- 21 Mayıs 2016
- 110
- 106
- 29
-
- Konu Sahibi sevimlihayalet101
İftira attılar , bir çok yerde haksız yere arkamdan konuştular şiddetli tartıştık vs.sana nasıl kötülükleri oldu?
Ben mi yanlış düşünüyorum yani ?Demek ki ona kötülükleri yokmuş
İftira attılar , bir çok yerde haksız yere arkamdan konuştular şiddetli tartıştık vs.
Bende buna karşıyım . Ne iş yansın ne kebap felsefesini benimseyen omurgasız insanlara tahammül edemiyorum herkesle iyi olan , benimle kötü olsun . Yorumunuz için teşekkürler .Beni lutfen yanlis anlamayin ama ben ona karsiyim ben kusum sende mesafe koy gibi seyler hos olmuyor. Sizinle paylastiklari farkli onlarla paylastiklari farklidir bu yuzden arkadasliginizi zedelemeyin derim.
Evet senin olmadığın yerde samimi olan biri sen varsın diye bana mesafe koyarsa görüşmemBen mi yanlış düşünüyorum yani ?
O zaman bir tercih yapmak gerekiyor ya onlar ya ben bu tercihe de saygı duyulmalı çünkü herkesle iyi olan omurgasız bir insandır benim gözümde .Evet senin olmadığın yerde samimi olan biri sen varsın diye bana mesafe koyarsa görüşmem
Omurgasızsa tercihini sen yap görüşme bencillik edip hayır onlarla konuşma deme hakkına sahip değilsin sana iftira atmışlar o arkadaşına degilO zaman bir tercih yapmak gerekiyor ya onlar ya ben bu tercihe de saygı duyulmalı çünkü herkesle iyi olan omurgasız bir insandır benim gözümde .
Bu öyle bir basit olay değildi ama . Önceden bu kadar samimi değilken şimdi aralarından su sızmaması zoruna gitmez miydi ? Ben ona küs konuşma demedim ben varken gidip de samimi olma dedim gözüme soka soka konuşacaksa böyle dostluk arkadaşlık olur mu sence ?resmen baskı uygulamışsınız
aılede ıkı kardeş bırbırıne kusuyo kanlı bıcaklı oluyo o Zaman ana baba kıme kussun olacak şey degıl
ozaman yanında görünen arkadasında bi sorun var guvenmeyın mesafelı olunBu öyle bir basit olay değildi ama . Önceden bu kadar samimi değilken şimdi aralarından su sızmaması zoruna gitmez miydi ? Ben ona küs konuşma demedim ben varken gidip de samimi olma dedim gözüme soka soka konuşacaksa böyle dostluk arkadaşlık olur mu sence ?
ozaman yanında görünen arkadasında bi sorun var guvenmeyın mesafelı olun
o secım yapamadıysa sız uzaklaşarak mesafe koyarak ona yardımcı olun
Belkı oda bunu ıstıyodur ama yapamıyodur
Aynısını ben de yaşamıştım en azından benzerini ve de insanın çok canını sıkan bir durum... Herkes ne kadar "sana ne canım" dese de insan bilince "onlar kötü" diye düşününce arkadaşın da görsün; ona göre davransın istiyor insan. Tabi bu genelde de mümkün olmuyor, açıkçası ben olsam yavaş yavaş arkadaşımdan uzaklaşmaya başlardım bile ancak çok büyük şeyler yaptı iseler, ufak bir sürtüşme yaşayıp olan küslüklerde zaten arkadaşımız da tarafsız olabilir ama... Ben bana yapılan haksızlığı, arkamdan konuşulanı görüp de sessiz kalan ve de o kişilerle dostluk kuran kişiye dostum demem... Belki yanılıyorumdur.