• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en yakın arkadaşım tecavüze ugradı....lütfen yardımcı olun

Hemen şikayet etsenize üstünden zaman geçmeden adli tıpta kontrolden geçsin zaten zorlama, morluk, dna örneği falan kalmıştır kızda

ailesine söylemesi kendi iyiliği için önemli, burda utanacak kişi arkadaşın değil o tecavüzcüdür. hapse girdiğinde bile rahat bırakmazlar o insan müsveddesini, arkadaşın ise terapi ile iyileşir ve ileride kendisini seven biri ile mutlu bir yuva kurar inşallah. en geri kafalı erkek bile bu durumu kabullenmelidir çünkü kendi isteği ile olmamış ki!! bekaret durumuu filan şu an düşünmesin önemli olan ruh sağlığı kızcağızın

valla canım biz konuya yorum yapıyoruz
senaryo yazacak olursak pekçok şey söylenebilir
mesela kız kendi isteğiyle ilişki yaşayıp pişman olmuş arkadaşına da utandığı için tecavüz demiş te olabilir çok düşünürsen

ama ben konunun doğru olduğunu düşünüyorum

Cok yorumlar yazılmış , bi ara bende yazdım ama; açıkçası ilk okuduğumda da senin yazdığın durumu düşündüm ben
Kendi rızasıyla olabilir diye. Yoksa böylesine travmatik bir olay yaşayıp, nasıl ailesine soyleyemeyip sineye çekip, bu olay sonunda tek derdi bekaretini kaybetmesi olabilirki:19::26: başka birşey var bunda
Herşeye yok çekilmiş, ne onerilmeliydi peki:44:

Cok yorumlar yazılmış , bi ara bende yazdım ama; açıkçası ilk okuduğumda da senin yazdığın durumu düşündüm ben
Kendi rızasıyla olabilir diye. Yoksa böylesine travmatik bir olay yaşayıp, nasıl ailesine soyleyemeyip sineye çekip, bu olay sonunda tek derdi bekaretini kaybetmesi olabilirki:19::26: başka birşey var bunda
Herşeye yok çekilmiş, ne onerilmeliydi peki:44:

onu düşününce bende şüphelendim şimdi ama günahını da almak istemiyorum
kendisi gelse de açıklasa iyice keşke

Ben bu konuya çok sinir oldum.
Ne önerdilerse kabul etmemişsiniz.
Normalde herkesin fake dediği konularda yok değildir derim ama bu gerçekçi gelmedi bana.
Ailesi baskıcıysa bu tecavüzü bilince bedelini karşı tarafa daha ağır ödetir, bitirir hayatını hatta.
Kızım neden tecavüze uğradın diyecek kadar uçmazlar herhalde.
Şikayet edemeyecek, hap içmeyecek vs.
Artı kim sizi nerden tanıyacak, milletin işi gücü yok da oturup bunlar ne alıyor diye mi bakacaklar eczaneden, müdürümüze şikayet edecekler demişsiniz, yapmayın yahu kimse durup da sizin ne aldığınızla ilgilenmez eczaneden, bir bayana gidip eczanede köşede sessizce isteyeceksin yani. Kendinize çıkmazlar yaratmışsınız resmen.
Ah vah üzüldüm deyip geçelim mi?
Bu suçun bir bedeli olmayacak mı bizimle dalga mı geçiyorsunuz yoksa?

Evet zaten o nedenle en başta bir üye yazmıştı aile sosyal politikalar il müdürlüğüne git. Kimsenin haberi olmadan bu mesele çözülür demişti. Kıza ne gibi bir yardımda bulunulacaksa ilgilenilir..

Böyle bir şey benim de başıma kimse bilsin istemezdim. Sonuçta kız kendinden 6 yaş büyük biriyle sevgili olmuş. Ayrıldıktan sonra evine gitmiş. Tecavüze uğramış. Gel de mahkemeyi ikna et. Mahkeme erkeği aklamaya yer arıyor zaten..

Her neyse benim bahsettiğim başka bir şeydi.. Konu sahibi tüm çözüm önerilerini reddetti. En başta da üniversite önerisini. Konu inandırıcılığını yitiriyor o böyle davrandıkça..

konu sahibi 18 yaşına daha yeni girmiş biri,, dün akşamdan beri evde internete girme şansı bulamamış olabilir,, sonuçta dün akşam eve babası gelmiştir. bugün hafta sonu adam evdedir. yada kızdan büyük abileri falan vardır onlar interneti gasp etmişlerdir.

ikincisi, kızların derdi bu heriften şikayetçi olmak değil. ailelerinden kimse duysun istemiyorlar.. tek sorunları bakirelik olayı..
arkadaşı bu bakirelik ilerde başıma dert olur deyip, intihar etmeyi falan düşünüyormuş,, arkadaşıda bu bakirelik konusunu nasıl çözebilriz, arkadaşıma nasıl bu konuda akıl verebilirim diye bize sormuşş..

olayın birde bu yanı var..

Ailesi çok sert olan kızlar tecavüze uğrayınca şikayetçi olamıyorlar bu böyle. Saklıyorlar.Bunda şaşıracak ne var ben anlamadım bu zaten çok bilinen bir şey

Polis, hakim ne yapsin hemcinsim bile böyle düsünyorsa? O kadar çok sey söylemek istiyorumki fakat canim senin yüzünden ban yemek istemiyor. Kim bilir burda baska arkadaslar daha güzel cümlelerle tepki verebilir. Su an sinirim ile yalnis seyler yazabilirim.

ben kötü bişey yazmadım kimseyide suçlamadım.sadece bazı kızlarımızın yanlış hareket ve giyim tarzları ( olduğundan büyük görünme çabaları ) onların başına tehlikeli işler getirebiliyor bunu kastettim.yoksa kesinlikle yapılan terbiyesizliği onaylamıyorum ve ciddi derecede hemcinslerimin arkasındayım hiç bizaman erkek savunucuğulu yapmadım yapmamda bunu bil.ama soruyorum sizlere haksızmıyım yaşlarını yaşasınlar yaşlarına göre giyinsinler demekte.sizin kızınız olsa onu gayet özgür yaşından oldukça büyük gösteren giyim kuşamla sokağa çıkarırmısınız.birazda bizler dikkat etmeliyiz duyarlı olmalıyız.etraf zaten sapık pislik ruhen insan olmayan ama bedenen insana benzeyen hayvanlarla doluyken benim uyarılarım sence çokmu acayip ki bana kızmışsın.hatta okadarki kimbilir ne yazacaktında banlanmaktan çekinmişsin.bende senin gibi düşünen hemcinslerimi anlayamıyorum.

Normalde herkesin fake dediği konularda yok değildir derim ama bu gerçekçi gelmedi bana.
Ailesi baskıcıysa bu tecavüzü bilince bedelini karşı tarafa daha ağır ödetir, bitirir hayatını hatta.

Artı kim sizi nerden tanıyacak, milletin işi gücü yok da oturup bunlar ne alıyor diye mi bakacaklar eczaneden, müdürümüze şikayet edecekler demişsiniz, yapmayın yahu kimse durup da sizin ne aldığınızla ilgilenmez eczaneden, bir bayana gidip eczanede köşede sessizce isteyeceksin yani. Kendinize çıkmazlar yaratmışsınız resmen.

Aynen öyle oluyorlar.Uçuyorlar.

Aynen öyle oluyorlar.Uçuyorlar.

Hadi uçsunlar da insan eczaneden hap almaktan da korkar mı
Kim takip edip de müdürlerine söylesin ki
Herkes bir sürü şey söylemiş hala da yok ı ıh yanaşmıyorlar
Burada ben sinir oldum o adamın yanına kar kalacak olmasına

Hadi uçsunlar da insan eczaneden hap almaktan da korkar mı
Kim takip edip de müdürlerine söylesin ki
Herkes bir sürü şey söylemiş hala da yok ı ıh yanaşmıyorlar
Burada ben sinir oldum o adamın yanına kar kalacak olmasına

Doğum kontrol hapıysa konu şu saatten sonra işe yaramaz ki. Adamın yanına kar kalacak işte. Kendini savunamayacak kızlar böyle adamlarla görüşmeye devam ettiği sürece adamların yanına kar kalacak

Doğum kontrol hapıysa konu şu saatten sonra işe yaramaz ki. Adamın yanına kar kalacak işte. Kendini savunamayacak kızlar böyle adamlarla görüşmeye devam ettiği sürece adamların yanına kar kalacak

Doğum kontrol zaten yaramaz da ertesi gün hapını alsalardı risk azalırdı. Şimdi böyle bir adamdan hamile kalsa bunu nasıl gizleyecek eczaneden hap almaya korkan kürtaja hiç yanaşamaz kayıtlara geçiyor çünkü. Ailesinden gizleyip doğuracak falan falan. Hoş ben hala inanmıyorum konunun gerçekliğine insan bu kadar susmamalı. Biz yırtınsak burda ne fayda gerçi..

Konu sahibinin sevgilisi de evliymiş daha 17-18 yaşında kızların kalkıştığı işlere bakın ya...

Dipnot: Bu en yakın arkadaş bana konu sahibinin kendisiymiş gibi geliyor.

Son düzenleme:

o hap olayına ben de sinir olmuştum
küçük yer diye her eczacı bunları tanıyıp ailesine haber verecek sanki ertesi gün hapı aldı diye
neyse ki adetinin sonu olduğu için hamile kalmaz ama öyle olmasa hap almaya utandığı için başına bi sürü dert gelebilirdi
o yüzden nasıl bu kadar tepkisiz davranıyolar ben de anlamadım
bi de tek te değil iki kişiler sonuçta biri panik olsa bile diğeri sakin kalıp akılcı davranabilir

Son düzenleme:
ben kötü bişey yazmadım kimseyide suçlamadım.sadece bazı kızlarımızın yanlış hareket ve giyim tarzları ( olduğundan büyük görünme çabaları ) onların başına tehlikeli işler getirebiliyor bunu kastettim.yoksa kesinlikle yapılan terbiyesizliği onaylamıyorum ve ciddi derecede hemcinslerimin arkasındayım hiç bizaman erkek savunucuğulu yapmadım yapmamda bunu bil.ama soruyorum sizlere haksızmıyım yaşlarını yaşasınlar yaşlarına göre giyinsinler demekte.sizin kızınız olsa onu gayet özgür yaşından oldukça büyük gösteren giyim kuşamla sokağa çıkarırmısınız.birazda bizler dikkat etmeliyiz duyarlı olmalıyız.etraf zaten sapık pislik ruhen insan olmayan ama bedenen insana benzeyen hayvanlarla doluyken benim uyarılarım sence çokmu acayip ki bana kızmışsın.hatta okadarki kimbilir ne yazacaktında banlanmaktan çekinmişsin.bende senin gibi düşünen hemcinslerimi anlayamıyorum.

Sizce yasça büyük giyinmek ne? Herkez sizin standarlarinami göre giyinmek zorunda? Bir 16,18 yasindaki kizin mini etek gibi seyleri giyinmesinde sakinca görmüyorüm. Bir pankart var birçok tecavüze karsi mitinglerde kullanilan. "Kizin giyim tarzi seni provokemi etti? Senin aptalligin benim seni vurmaya provoke ediyor!"

Moda degisiyor, sartlar farkli. Hiç bir kiz giyim tarzindan dolayi tecavüzü davet etmiyor. Herkez kendi giyim tarzlarina karar vermekte özgürdür. Kendiniz diyorsunuz, sapik, yani ruhu normal olmayan insan. Baze sapiklar mesela basörtülü hanimlardan hoslaniyorlar, onlara saldirmak istiyorlar, simdi o baynlar ne yapsin? Basörtülerinimi çikarsin?

Ayrica kiz gençtir, karsindakine güvenip evine gitmistir. Burda yalnis olan ne? Evine gitmek niye hemen seks istemek ile es deger görüluyor? O ev sadece yatak odasindan ibaret degildir.

Eger kizlara giyim tarzlarini degistirmeyi öneriyorsaniz, tecavüzcüyü hakli buluyorsunuz! Cünkü onlar öyle giyinmeseydi tecavüz olmazdi degilmi? Ondan dolayi kiziyorum. Ciplak bile gezsen, hiç bir erkegin sen istemiyerek senin vücüdünü elleme hakki yoktur!!!!

Doğum kontrol zaten yaramaz da ertesi gün hapını alsalardı risk azalırdı. Şimdi böyle bir adamdan hamile kalsa bunu nasıl gizleyecek eczaneden hap almaya korkan kürtaja hiç yanaşamaz kayıtlara geçiyor çünkü. Ailesinden gizleyip doğuracak falan falan. Hoş ben hala inanmıyorum konunun gerçekliğine insan bu kadar susmamalı. Biz yırtınsak burda ne fayda gerçi..

Konu sahibinin sevgilisi de evliymiş daha 17-18 yaşında kızların kalkıştığı işlere bakın ya...

Dipnot: Bu en yakın arkadaş bana konu sahibinin kendisiymiş gibi geliyor.

Ertesi gün hapı diyecektim yanlış yazmış.Üniversitede bir arkadaşımın başına buna benzer bir şey gelmişti.Olaydan bir hafta sonra bize haberi ''kızlaaarrr size ne anlatıcam ama bakın aramızda kalsın sır tamam mı? '' diye vermişti. O kadar sakin ve sinirlenmeden anlatmıştı ki. Yani sakin kalabiliyor insanlar ve belki de şoktandır bilemiyorum.Sakin olun siz daha çok zarar gördünüz olaydan :))

küçük yer diye her eczacı bunları tanıyıp ailesine haber verecek sanki ertesi gün hapı aldı diye
herşeye bi bahane bulması tuhaf gerçekten

Aynen şunu yapmak istiyorum bazen bazı kızlara :57:

Ertesi gün hapı diyecektim yanlış yazmış.Üniversitede bir arkadaşımın başına buna benzer bir şey gelmişti.Olaydan bir hafta sonra bize haberi ''kızlaaarrr size ne anlatıcam ama bakın aramızda kalsın sır tamam mı? '' diye vermişti. O kadar sakin ve sinirlenmeden anlatmıştı ki. Yani sakin kalabiliyor insanlar ve belki de şoktandır bilemiyorum.Sakin olun siz daha çok zarar gördünüz olaydan :))

Hahah hey Allahım haklısınız :1: işte insan böyle adaletsizliği görmeye, bunun karşısında susulmasına gelemiyor :47:

Sizce yasça büyük giyinmek ne? Herkez sizin standarlarinami göre giyinmek zorunda? Bir 16,18 yasindaki kizin mini etek gibi seyleri giyinmesinde sakinca görmüyorüm. Bir pankart var birçok tecavüze karsi mitinglerde kullanilan. "Kizin giyim tarzi seni provokemi etti? Senin aptalligin benim seni vurmaya provoke ediyor!"

Moda degisiyor, sartlar farkli. Hiç bir kiz giyim tarzindan dolayi tecavüzü davet etmiyor. Herkez kendi giyim tarzlarina karar vermekte özgürdür. Kendiniz diyorsunuz, sapik, yani ruhu normal olmayan insan. Baze sapiklar mesela basörtülü hanimlardan hoslaniyorlar, onlara saldirmak istiyorlar, simdi o baynlar ne yapsin? Basörtülerinimi çikarsin?

Ayrica kiz gençtir, karsindakine güvenip evine gitmistir. Burda yalnis olan ne? Evine gitmek niye hemen seks istemek ile es deger görüluyor? O ev sadece yatak odasindan ibaret degildir.

Eger kizlara giyim tarzlarini degistirmeyi öneriyorsaniz, tecavüzcüyü hakli buluyorsunuz! Cünkü onlar öyle giyinmeseydi tecavüz olmazdi degilmi? Ondan dolayi kiziyorum. Ciplak bile gezsen, hiç bir erkegin sen istemiyerek senin vücüdünü elleme hakki yoktur!!!!

kusura bakmayın hanımefendi.herkes bana katılmak zorunda değil bende herkese katılmak zorunda dğilim.ben yine üzerine basa basa söylüyorum bu ayıbı ve bu tarz erkekleri asla onaylmıyorum hatta nefret ediyorum.ben ne yazsamda sizinle ortak noktada buluşamıcaz.o yüzden size bu son mesajım.dinimizde bile vücudumuzla davetkar olmamamız buyurulmuştur.yani önce tedbiri biz almalıyız.ha bende kapalı 5 vakit namazcı falan değilim.ama çok fazla vücut hatlarımı belli etmem dikkat etmeye çalışırım.ewet dediğiniz gibi kapalı kadınlarada taciz vs oluyor haklısınız.ne diyelim allah bu insanları bizden ve sevdiklerimizden uzak tutsun iyi akşamlar...

neyse ki adetinin sonu olduğu için hamile kalmaz ama öyle olmasa hap almaya utandığı için başına bi sürü dert gelebilirdi
o yüzden nasıl bu kadar tepkisiz davranıyolar ben de anlamadım
bi de tek te değil iki kişiler sonuçta biri panik olsa bile diğeri sakin kalıp akılcı davranabilir

Mesajı düzenlemişsiniz şimdi gördüm. Ben bu konunun gerçek olduğuna inanmıyorum. Kızın evli bir sevgilisi varmış zaten polise üniformaya takıntılıyım vs. yazmış başka topicinde de . Ya bu en yakın arkadaş kendisi ya da isteğiyle bu adamla oldu şimdi napıcam diye dertleniyor

Back