- 1 Haziran 2019
- 293
- 129
- 103
- 24
- Konu Sahibi Cikolatalicheescake
-
Bence uzak durun boşverin bunu hemcinsine yapabilen insan size neler yapmaz bosverınMerhaba, yaklaşık 3 senedir yakın olduğum bir kız arkadaşım vardı, sırlarımi hep onunla paylaşıyordum. Beni aradı ve birisiyle akşam yemeğine gideceğini söyledi ben de yeni birisini bulduğu için tebrik ederken sözümü kesip evli olduğunu söyledi grup halinde mi olacaklarını sorduğumda baş başa yiyeceklerini söyledi. Ona bunun normal olmadığını karısi öğrenince neler olabileceğini sordum sadece arkadaşca yenilen bir yemek olduğunu söyledi. Arkadaş ile yenilen bir öğle yemeğini anlarım ancak hususi lüks bir mekanda akşam saatlerinde ayarlanan birebir yemeği anlamadigimi söyledim konu değiştirdi bilmiyorum ama içimde bir soğukluk oldu sizce üç senelik bir arkadasligi bu sebeple bitirmem doğru mu? Banane diyorum içimden ama arayasim bile gelmiyor artık başka yakın arkadaşım da yok şahsen
Karı koca boşanıyor da arkadaştan niye ayrılmak bu kadar zor ki?Merhaba, yaklaşık 3 senedir yakın olduğum bir kız arkadaşım vardı, sırlarımi hep onunla paylaşıyordum. Beni aradı ve birisiyle akşam yemeğine gideceğini söyledi ben de yeni birisini bulduğu için tebrik ederken sözümü kesip evli olduğunu söyledi grup halinde mi olacaklarını sorduğumda baş başa yiyeceklerini söyledi. Ona bunun normal olmadığını karısi öğrenince neler olabileceğini sordum sadece arkadaşca yenilen bir yemek olduğunu söyledi. Arkadaş ile yenilen bir öğle yemeğini anlarım ancak hususi lüks bir mekanda akşam saatlerinde ayarlanan birebir yemeği anlamadigimi söyledim konu değiştirdi bilmiyorum ama içimde bir soğukluk oldu sizce üç senelik bir arkadasligi bu sebeple bitirmem doğru mu? Banane diyorum içimden ama arayasim bile gelmiyor artık başka yakın arkadaşım da yok şahsen
Bence uzak durunMerhaba, yaklaşık 3 senedir yakın olduğum bir kız arkadaşım vardı, sırlarımi hep onunla paylaşıyordum. Beni aradı ve birisiyle akşam yemeğine gideceğini söyledi ben de yeni birisini bulduğu için tebrik ederken sözümü kesip evli olduğunu söyledi grup halinde mi olacaklarını sorduğumda baş başa yiyeceklerini söyledi. Ona bunun normal olmadığını karısi öğrenince neler olabileceğini sordum sadece arkadaşca yenilen bir yemek olduğunu söyledi. Arkadaş ile yenilen bir öğle yemeğini anlarım ancak hususi lüks bir mekanda akşam saatlerinde ayarlanan birebir yemeği anlamadigimi söyledim konu değiştirdi bilmiyorum ama içimde bir soğukluk oldu sizce üç senelik bir arkadasligi bu sebeple bitirmem doğru mu? Banane diyorum içimden ama arayasim bile gelmiyor artık başka yakın arkadaşım da yok şahsen
Soğuduysanız aramayın sormayın. Değneğine b.k bulaşmış onun, eninde sonunda çevresine de sıçrar. Uzak durun.Merhaba, yaklaşık 3 senedir yakın olduğum bir kız arkadaşım vardı, sırlarımi hep onunla paylaşıyordum. Beni aradı ve birisiyle akşam yemeğine gideceğini söyledi ben de yeni birisini bulduğu için tebrik ederken sözümü kesip evli olduğunu söyledi grup halinde mi olacaklarını sorduğumda baş başa yiyeceklerini söyledi. Ona bunun normal olmadığını karısi öğrenince neler olabileceğini sordum sadece arkadaşca yenilen bir yemek olduğunu söyledi. Arkadaş ile yenilen bir öğle yemeğini anlarım ancak hususi lüks bir mekanda akşam saatlerinde ayarlanan birebir yemeği anlamadigimi söyledim konu değiştirdi bilmiyorum ama içimde bir soğukluk oldu sizce üç senelik bir arkadasligi bu sebeple bitirmem doğru mu? Banane diyorum içimden ama arayasim bile gelmiyor artık başka yakın arkadaşım da yok şahsen
Bitir arkadaşlığını. Belli kriterlerin yok mu arkadaşlarının karakterleri hakkında? Tasvip etmeyeceğin insanı hayatindan çıkarMerhaba, yaklaşık 3 senedir yakın olduğum bir kız arkadaşım vardı, sırlarımi hep onunla paylaşıyordum. Beni aradı ve birisiyle akşam yemeğine gideceğini söyledi ben de yeni birisini bulduğu için tebrik ederken sözümü kesip evli olduğunu söyledi grup halinde mi olacaklarını sorduğumda baş başa yiyeceklerini söyledi. Ona bunun normal olmadığını karısi öğrenince neler olabileceğini sordum sadece arkadaşca yenilen bir yemek olduğunu söyledi. Arkadaş ile yenilen bir öğle yemeğini anlarım ancak hususi lüks bir mekanda akşam saatlerinde ayarlanan birebir yemeği anlamadigimi söyledim konu değiştirdi bilmiyorum ama içimde bir soğukluk oldu sizce üç senelik bir arkadasligi bu sebeple bitirmem doğru mu? Banane diyorum içimden ama arayasim bile gelmiyor artık başka yakın arkadaşım da yok şahsen
Bence temkinli olmalısın. Arkadaşlığını tamamen bitir diyemem ama dikkat et derim. Başkasının yuvasını yıkmaya meyilli biri sen evlendiğinde seninkini de çok rahat yıkar ki sırlarını da paylaştığını yazmışsın. Arkadaş ol yakın arkadaş değil :)Merhaba, yaklaşık 3 senedir yakın olduğum bir kız arkadaşım vardı, sırlarımi hep onunla paylaşıyordum. Beni aradı ve birisiyle akşam yemeğine gideceğini söyledi ben de yeni birisini bulduğu için tebrik ederken sözümü kesip evli olduğunu söyledi grup halinde mi olacaklarını sorduğumda baş başa yiyeceklerini söyledi. Ona bunun normal olmadığını karısi öğrenince neler olabileceğini sordum sadece arkadaşca yenilen bir yemek olduğunu söyledi. Arkadaş ile yenilen bir öğle yemeğini anlarım ancak hususi lüks bir mekanda akşam saatlerinde ayarlanan birebir yemeği anlamadigimi söyledim konu değiştirdi bilmiyorum ama içimde bir soğukluk oldu sizce üç senelik bir arkadasligi bu sebeple bitirmem doğru mu? Banane diyorum içimden ama arayasim bile gelmiyor artık başka yakın arkadaşım da yok şahsen
Aynı şeyi ben de yaşadım yakın zamanda, uyardım tatlı bir dille kendisini ama şokumu gizleyemedim kendi kendime içimden aaaa diye bağırıyorum. Etraflıca düşündüğümde her şeyin seçimlerle alakalı olduğuna karar verdim yani bunu seçip kendine bunu yakıştırıyorsa tamam diyecek bir şey yok, keşke bana da detay verilmeseydi de kendimi bu kadar rahatsız hissetmeseydim kimsenin işine karışmak istemem ama bana da çok yanlış geliyor ya büyük konuşmak istemiyorum ama o kadar benlik değil ki o kadar hoşlanmıyorum ki bir kadının aptal yerine konulmasından nefret ediyorumMerhaba, yaklaşık 3 senedir yakın olduğum bir kız arkadaşım vardı, sırlarımi hep onunla paylaşıyordum. Beni aradı ve birisiyle akşam yemeğine gideceğini söyledi ben de yeni birisini bulduğu için tebrik ederken sözümü kesip evli olduğunu söyledi grup halinde mi olacaklarını sorduğumda baş başa yiyeceklerini söyledi. Ona bunun normal olmadığını karısi öğrenince neler olabileceğini sordum sadece arkadaşca yenilen bir yemek olduğunu söyledi. Arkadaş ile yenilen bir öğle yemeğini anlarım ancak hususi lüks bir mekanda akşam saatlerinde ayarlanan birebir yemeği anlamadigimi söyledim konu değiştirdi bilmiyorum ama içimde bir soğukluk oldu sizce üç senelik bir arkadasligi bu sebeple bitirmem doğru mu? Banane diyorum içimden ama arayasim bile gelmiyor artık başka yakın arkadaşım da yok şahsen
Yani arkadaş kesinlikle hatalı ama yuva yıkıyor falan demişler, komik geldi. O yuvayı oluşturan iki direk karı koca. Yuvayı yıkan o adam. Niyeti olan eskortla falan her türlü aldatıyor zaten.Dandik evliliklerde çok abartılıyor adam gibi adam evlilik gibi evlilik oldumu bunlar olmuyor yanlış adamla evlenip tüm kadınlara düşman olmak değil çözüm .Buna inanmıyorum .Gidecek adam bağlasan durmaz onla eylensin bunla eylensin ben yuva bekçiliği yapayım hadi oradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?