en yakın arkadaşım tecavüze ugradı....lütfen yardımcı olun

hanımefendi siz herkesin ailesi sizin gibi mi sanıyosunuz
konu sahbi başta anlattı anlayış karşılarlar diye
kız söylediği anda senin ne işin vardı onun evinde diye kız ayrı bi baskı görecek belki okula bile göndermeyecekler o zaman daha da kötü olacak bunları da düşünüyodur mecburen
yani yazdıklarından ben anlayışsız bi aile olduğu kanısına vardım küçük yerde adı çıktı diye evlendirmeye bile kalkabilirler kimseye olayı duyurmadan

normal şartlarda tabiki polise gidilmeli ama başa gelince öyle kolay olmuyo işte

sonu ne olursa olsun aileye anlatılmalı, tecavüz bu sonuçta. korkudan susup o şerefsizin yanına mı bırakılacak.
hele kız 18'inden küçükse ekstra yanacak o hayvanın başı
aile çok tepki gösterirse devlet o kızcağıza sahip çıkar zaten.

bende küçük bir şehirdeyim
biz kadınlar korkuyoruz çevremizden "kancık yalanmasa köpek dolanmaz" şeklindeki iğrenç ve insanlık dışı yakıştırmalaradan dolayı sineye çekiyoruz herşeyi.

istedikleri kadar dar grüşlü veya sıkı olsunlar azıcık vicdan sahibi bir aileyse zaten sahip çıkar evladına.
okuma şansı da yok diyorsunuz, of benim yavrum
allah o şerefsizi kahretsin. yanına bırakmayın derim ben

arkadaşına da söyle kendini kirli filan hissetmesin "köpek denize girdi diye, deniz kirlenir mi?"

diktir diyen yorumları okudum da ek yorum yapmak gereği duydum.
şu an sıkıntı o kızcağızın bekareti değil sıkıntı TECAVÜZ
hangi dikişle onaracaklar bu kızın travmasını
ne kötü bir durumdayız, tecavüze uğranıldğında bile derdimiz zarı hemen yerine koymak oluyor.
sanki o olunca bu kızcağız hiçbir şey yaşamamış gibi olacak

kızın ne işi vardı ki O'nun yanında diyenler de var ki elime geçseler parçalarım herhalde. kızlara örnek olsun bilmem ne
yahu bu kadar kadın üzerinden hareket eden bir bakış olabilir mi?
kadın dekolte giyerse tecavüzü hak eder diyen akılsızlardan bir farkımız olmalı

bu iki kız daha çocuk, çocuk çocukkkkkkkkkk
mantıken yaptıklarından sorumlu bile tutulmamaları gerekiyor.
çaresizler ve yardıma ihtiyaçları var
nasıl yapmalı ne yapmalı

kızları bu şekle sokan toplumun da Allah cezasını versin

Son düzenleme:
Arkadasinizin ailesinde gûvendigi bir büyügü yokmu teyze hala abla kuzen gibi?? Ilk basta güvenilir biriyle konusulsa iyi olur onun yardimiyla aileye söylenebilir

Madem durum bu kadar çözümsüz, aileden korkuluyor, çevre dar , o zaman madem benim hayatım mahvoldu onun kide mahvolsun. Askermiş zaten anında mesleğinden olur, şikayetçi olun vakit geçmeden, ip kopsun palan düşsün. Aile sevgililik durumunu sorgular tabi ama o hayvanın yanına kalmasındansa o hesabı vermek daha iyi, üstünü asla örtmeyin, kötü derlerse de desinler ama o şerefsiz bulsun cezasını

Dünden beri okuyorum ve ne yazacagimi bilemedim.İki ucu kotu degnek aileye soylemek ayri soylememek ayri dert.İlk once sosyal hizmetlere gidin mutlaka.Ailesine direkt anlatmasib bahsettigin aile ortamini tahmin ediyoruz ufak bir yer diyorsun.neler duyuyoruz. İsinin ehli birine anlatin sikayetci olun.Sosyal hizmetlerde psikolog psikiyatri gorevli vs bu sureci atlatmasina destek olacak hersey mevcut.Ama nolur sessiz kalmayin.Astsubay tayini cikar gider ayni seyleri baskasina yapmayacaginin garantisi yok.Ordudan ihrac edilir bu sapik rahatca dolasamaz.Bir de sanirim Bingol'de de bir kiz astsubaylarin tecavuzune ugramisti.Ki bunu uzun sure saklamis digerlerinin tecavuzune ugramis diye hatirliyorum.Dava hakkinda bilgim yok ama arastirin bunu.Allah gostermesin tehdit ve santaja kadar gider daha cok magdur olmasin

Son düzenleme:
kız 18 yaşında aslında ailesine haber vermeden şikayette bulunamaz mı acaba

Ya sabır...
Nasıl aile bu? Kafası bacak arasına çalışanlardan sanırım.
Kızın tek yapacağı şey var, şikayetçi olup aile de dahil olmak üzere herkese karşı koruma istemek.
Devlet ailesine göndermeyeceği gibi o şerefsiz de hak ettiği yeri boylayacaktır.
Korkmayın bu kadar, aileniz bu kadar katı ise evlendirildiği gece ne yapacak?
Eninde sonunda bir şekilde patlak verecek değil mi? Aklınızı başınıza toplayın aile büyükleriniz arasında mutlaka aklı selim birileri vardır, eş dost akraba... Paylaşın, sesini duyurun...
Sessiz kalmayın..

Daha da ötesi yönetimden bu sayfayı ihbar olarak kabul edip bir şeyler yapabileceğini de düşünüyorum, netice de bu sayfa da yazılanları ben de emniyete bildireceğim!!

gidemez çnkü ailesi ve yaşadıgımız yerdekiler duyrsa kahrolur dişarıay çıkmamz mahalle baskısı var aşırı sekilde

Eğer sessiz kalırsanız o herif tehditle canı isteyince yine beraber olacak o kızla oda karşı çıkmayacak aile baskısı var yaşadığınız yerde herkes birbiribi tanıyosa nerde oldu bu olay yaa kapalı mekanlarda görüşmeyin canım şunlarla daha genceciksiniz ..

kızlar boşuna ciddiye almayın bu şahsı bence, açtığı konulara bakın polis takıntısı varmış içi gidiyomuş üniforma görünce
polis bulup evlenen varmı laflara bak liseye giden kız böle şey yazarmı burda

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun arkadaşına..... eğer zorla sahip olduysa mutlaka suç duyurusunda bulunsun onun yaptığını yanına bırakmasın diyeceğim ama sanırım aile korkusu yüzünden bunu yapamayacak....eğer yapabilirim derse hemen karakola gitsin suç duyurusunda bulunsun.onlar hastaneye gönderip orda muayenesini isteyecekler.tutanak tutulup mahkemeye sevk edilir ve bir kezde adli tıp kontrolünden geçer davayı açar ve davacı olur.olmaz derse yapamam dersede arkadaşına destek olacaksın.eminim çoook zor bi süreç psikolojisi için.önce şunu bilsin dünyanın sonu değil hiç bişey.daha önünde uzun yıllar var.bir gün birine aşık olup ewlenme kararı alırsa dürüstçe ona bunu anlatır ve eğer karşısındaki adamda seviyorsa sorun etmez bu durumu.bu şekilde olaylar atlatan bi dünya insan var ve yanlız olmadığını bilsin arkadaşın.çok üzücü bi durum.yaşlarda küçük.liseden bahsediyoruz allah yardımcısı olsun.bunu atlatır eğer yanında sağlam insanlar varsa.bu konuyuda akıl almak için her önünüze gelene güvenipte anlatmayın sakın sakın....zar diktirilir tabiki.ama arkadaşın bu olayı hafızasından atamadıkça ha diktirmiş ha diktirmemiş farketmez.keşke annesine anlatabilse durumu.annesi nasıl herşeyi babaya anlatan bi tipmi yoksa kızına yardımcı olabilecek bi tipmi

ayrıca kızlarımızada kızıyorum ben.ya biz lisedeydek çok saftık yada dünya bi bataklığa sürükleniyor.bu nedir ya.ben lisede elele tutuşunca kıpkırmızı olurdum utancımdan.ha benim yaşımda şuan öyle 30 40 falan değil.25 yaşındayım.yani çok fazla uzak zamandan bahsetmiyorum.ne çok genişlik rahatlık var kızlarda.ne mahrumiyet var nede utanç.yazık bu gençlere.madem sevğilin var tamam olabilir.ama gezin bi yerlere gidin sohbet edin birlikte ders çalışın sinemaya konsere gidin.bu nedir ya sevişmeler falan ( konu sahibine söylemiyorum o zorla olmuş...) ama buralara gelmesine izin vermeyin.kaliteniz olsun biraz.kız dediğin ağır olmalı.hanım olmalı.ama şimdi etraftada görüyorum minicik etekler dar badiler o yaşta topuklu ayakkabılar falan yazık yaa.gençliğinizi yaşamadan kadınlığa özeniyorsunuz.ayıp ve günah size.herşeyin zamanı gelince yaşaması daha özel ve güzeldir.ben ilk topuklu ayakkabımı üniversitede giydim.ve izmirli bi bayanım ailemde sıkmadan rahat ama kontrol altında büyüttü beni.yani istesem giyerdim ama yapmadım.yaşımı yaşadım herzaman.şimdi bir oğlum var.eğer kızım olsaydı toplum ahlakı adet ve kültürümüzün dışına çıkmasına izin vermez yaşını yaşatırdım ona.bunların annelerindede hata var kızlarını kontrol etmiyorlar.ne giymiş kimle arkadaş nereye gidiyor diye....sonuçya maalesef böyle istenmeyen şeyler yaşanıyor üzücü...

Haklisinz ama kizin bir sucu yok nasil anlamazlar bunu herkes birini sevip guvenebilir. Anneside mi ayni sekilde dusunur onadami soylryemz

Herkezin ailesi ayni degil. Böyle birseyi mesela ben kaç yasimda olsam bile anneme söyliyebilcegimi biliyorum ve annem o pisligin cezasini çektirmesinin pesine düserdi.

Bu demek degildirki her anne böyle. Cogu kadin cehaletten dolayi artik kendi kizinin suçsuz oldugunu bile düsünemez. Akilda tek kalan sey "elalem ne der" yada buradaki bir üye gibi "nasil benim kizim bir oglan ile yalniz basina kaldi"? Heleki o son düsünceyle artik kizina daha çok kisitlamalar ile gelir. Sonuçta küçük bir ilçede ailenin adi önemli oluyor ve ne yazikki bu önem kiz çoçuklarina yükleniyor.

Ondan dolayi diyorum, kizin tek sansi üniversiteye gitmek ve o ilçeden kaçmak. Hayret ediyorum aslinda, bu devirde daha insan nasil polise, mahkemeye güveniyor? Hiçmi haberleri okumuyorsunuz? Kaç tecavüzcüyü hapise atiyorlar? Özelikle simdi artik sperm bile kalmadi, kimse bu kiza inanmaz.

Polis, hakim ne yapsin hemcinsim bile böyle düsünyorsa? O kadar çok sey söylemek istiyorumki fakat canim senin yüzünden ban yemek istemiyor. Kim bilir burda baska arkadaslar daha güzel cümlelerle tepki verebilir. Su an sinirim ile yalnis seyler yazabilirim.

Sürekli yanında ol beraberde ağlayabilirsin onunla.Varsa ablasına anlatın sonrada annesine çünkü evlendiginde onun yanında ailesi olmalı ona sahip çıkacak annesi bir şey bulur mutlaka.

Neden ki arkadaşta kısmen haklı bu konuda temelde. Madem ailen karşı madem küçük yer neden dikkat etmezsin ki ? Ailesi hiç mi kızım bu hal ne dememiş acaba ben oraya takıldım aslında. Zorlama gerçekten var mı yok ise anlık yaşayıp pişmanmı olmuş arkadaşına zorla yaptı tecaviz etti diyemi aksetmiş olabilir mi ?

Anneye açık net olmalı o yolunu bulur gerçekten ortada suç var ise ki ne olur ise olsun suçtur reşit değil suçtur o insana cezası verilmeli. Ama konu sahibi hiç birine yanaşmıyor ee peki bu adam yarın videoya çektim diye gel der ise yine koşa koşamı gidecek amab ailen vs duymasın diyenler yine en iyi sahip çıkacak ailedir elin insanı değil.

Umarım konu sahtedir. O kadar çok isterim ki böyle bir konunun sahte olmasını..

Zaten konu sahibi hiç bir öneriyi dikkate almıyor. Her yazılana ''ama o olmaz ki'' diyerek karşı çıkıyor. Ee ne tür bir yardım istiyorsun arkadaşım o zaman bizden?

Nedense asıl sorunun bekaret olması ayrı bir tuhaf. Kız korkunç bir travma yaşamış, o pislik elini kolunu sallayarak geziyor ortalıkta, daha kötü şeyler yapmayacağı da kesin değil. Asıl sorun burada o pisliğin bunları nasıl ödeyeceği olmalı, bekaret daha sonra gelir.

Cidden bir tuhaflık var bu konuda..

Yönetimin bu konuyla ilgilenmesini rica ediyorum. Eğer konu gerçekse 18 yaşından küçük birey kanunlar önünde çocuk sayılacağı için ortada ciddi bir suç var.

................................................................................................................üzüldüm doğruysa tabi

Son düzenleme:

dediğin başlığı bende okudum, "üniforma takıntım var, asker ve polis görünce içim gidiyor demiş.."

zaten kızda bu takıntı olmasa liseye giden bir kızın, polisti, astsubaydı böyle biri ile nasıl tanışır.. belliki bu şerefsiz kızların bu zaafını farkedip, bundan yararlanmış..

birde eğer bu olay gerçekse, konu sahibi kız ile arkadaşının sorun ettiği şey, zorla birlikte olmak değil... işin bakirelik kısmı,, yani bakireliğin gitmiş olması ilerde başlarına sorun açarmı onu dert etmişler...

belkide bazılarınız bana kızacak ama, bakireliği bu kadar sorun eden 17 yaşındaki bir kız, kendinden 7-8 yaş büyük biri ile neden bir evde baş başa buluşmaya razı olurki,, git bir kafede buluş, parkta buluş, pastanede buluş.. ne işin var adamın evinde..

Eski konularına baktım. Hayatına bir polis memuru girmiş, üniforma takıntın varmış.

Yani bu şekilde dedektiflik yapmak hiç huyum değildir ama nedense işkillenmeye başladım.

Bir tuhaflık var bu işte...

bu olay gerçek olmasa bu yaştaki kız neden böyle bir başlık açsın? pek bana mantıklı gelmiyor.

ha şu olabilir belki bu kızın konuştuğu kendinden yaş olarak büyük biri vardır (polis yada astsubay), adam bununla cinselik yaşamaya zorluyordur. kızda bakireliği kafasında çok büyüttüğü için biraz korkuyordur. bu şekilde bir senaryo yazarak, acaba bakirelik konusunda ne yapabilirim diye bizim cevaplarımızı merak etmiş olabilir.. bizim cevaplara göre adamla bir ilişki yaşayıp yaşamayacağına karar vermek istemiş olabilir ama benimki sadece bir varsayım..

konunun doğru olma ihitmali sanki daha yüksekmiş gibime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…