• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket En yakın arkadaşınızın eşcinsel olduğunu öğrendiniz. Ne yaparsınız?

En yakın arkadaşınızın eşcinsel olduğunu öğrendiniz. Ne yaparsınız?

• Bence farketmez eskisi gibi dostluğumuz aynen devam eder

OY: 24 44,4%
  • Dostluğumuz bakidir ama ister istemez biraz soğukluk olur

OY: 10 18,5%
  • Bunu bir hastalık gibi kabul eder iyileşmesi için doktora gitmesini tavsiye ederim

OY: 6 11,1%
  • Oradan hemen uzaklaşır birdaha onunla görüşmem

OY: 2 3,7%
  • Arkadaşlık ilişkimi azaltır minimum seviyeye indiririm

OY: 8 14,8%
  • Ben bunu niye daha önce farketmedim diye kendime kızarım

OY: 4 7,4%

• Ankete Katılan
    54

bebiskom

ναяℓığıη öу&#8467
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
2.495
4
158
İstanbul
En yakın arkadaşınızın eşcinsel olduğunu öğrendiniz. Ne yaparsınız?

taksimde sallandiririm. :oklava:

ne yapicam yahu banane!:1closedeyes:

siz ne yaparsiniz merak ettim?

var zaten benim gay arkadaşım... benim açımdan bir sorun yok... sadece bazı anlarda onun adına üzülüyorum... valla çok da eğlenceli biri :)

ne yapacağım ki ilk başlarda biraz şaşkınlık olurdu ama sonra hiçbir şey değişmezdi hayatımızda

Ne yapabilirim ki?
Kocaman insan!
Bana mı soracak o da zaten!

şaşırırım ama vebalı muameleside yapmam yani çünkü elinde değilki o insanın

nedenini bir türlü anlayamam ama arkadasligimiz devam etse de ister istemez bir sogukluk olur sanirsam..

lişkimden önce nonoş arkadaşım çoktu,tabi ilişkime başlayınca hepsiyle kesti görüşmemi:)
okul ortamıydı kendimi çekemiyodum makara muhabbet güzeldi:smiley-cool:ama şu anki duygumla görüşmem..neticede allahın haram kaldığı ve yasak olan bişeyi yapıyor..ve kimse kusura bakmasın benim raconuma ters:1closedeyes:
erkek erkekliğini,kadın kadınlığını bilsin..kaportayı bozdurmanın alemi ne canım:1closedeyes:

onu bu durumdan kurtarmak için elimden geleni yapardım ,bir hastalık olarak düşünrdüm ve dua ederdim yok illa da vazgeçmiyorsa yapabileceğim bir şey yok ,onunla görüşmeyi keserdim ,bunu cinsel tercih olarak da karşılayacak kadar geniş bir mezhebim yok ,bu drum tamamen bir sapkınlıktan ileri geliyor ,bir tür ruh hastalığı olarak görüyorum ve tedavi olmaları gerektiğini düşünüyorum ..

En iyi arkadasim ve ben onun escinsel oldugunu yeni ogrendim.Kendime kizarim,ona kizarim.Hesap sorarim.Sebebini sorarim;nasil oldu;kimdi ;ben neden bilyorum gibi.Ve bir gun Allah nasip ederse evlat sahibi olacagimi dusunup buyuk konusmaz;onu o sekilde kabul ederdim.Ama galiba hic birsey eskisi gibi olmazdi.

Bence farketmez. Herkesin kendi tercihi ve herkesin yaptığı kendine...
Sonuçta benim eşim değil sevgilim değil, arkadaşım... Bi mahsuru yok...

En yakın arkadaşlarımdan biri gay
Ve ben onun dünya üzerindeki en güvenilir kişi olarak bulurum.
Ne erkek kankalardaki asılma riski vardır
Ne de kız kankalardaki haset kıskançlıktan kazık atma davaları
Kendisi objektif yorumlarıyla bana yaşamımın çoğu çıkmazlarında ışık tutmuştur özellikle ilişkiler konusunda
Çünkü o hem kadınları anlayabiliyor, gay de olsa erkek gözüyle de bakabiliyor
Ne zaman onu dinlesem ilişkilerimde el üstünde tutulurum, ne zaman kendi bildiğimi yapsam yaa ben sana demiştim derkaydirigubbakcemile3
Ayrıca kişisel tercihler, insanların kendisini bağladığını düşünürüm
O kendi cinsinden hoşlanıyorsa bunun bana zararı ne olabilir ki
Aksine bazen bir erkekle oturup, gelen geçen yakışıklı tipleri kesmek hoş bile olabiliyor bazen:jeyyar::jeyyar:

var öyle bi arkadasim cinselligi beni ilgilendirmiyor yüregi güzelmi güzel en zor zamanlarda yanimda olmustur kendi dünyasinda nasil mutluysa öyle yasasinşakkıdı

eger eşcinsel olan arkadasım erkekse,pek fazla degişiklik olmazdı cok da önemsemzdım acıkcası...ama eger kızarkadasımsa ozaman iş degişirdi sanırım.bi nebzede olsa sogukluk olurdu galıba.bana neden konuyu acmadı neden anlatmadı,acba bendedemi gözü vardı??yerimsenibenyerimseniben gıbı gıbı sorular gelırdı aklıma sempatiksalakcinni.ayy ınsan ne dusunurkı bu durumda yasamadan bılınmez tabii ama yınede en yakın arkadasımdır canımdır cıgerımdır der bagrıma basar hayatımıza devam ederdık dostlugumuz bakıdır yanı herseye ragmen...olumunekankayizsmile

hiç tasvip etmesemde, eşcinsel erkek arkadaşım var bi tane çok nadir karşılaşırız ama hiç rahatsız etmedi beni.
Ama bir bayan arkadaşımın eşcinsel olduğunu öğrensem bilmem soğurdum galiba
bana sulanmadığı sürece kalsın yerinde :) tercihi yüzünden topa tutacak halimiz yokya :D

Back