- 1 Eylül 2013
- 1.194
- 241
- 173
Bu kadar insan boşa konuşmuyor ilerde şikayet etmedigi için çok pisman olacak arkadaşın. O pislik şimdi rahat nasılsa şikayet edemez diyorrdur zaten rahatligndan belli. Yanına kalmamali oda cezasını çekmeli. Deliller silinmeden vücudundan sikayatci olsun iş işten geçmeden. İlerde keşke demesin
Onu sikayet edecem diye ya bu kizin hayati sönerse? Ailesi daha sert davranirsa, kizi üni'ye bille yollamazsa kiz ne yapacak? Ne geçer elinden? Sadece herkez bu olayi bilmis olacak ve emin olun o "adama" hiç birseycik olmaz, gene rahat rahat gezer. Tek fark, kiz daha çok cezalandirilir, daha çok yipranir.
Buradaki bazı kişilere fıttırdımmmYok o adamla buluşmaya gitmeseydi bu olmazdı diyenler,TECAVÜZCÜSÜNE ertesi gün hapı aldırsaydı bari son olarak diyen insanlıktan çıkmışlar,okul kazanmakla kızın ruhundaki yaranın kapanacağını düşünenler,dava açmaya 18'ini beklesin diyenler.....YAZIKLAR OLSUN! Ya kardeşim ne biçim öneri veriyorsunuz? Asıl kız şimdi dava açacak,bunun adı çocuk istismarıdır.18 den küçük herkes çocuktur! Kız okul kazanmakla tecavüzü unutamaz.Ortada tecavüz var,millet okuldan girmiş zardan çıkmış be İlk yapacağınız iş aileye anlatmak.Sonra şikayet edeceksiniz.Vakit geç olmadan yapın bunu.Hele o unut gitsin yazan üye var ya,onun yatacak yeri yok.Nasıl unutulur böyle bir şey? Kim unutabilir ya? Arkadaşına sahip çık.Ne olacaksa olsun.O pisliğin ne mesleği kalsın elinde ne bir şeyi.Ben kadınların her durumda suçlu olmasından çok sıkıldım artık!
Kızın şikayet etme imkanı yok insanlarda önerilerini sunuyor. Şikayet edemeyecekse en mantıklısı bir okul kazanıp gitmek. Bunun nesini garipsediniz anlamadım.
İyi saatte olsunlar.Allahım aklıma mukayet ol ya.Kardeşim siz iyi misiniz? Ailesi o kızı sokakta mı buldu? Bu kadar değersiz mi ya? Hangi kız babası duyarsız kalabilir buna? Ne kadar küçük yer olursa olsunElini kolunu sallaya sallaya gezsin o ........, kız da burda sınava gireceğim diye debelensin! O psikolojiyle nereyi kazanacaksa.Kolay mı o ruh halini atlatmak ya? Sonuna kadar garipsiyorum!
Kiz ailesinin ne tepki verecegini biliyordur muhakkak. Polise sikayette bulundugunda ailesinin bu durumu kabul etmeyecegini söylesin. bi care bulunur elbet.Onu sikayet edecem diye ya bu kizin hayati sönerse? Ailesi daha sert davranirsa, kizi üni'ye bille yollamazsa kiz ne yapacak? Ne geçer elinden? Sadece herkez bu olayi bilmis olacak ve emin olun o "adama" hiç birseycik olmaz, gene rahat rahat gezer. Tek fark, kiz daha çok cezalandirilir, daha çok yipranir.
Buradaki bazı kişilere fıttırdımmmYok o adamla buluşmaya gitmeseydi bu olmazdı diyenler,TECAVÜZCÜSÜNE ertesi gün hapı aldırsaydı bari son olarak diyen insanlıktan çıkmışlar,okul kazanmakla kızın ruhundaki yaranın kapanacağını düşünenler,dava açmaya 18'ini beklesin diyenler.....YAZIKLAR OLSUN! Ya kardeşim ne biçim öneri veriyorsunuz? Asıl kız şimdi dava açacak,bunun adı çocuk istismarıdır.18 den küçük herkes çocuktur! Kız okul kazanmakla tecavüzü unutamaz.Ortada tecavüz var,millet okuldan girmiş zardan çıkmış be İlk yapacağınız iş aileye anlatmak.Sonra şikayet edeceksiniz.Vakit geç olmadan yapın bunu.Hele o unut gitsin yazan üye var ya,onun yatacak yeri yok.Nasıl unutulur böyle bir şey? Kim unutabilir ya? Arkadaşına sahip çık.Ne olacaksa olsun.O pisliğin ne mesleği kalsın elinde ne bir şeyi.Ben kadınların her durumda suçlu olmasından çok sıkıldım artık!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?