• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en yakın arkadaşımın ilgisizliği

merve1996

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2014
436
39
18
34
Amasya
kızlar herkesin olduğu gibi benim de çok yakın bir dostum var 3 senedir arkadaşız her şeyimizi biliriz çok dertleşiriz ama son 3 aydır neredeyse hiç konuşamıyoruz bile. çünkü artık bir erkek arkadaşı var. malum benim erkek arkadaşım yok. yani birlikte çok vakit geçirirdik. şimdi beni unutmuş gibi. yazdıklarıma geç cevap veriyor, önceden o da bana hep yazardı dertleşmek için falan şimdi ben yazmazsam yazmıyor. hatta ben yazdığımda da bazen cevap vermiyor. bugün whatsapptan bir şeyler yazdım gördüğüne eminim. gördüğü halde cevap vermedi.
merak ediyorum herkes mi erkek arkadaş bulduktan sonra böyle yapar ki? nasıl davranmam lazım şimdi benim bu arkadaşıma? hiç yazmayayım mı o yazana kadar? gerçekten dertleşebileceğim ve güvendiğim tek arkadaşım o. yazmak ve konuşmak çok istiyorum... neden erkek arkadaş bulunduktan sonra bütün hayat ona yöneltilir ki? bana ayıracak, cevap verecek 5 dakikası bile mi olamaz?

fikir verin lütfen nasıl davranayım mutlaka sizin de yakınınızda vardır erkek arkadaş bulup da arkadaş çevresinden vazgeçen :43:

kızlar boyledır,sevgılı bulduklarında veya koca bulduklarında tum dünyaları o olur..

sevgılısı terk edınce msjına cevap alabılırsın..

ben olsam böyle sahte arkadaşları sepetlerım..

kızlar herkesin olduğu gibi benim de çok yakın bir dostum var 3 senedir arkadaşız her şeyimizi biliriz çok dertleşiriz ama son 3 aydır neredeyse hiç konuşamıyoruz bile. çünkü artık bir erkek arkadaşı var. malum benim erkek arkadaşım yok. yani birlikte çok vakit geçirirdik. şimdi beni unutmuş gibi. yazdıklarıma geç cevap veriyor, önceden o da bana hep yazardı dertleşmek için falan şimdi ben yazmazsam yazmıyor. hatta ben yazdığımda da bazen cevap vermiyor. bugün whatsapptan bir şeyler yazdım gördüğüne eminim. gördüğü halde cevap vermedi.
merak ediyorum herkes mi erkek arkadaş bulduktan sonra böyle yapar ki? nasıl davranmam lazım şimdi benim bu arkadaşıma? hiç yazmayayım mı o yazana kadar? gerçekten dertleşebileceğim ve güvendiğim tek arkadaşım o. yazmak ve konuşmak çok istiyorum... neden erkek arkadaş bulunduktan sonra bütün hayat ona yöneltilir ki? bana ayıracak, cevap verecek 5 dakikası bile mi olamaz?

fikir verin lütfen nasıl davranayım mutlaka sizin de yakınınızda vardır erkek arkadaş bulup da arkadaş çevresinden vazgeçen :43:

Benim bütün arkadaşlarım evli nerdeyse içlerinden sadece biri her bulduğu boşlukta benim yanıma koştu o da dostum kardeşim dediğim insan =) Hele bir kaçı var ki ailesini umursamıyor nerde kalmış arkadaş.. Senin yerinde olsam ben asla yazmazdım.. Şimdi bana öyle yapanlara bende öyle yapıyorum çokta eğlenceli oluyor =))

benimde 5 senelik dostum (dost demekle hata etmişim) nişanlısının bir lafıyla benimle görüşmeyi kesti banada bir sebep söylemedi..görüşmiycez bile demedi direk iletişimini her türlü kesti...böyle sahte insanlardan uzak dur olabildiğince yoksa seni daha çok üzmeye devam eder..böyle bir kere üzülürsün...sakın sakkın yazma sen ona ve hayatından çıkar bir an önce...

kızlar boyledır,sevgılı bulduklarında veya koca bulduklarında tum dünyaları o olur..

sevgılısı terk edınce msjına cevap alabılırsın..

ben olsam böyle sahte arkadaşları sepetlerım..

aynen katılıyorum...

yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar... yazmayacağım o yazana kadar. erkek arkadaşıyla vakit geçirmek istemesini anlayabiliyorum ama hayatınıza giren bir erkek hayatınızın sadece bir parçası; hayatınızın tamamı değildir diye düşünüyorum.. inşallah bir gün erkek arkadaşım olursa aynı hataya ben düşmem.

Doğruya doğru, zamanında ben de yaptım bu hatayı. Hayatımın merkezi yaptım, en yakın arkadaşımdan bile uzaklaştım ama sonra hata yaptığımı çok güzel bi şekilde anladım. :) Allah'tan benim arkadaşım hiçbir zaman bana sırtını dönmedi. Şimdi de erkek arkadaşım var ama dengelemeye çalışıyorum.

Zamanla senin arkadaşın da yaptığının ne kadar yanlış olduğunu anlayacaktır. O yazmadan sen yazma artık, sen elinden geleni yapmışsın zaten. Başka arkadaşlarınla zaman geçirmeyi dene, değişiklik her zaman iyidir ;)

bende çok kızıyorum böyle insanlara
nişanlılarını,erkek arkadaşlarını hayatlarının merkezi yapmışlar
nişanlanırlar hemen arkadaşını unuturlar nedense
sana aman konuşma demicem,o konuştukça aradıkça mesafeli şekilde konuşursun
belki eski haline döner,baktın aynı sende ilişkini kesersin...

aman bosver ya uzuldugune degmez seni aramayani sende arama. hicbisey yszma o yazarsa bu sefer sen yazma. sahte arkadaslikda bukadar oluyomus gercek yuzunu gormus oldun salla gitsin canim ya grrisi can sagligi...

İnsanları hayatımızdan ne kadar kolay çıkarırsak, sonrasında da o kadar pişman oluyoruz. Arkadaşını tabi en iyi sen bilirsin ama belki olay sadece sevgili değildir, belki açıklayamayacağı başka ailevi problemleri vardır. Belki sevgilisiyle sürekli kavga ediyordur, öfkeli anlarında sana cevap verip asabi olmaktansa susmayı tercih ediyordur, öfkesi geçince de yazdığını unutuyordur. Ben olsam yazarım şahsen arkadaşıma ne olursa olsun. Konuşarak çözülmeyecek hiçbir problem yok. Derim, "benim senin dostluğuna, senin yanımda olmana ihtiyacım var. son zamanlarda benimle hiç konuşmuyorsun. bir sebebi mi var?"

Diyelim ki bunu gördü, cevap vermiyor. Ya da verdiğinde bile ilgisiz, o zaman gerçekten de bir daha yazmamak için sebebiniz var demektir.

daha önceden söylemiştim ciddi bir şekilde değil ama. erkek arkadaşın olunca beni unuttun falan dedim. gülümseyip geçiştirdi konuyu değiştirdi. o yüzden tekrar söyleyesim gelmiyor ama bir süre daha böyle davranırsa dayanamayıp söyleyeceğim artık
sağolun kızlar :48:

Dedigin kadar samimi bir arkadasinsa bize anlattigin sekilde aynen bu soruyu ona da yoneltebilirsin. Benim de boyle cok yakin bir arkadasim var, ona kirilsam hayatta icimde tutmam. Sucluysa sucunu anlar, yanlis anlasilma varsa duzeltiriz. Gercek arkadasla durum gelir kavga bile edilir, ama asla vazgecilmez.

Canım çok yakın arkadaşın olduğunu söylemişsin bana kalırsa kesinlikle arkadaşınla bu konuyu ciddi olarak bu kez şakaya vurmasına izin vermeden konuşmalısın. Baktın ki aynı hareketleri sen konuştuğun halde devam ediyor o zaman sen de tavrını koyarsın. Sen dile getirdiğin halde sonrasında elinden geleni yapmıyorsa sorun var demektir zaten. Sana tavsiyem olumsuz sonuçlansa bile kendini üzmemen hayatım :) hayat bu tarz insanlara üzülmek için çok kısa..

Böyle insanların sayısı çok fazla malesef benim çevremde de var
Genellikle de ayrılınca tekrar iyi olurlar senle
Ya hatasını anlıyodur ya da tekrar yalnız kaldığı içindir ...

Böyle bir arkadaşın varlığı kabul edilemez bence.
Sevgili buldu mu değişen, seni iplemeyen bir tipten hiçbir şey bekleyemezsin.
Arkadaş arkadaşlığını bilecek.
Bu kadar yakın olduğun biri de bu saçmalığı yapıyorsa gerisini sen düşün.
Hiç normal değil. :19:
Ben olsam uzaklaşırım. Sonra o koşsun peşimden, çok ikna edici olup kendini düzeltirse tekrar eskiye dönerim belki.

Benim de oyle bir arkadasim var. Artik en yakin arkadasim kategorisinde degil kendileri. Ne zaman sevgili bulsa dunyayi unutuyordu. Cekemedim sacma hallerini. Oyle arkadasligimi falan bitirmedim, bi kenarda duruyor ama ne kadar deger goruyorsam o kadar deger veriyorum. Hatta sanirim artik deger bile vermiyorum. Umrumda degil

aynı durum bana olmustu, aramamaktan ziyade kararlastırdıgımız bulusmayı son dakika erteliyordu, o zamanlar o kadar cocukmusum ki nasıl icerlemistim.fakat ona tavır yapmadım, ilk defa boyle bir duyguyu tadıyordu mutlulugunu doyasıya yasamalıydı. zamanla anlar dedim... oyle de oldu.

ben o sure boyunca hic aramamaya basladım, bu sefer o merak etti neden aramıyorsun falan diye, rahat olun yalnız kalın zaten musait oldugunda ya da ozlediginde beni arayacagını biliyorum ve ben de uygun oldugum bir vakit gorusuruz diye karsılık verdim hep. sonra benim yogunlugum baslayınca gorusmemiz zorlasmıstı zaten, fakat bunlar bahane insan isteyince her seye vakit ayırır...

Daha önce bende karşılaştım bu vaka ile. Çok samimi olduğun için arkadaşına sorabilirsin neden bana cevap yazmıyorsun. Artık neden benimle konuşmuyorsun bana vakit ayırmıyorsun diye. Onu sevdiğini onunla vakit geçirmek istediğini söyle bakalım ne diyecek.

Artı böyle biriyle çıkıpta arkadaşlarını 2. plana iten tipler eninde sonunda ayrılıyor. Ayrılınca dank eder kafasına bir bakacak sen yoksun bu gidişle.

Benim arkadaşım da böyle :D sevgilisi olunca unutur beni, ayrılınca yazar.napacan öyle kbullenecen mecbur.kızın sevgiliden yana yüzü gülmedi bulunca seviniyo napsın

Back