- 21 Mayıs 2016
- 110
- 106
- 29
- Konu Sahibi sevimlihayalet101
O sizin arkadasiniz,ama dostunuz degil demek ki...
Yanlış düşünmüyorum değil mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O sizin arkadasiniz,ama dostunuz degil demek ki...
Yanlış düşünmüyorum değil mi ?
Kesinlikle öyle yapacağım değerli yorumunuz için teşekkürler .Yanlis dusundugun tek nokta o kizla olan samimiyetin. Normal bir arkadastan ote goruyorsunuz, ama oyle degil malesef. Ee o grubu taniyan herkesi hayatinizdan cikaracaksaniz, siz bilirsiniz
Küçük bir olay olsa zaten böyle bir şey beklemem demiştim de zaten konuşuyorsan konuş ama gözüme soka soka samimi olma diye . Hz.Ali (r.a) şu sözleri çok manalı : “Benim düşmanımla dost olan bir kimse, benim düşmanımdır. Bana muhabbeti olduğunu söylese bile ben ona inanmam. Benim dostuma dostluk göstereni ben fazlasıyla sever ve onu dost kabul ederim.” “Ey benim düşmanımla dost olan kimse, benden uzak ol. Çünkü gönüller arasındaki sırlar birbirinden uzaktır.” Teşekkürler yorumunuz için .
Yalnız çocuk yaşta değiliz öyle hoşlanmıyorum falan değil mevzu çok büyük kötülükleri dokundu bana oda biliyor eğer onlarla konuşup samimiolacaksa gözlerimin önünde tercihini yapmış demektir. Bence.Sebep önemli benim için, karşı taraf hırsız falandır aman benim malımı mı çaldı sanki diyemem mesela, ama iki taraf birbirinden hoşlanmıyo diye hadi bende küseyim demem, sen sevmezsin ben severim
Yalnız çocuk yaşta değiliz öyle hoşlanmıyorum falan değil mevzu çok büyük kötülükleri dokundu bana oda biliyor eğer onlarla konuşup samimiolacaksa gözlerimin önünde tercihini yapmış demektir. Bence.
Yalnız çocuk yaşta değiliz öyle hoşlanmıyorum falan değil mevzu çok büyük kötülükleri dokundu bana oda biliyor eğer onlarla konuşup samimiolacaksa gözlerimin önünde tercihini yapmış demektir. Bence.
Yok zaten muhabbeti keseceğim çünkü çok soğudum sadece fikirleri öğrenmek istedim acaba yanlış mı düşünüyorum diye ama artık tahammül edemediğimi anladım .Neden tercih yapmasını bekliyorsun, kes münasebetini olsun bitsin çizgiler bu kadar keskinse
Valla bana "kötülük" yapmış kişiyle ne dostum ne eşim yakın olamaz.
Ben hayatım boyunca anlamadım bu insanları, yaptıkları belli, "aman bana yapmadı nasılsa" diye arkadaşlığıma devam edemem ben öyle birileriyle.
Bilmesine rağmen bu kadar samimi davranıyorsa onlardan yana olmuş gibi geldi bana.
21 yaşındayım da bunun yaş ile bir alakası olduğunu düşünmüyorum . Olay çok farklı çünkü çocuk gibi ben küsüm sende onlarla küs mevzusu değil yani .Yaşın küçükse haklısın. Degilse daha dışarıdan bakman gerek olaya. Ama arkadaşın onlarla yakınlığı da önemli. Senin gibi samimi duruyorlarsa ben de guvenmem ve mesafe koyarım. Sonucta ozelimi anlatma ihtimali olabilir. Ama arada sırada konuşuyorsa takmam. Dost dedigin senin üzüldüğün noktaları görüp bunlarla üzülebilendir.
21 yaşındayım da bunun yaş ile bir alakası olduğunu düşünmüyorum . Olay çok farklı çünkü çocuk gibi ben küsüm sende onlarla küs mevzusu değil yani .15 yasindaysan haklisin 30 yaşındaysan haksızsın.
21 yaşındayım da bunun yaş ile bir alakası olduğunu düşünmüyorum . Olay çok farklı çünkü çocuk gibi ben küsüm sende onlarla küs mevzusu değil yani .
İftira attılar , bir çok yerde haksız yere arkamdan konuştular şiddetli tartıştık vs.