• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket En yakın arkadaşınızın eşcinsel olduğunu öğrendiniz. Ne yaparsınız?

En yakın arkadaşınızın eşcinsel olduğunu öğrendiniz. Ne yaparsınız?

• Bence farketmez eskisi gibi dostluğumuz aynen devam eder

OY: 24 44,4%
  • Dostluğumuz bakidir ama ister istemez biraz soğukluk olur

OY: 10 18,5%
  • Bunu bir hastalık gibi kabul eder iyileşmesi için doktora gitmesini tavsiye ederim

OY: 6 11,1%
  • Oradan hemen uzaklaşır birdaha onunla görüşmem

OY: 2 3,7%
  • Arkadaşlık ilişkimi azaltır minimum seviyeye indiririm

OY: 8 14,8%
  • Ben bunu niye daha önce farketmedim diye kendime kızarım

OY: 4 7,4%

• Ankete Katılan
    54
sasırırdım belli etmezdim asla da yargılamazdım..o öyle hissediyorsa öyledir ve malesef ki en klişe söz tercih meselesi ...o kendini bu hayatta nasıl mutlu hissediyorsa ne diyebilirim ki en yakın arkadasım ise bu kisi

lisedeyken sıra arkadaşım biseksüel olduğunu anlatınca açıkcası biraz tuhaf oldum.insanları cinsel tercihleri için yargıladığımdan değil, bunu neden bana anlatma gereği duyduğundan.hayatımda ilk ve şimdiye kadar son defa bi kıza:'peki benden hoşlanıyor musun?'diye sordum.gülerek hayır cvp. verdiğiyse de en basit dokunuşunda bile rahatsızlık duymuştum.yine yargıladığımdan değil acaba fikri değiştiğnden mi diye.

lişkimden önce nonoş arkadaşım çoktu,tabi ilişkime başlayınca hepsiyle kesti görüşmemi:)
okul ortamıydı kendimi çekemiyodum makara muhabbet güzeldi:smiley-cool:ama şu anki duygumla görüşmem..neticede allahın haram kaldığı ve yasak olan bişeyi yapıyor..ve kimse kusura bakmasın benim raconuma ters:1closedeyes:
erkek erkekliğini,kadın kadınlığını bilsin..kaportayı bozdurmanın alemi ne canım:1closedeyes:

onu bu durumdan kurtarmak için elimden geleni yapardım ,bir hastalık olarak düşünrdüm ve dua ederdim yok illa da vazgeçmiyorsa yapabileceğim bir şey yok ,onunla görüşmeyi keserdim ,bunu cinsel tercih olarak da karşılayacak kadar geniş bir mezhebim yok ,bu drum tamamen bir sapkınlıktan ileri geliyor ,bir tür ruh hastalığı olarak görüyorum ve tedavi olmaları gerektiğini düşünüyorum ..

çocuk olmadan konusmak istemiyorum Allah islah etsin yanlarında olsun çok acı bişey anne babaya

Lut kavminin bu yüzden helaka ugradini hatirlatmak isterim. Yorumlara katiliyorum, ayni görüsteyim. Ve Allahim insaAllah günün birinde evlat nasip eylerse bana, onlari bu tür sapikliklardan korumasi icin binlerce kez dua ediyorum.

Hemen yanından kaçardım :):):valla öyle bir olayla karşılaşsam onunla ilişkimi keserim

Back