En yakın arkadasim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kbr20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2016
402
205
Merhaba aslında benim sorunum uzun zamandır var ama bir türlü bir çözüm bulamıyorum benm üyeligim burda epeydir var taniyanlarinizda olur belki ama buraya ilk defa konu açıyorum benim sorunum en yakın arkadaşım taa üniversiteden beridir bir problemimiz var ozamanlar benimde arkadaşımında görüştüğü insanlar vardı arkadaşım çok uzun yıllardır aynı kişiyle görüşüyordu ben ise universiteydk birinden hoslanmistim onunla görüşüyordum velhasıl benim hoşlandığım adam arkadaşıma yazıyormuş meğer arkadasmda bunu denemek için kendisininde ondan hoşlandığını söylemiş bakalım oltaya gelicek mi diye bunun gerçek yüzünü bana mesajlasmalarini göstererek ispat edicek herneyse ben bir şekilde bu olayı öğrendim konuştuğum adam bak arkadaşın böyle bir insan diyip konuşmaları gösterdi gozumle görmeme ragmen yok arkadsm böyle bisi yapmaz dedim cagirdim konuştuk başladı ağlamaya ben sana soylicektim o beni aradı beni sevdiğini söyledi falan filan tamam o seni aradı konuştunuz bu arada 2 haftadır konusyolr e bana söylemek için neyi bekledin ozaman dedim cevap yok bu adamında bir sürü yalanları falan vardı bu olayda da onun haksız olduğunu arkadsma sarktigini düşünerek adamı hayatımdan cikarmamla kapandı arkadsmla görüşmeye devam ediyoruz o sirada arada baska seylerde varda ben kisa kesmeye calisiyorum bu olayin ustunden 2 yil geciyor tabi benim arkadasm hala uzun zamandir gorustugu adamla beraber biz uniyi bitiriyoruz ayni fabrikada işe basliyoruz bu seferde arkadaşımın sevgilisi de benim numaram var çünkü kontörü olmayınca benden arıyordu bu adam bana bir gün mesaj attı napiyorsn diye herneyse cevpladm tanıyorum kendisini arkadasimla ilgili bisi sorucak sandım öyle başladı muhabbet etmeye ben cevap yazmadığım dada ikinci mesajı atıyordu hadi neyse dedim hiç bisi sormadı bende o gece mesaiye kalıcam arkadsm evine gidicek ama benm otobüslere çalıştığım yer çok ters dolmuşta yok servisle gidiyorduk mesaiye kalamam dedim patrona yok ayarla mutlaka kal bu aksam bu işin bitmesi lazım yaw nasıl kalayım evime gidemem neyse arkadaşım dedi ki benimkine söylim burdan geçiyor nasılsa senide durağa bıraksın akşam oldu hem çalışıp hem yemek yiyorum bu adam gene msj attı beni alicanida yazıyor birde fırça çekiyor niye mesaiye kaliyormusumda kız başıma falan yok ben kalmadım evdeyim dedim saat oldu 10 çıktım işten yolda yürüyorum ama bi dolmuş gördüm hemn durdurdum bu saatte çalışmıyoruz abla dedi olsun at beni durağa nolur dedim yok abla o tarafa gitmiyorm başka isim var vs falan kaldım yolda tam kuzenimi aricam yanımda bir araba durdu atla şu arabaya dedi neyse başka çağre yok ilk defada binmiyorum arabasına bindm beni durağa bıraktı ama bi sürüde bağırdı kendini benim sevgilim falan sanıyor ewe gittim mesajlar bitmiyor sabah oluyr günaydın akşam oluyr iyi geceler bana mesaj atma istemiyorum bu yaptın şey çok saçma yapma bak arkadaşıma yazık neden ona bunu yapıyorsun dememe rağmen vazgecmedi bende bu mesajları silmedim arkadşım sürekli telefonumu karıştırdığı için görsün diye bıraktım çünkü ben ona böyle birşey söyleyemem birde geçmişimizde böyle bir olay yatıyor kesin bilerek yaptığımı düşünür diye söylemek istemedim kendisi görsün istedim için içimi yedi acaba yapmasam mi diye ama onun gerçek yüzünü görmesi lazim bir gün gördü bunun surat beş karış bir gün geçti iki gün geçti surat aynı bende sordum noldu diye bir patladı bana ama öyle böyle değil mesajları da okumuş ne olduğunu biliyor adamıda çok seviyor çok aşık 6 yıldır birlikteydiler sayiyo sovuyo sevgilisine neden bana bunu yaptı falan diyo biz tabi iş yerindeyiz millet ayağa kalktı nooluyo diye bizim kız sınır krizi geçirdi böyle olucani bilsem hiç bisi soylemezdim ama olan oldu aldı benm telefonumu benim adıma konuştu sevgilisiyle bulsmak istiyorm bende sen den hoşlanıyorum ama arada arkadaşım olduğu için çekindim falan yazdi buluşma yeri ayarladı beni dikti yolun kenarına sevgilisi geldi arabayla e binsene hadi diyo bana bende bunu arkadaşıma yapıcaktım dedim arkamdan arkadaşım çıktı saklandığı yerden hemen arabaya binip kapattı kapıyı sür dedi ve gittiler aradan 1 saat geçti yanıma geldi bizm kız perişan olmuş ağlamaktan gözünde yaş kalmamış bitti dedi birde utanmadan seni sinadigini nasıl bir arkadaş olduğunu bana göstericimis dedi bana ben ne söyleyeceğimi bilmiyorum tabi bu şekilde bitti ilişkileri aradan 6 ay geçti bi şekilde yeniden barıştılar ozamandn beridir beraberler ben nasıl davranacağımı bilmiyorum bize geliyor bu adam bırakıyor onu ewimide öğrendi ben evliyim eşimin böyle biseyi duymasından da çok korkuyorum bu salaginda napica belli olmaz arkadsmdan da vazgecemiyrm oda aşık olduğu adamdan vazgeçemiyor nolucak boyle baya uzun oldu k.bakmayin

Ne laçka arkadaşlıklar ne saçma ilişkiler... Bir de evliymissiniz iyi bari yazışmaları eşiniz görmemiş. Yapacağınız şey arkadaşlığınızı bitirmek.

Ozaman yorum yapmazsnz olur biter kendinizi herbiseye yorum yapmak mevburiyetinde hissetmeyin lutfen

Şimdi bana kaybolan 2 dakikamı verseler...

Yazının sonunda nasıl evli çıktın? Mesaiye kaldığında neden eşin gelip almadı? O zaman evli değilsen 6 ayda birden mi tanışıp evlendin? Arkadaşın sana üniversite döneminde yalan söylemiş nasıl yuttun? Neden hep bu arkadaşının ne mal olduğunu göstereceğim diyen erkekler sizi bulmuş? Neden??

Şimdi bana kaybolan 2 dakikamı verseler...

Yazının sonunda nasıl evli çıktın? Mesaiye kaldığında neden eşin gelip almadı? O zaman evli değilsen 6 ayda birden mi tanışıp evlendin? Arkadaşın sana üniversite döneminde yalan söylemiş nasıl yuttun? Neden hep bu arkadaşının ne mal olduğunu göstereceğim diyen erkekler sizi bulmuş? Neden??
Ne sacmaliyrsunz bu olaylardan sonra evlendinm

Siz evliyken mi oluyor bunlar ?

Pardon cevaplanmış bu soru.
Yine de çocukça işler. O sizi silip çocukla barışıp sizin evinize kadar bıraktırıyorsa sizde onu silin bu kadar.

Okuması çok zor gerçekten.
Arkadaşın senin arkadaşın değil haberin olsun. İlişkini taaa ilk olayda kesmeliydin.

Arkadaşın kocanı ayartacak bir an önce kurtul ondan

Aşk olsun kızlar ya!
Biriniz de ilk mesajı alıntılamamışınız.

Ben de okuyamadım ama imla hatalarından değil içerik silinmesinden.
Neyse, kib'ledim, gelir yakında geri.
O zaman okuyamam ben de :KK70:

Aşk olsun kızlar ya!
Biriniz de ilk mesajı alıntılamamışınız.

Ben de okuyamadım ama imla hatalarından değil içerik silinmesinden.
Neyse, kib'ledim, gelir yakında geri.
O zaman okuyamam ben de :KK70:
Abla hem atarli hem de giderli idi. Geldiği gibi gitti :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X