İyi saatte olsunlar.Allahım aklıma mukayet ol ya.Kardeşim siz iyi misiniz? Ailesi o kızı sokakta mı buldu? Bu kadar değersiz mi ya? Hangi kız babası duyarsız kalabilir buna? Ne kadar küçük yer olursa olsunElini kolunu sallaya sallaya gezsin o ........, kız da burda sınava gireceğim diye debelensin! O psikolojiyle nereyi kazanacaksa.Kolay mı o ruh halini atlatmak ya? Sonuna kadar garipsiyorum!
gidemez çnkü ailesi ve yaşadıgımız yerdekiler duyrsa kahrolur dişarıay çıkmamz mahalle baskısı var aşırı sekilde
bu konuyu çok yakın arkadaşım için açıyorum eski svgilisi zorla sahip oldu oan tecavuz etmiş hayvan kız bakireydı kız çok kötü durumda intahar etmeyi düşünüyor ne desem fayda etmiyor zaten bnde çok kötüyüm benimde canım çok sıkılıyor bekareti gitti kimsey anlatamıyro ailesi akrabaları çok sert bu konuda ve lise sondayız liseden sonrda okuyacayı pek kesin degil ailesi birne verebilir yada birine aşık olursa nasıl açıklayacagını blmiyor inthar edicem diyor sürekli of napmalıyım ona buraya yazdıgınız her cevabı oan göstercem sizce bu bekaret işine nasıl çözüm olabilirz diktrimk bri çözüm ama bilmiyorum karsındaki insanıda kandırmak istemez napcaz biz ben durumana kahroluyorum ....akıl verin bize lütfen
Haklisinz ama kizin bir sucu yok nasil anlamazlar bunu herkes birini sevip guvenebilir. Anneside mi ayni sekilde dusunur onadami soylryemz
ayrıca kızlarımızada kızıyorum ben.ya biz lisedeydek çok saftık yada dünya bi bataklığa sürükleniyor.bu nedir ya.ben lisede elele tutuşunca kıpkırmızı olurdum utancımdan.ha benim yaşımda şuan öyle 30 40 falan değil.25 yaşındayım.yani çok fazla uzak zamandan bahsetmiyorum.ne çok genişlik rahatlık var kızlarda.ne mahrumiyet var nede utanç.yazık bu gençlere.madem sevğilin var tamam olabilir.ama gezin bi yerlere gidin sohbet edin birlikte ders çalışın sinemaya konsere gidin.bu nedir ya sevişmeler falan ( konu sahibine söylemiyorum o zorla olmuş...) ama buralara gelmesine izin vermeyin.kaliteniz olsun biraz.kız dediğin ağır olmalı.hanım olmalı.ama şimdi etraftada görüyorum minicik etekler dar badiler o yaşta topuklu ayakkabılar falan yazık yaa.gençliğinizi yaşamadan kadınlığa özeniyorsunuz.ayıp ve günah size.herşeyin zamanı gelince yaşaması daha özel ve güzeldir.ben ilk topuklu ayakkabımı üniversitede giydim.ve izmirli bi bayanım ailemde sıkmadan rahat ama kontrol altında büyüttü beni.yani istesem giyerdim ama yapmadım.yaşımı yaşadım herzaman.şimdi bir oğlum var.eğer kızım olsaydı toplum ahlakı adet ve kültürümüzün dışına çıkmasına izin vermez yaşını yaşatırdım ona.bunların annelerindede hata var kızlarını kontrol etmiyorlar.ne giymiş kimle arkadaş nereye gidiyor diye....sonuçya maalesef böyle istenmeyen şeyler yaşanıyor üzücü...
Polis, hakim ne yapsin hemcinsim bile böyle düsünyorsa? O kadar çok sey söylemek istiyorumki fakat canim senin yüzünden ban yemek istemiyor. Kim bilir burda baska arkadaslar daha güzel cümlelerle tepki verebilir. Su an sinirim ile yalnis seyler yazabilirim.
kızlar boşuna ciddiye almayın bu şahsı bence, açtığı konulara bakın polis takıntısı varmış içi gidiyomuş üniforma görünce
polis bulup evlenen varmı laflara bak liseye giden kız böle şey yazarmı burda
kızlar boşuna ciddiye almayın bu şahsı bence, açtığı konulara bakın polis takıntısı varmış içi gidiyomuş üniforma görünce
polis bulup evlenen varmı laflara bak liseye giden kız böle şey yazarmı burda
Eski konularına baktım. Hayatına bir polis memuru girmiş, üniforma takıntın varmış.
Yani bu şekilde dedektiflik yapmak hiç huyum değildir ama nedense işkillenmeye başladım.
Bir tuhaflık var bu işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?