seni çok dinledim x den falan deyip saçmalamaya başladı.Bu akşam da arkadaşım sana şaka yaptım yazan bendim dedi . Ben de haklı olarak kızdım .Şakayı kebdınden yapsaydın bu şaka değil dedim. Ayrıca abimi kaybettim ondan uzattım bunu biliyorsun dedim . Abartma olayı şaka yaptım sen yapsan gülerdim dedi . Ben de biraz diğer çocuk hakkında ağır konuştum . Ona öyle dıyemezsın o benim için bin kişiden daha değerli hadsizsin dedi . Ben de sen de öylesin dedim . Engelleştik .Ay çok kalbim kırıldı . Sizce kim haklı ?

Erkeklerin arkadasligina cok guvenmeyin. Aksini aciklayacak olanlar zahmet etmesin ben de biliyorum "normal erkekler de var" ama ben genelliyorum ve topluma gore konusuyorum. Erkeklerin cogu kankam arkadasim dediginin arkasindan erkek arkadaslariyla ayri dedikodu yapiyor. Bi de bir gun lazim olursa yürürüm diye kanka ayagini sürdüren de çok.

Benim de 15 yillik yani en uzun ve yakin diyebilecegim 2 erkek arkadasim var ama belli sinirlar ölçüsünde arkadasligimiz oyle "en yakinim, kardesim" diye filan fazla yüz vermem. Siz de o kadar icinize sokmayin.

Erkekler genelde cinsel acidan cekici gelen kadinlarin ayaginin altinda dolanip duruyor arkadas diye çok gördüm.

İnanın öyle biri değil . Öyle olsa açıkça derdi.Saklamazdı.Ayrıca bana yarıp kalktığı kızları anlatıyor öyle hoşlansa anlatmaz .Benim derdimi de dinlemez
Yoo neden anlatmasın. Anlatır. Bazıları bunu piyasasını arttırmak olarak, kıskandırmak olarak görür.
Bu kadar emin olmayın bence.

İnanın öyle biri değil . Öyle olsa açıkça derdi.Saklamazdı.Ayrıca bana yarıp kalktığı kızları anlatıyor öyle hoşlansa anlatmaz .Benim derdimi de dinlemez
Yatıp kalktığı kızları mı anlatıyor? Adamla oturup yatıp kalktığı kızların dedikodusunu mu yapıyosunuz gerçekten 😐 böyle cıvık bir ilişkiniz olduğu için buna güvenip dünyalar saçması komik olmayan bir şakayı yapmaya cesaret etmiş işte

Yatıp kalktığı kızları mı anlatıyor? Adamla oturup yatıp kalktığı kızların dedikodusunu mu yapıyosunuz 😐 böyle cıvık bir ilişkiniz olduğu için buna güvenip dünyalar saçması komik olmayan bir şakayı yapmaya cesaret etmiş işte
Konuşmuyorum o kendi anlatıyor . Mesela geçen hala oluyorsun yazdı. Genelde hep benim ilişki sorunlarımı dinler . Ben de onun . Tüm zor anlarımda o yanımda oldu . Bu olayı abarttığımı söylüyor bir de

Konuşmuyorum o kendi anlatıyor . Mesela geçen hala oluyorsun yazdı. Genelde hep benim ilişki sorunlarımı dinler . Ben de onun . Tüm zor anlarımda o yanımda oldu . Bu olayı abarttığımı söylüyor bir de
E o anlatıyosa siz de dinliyosunuz. Adamın seviye zaten magmadaymış. Sizin kız arkadaşınız yok mu da düşüp kalktığı kızları sağda solda milletin ağzına laf yapan bir abazana anlatıyosunuz ilişki sorunlarınızı? Başka kişi mi kalmadı?

E o anlatıyosa siz de dinliyosunuz. Adamın seviye zaten magmadaymış. Sizin kız arkadaşınız yok mu da düşüp kalktığı kızları sağda solda milletin ağzına laf yapan bir abazana anlatıyosunuz ilişki sorunlarınızı? Başka kişi mi kalmadı?
Aslında böyle çok bilgili aydın fikirli biri . Kuz arkadaşlarım hep şehir dışına atandı . X de 7 yıllık kardeşim dedıgım insan

X