En yakın arkadaşım ,kardeşim dediğim kişi kuyumu kazmış:(

Ya burada ne bir cafe ne bir market hiç bir şey yok.Insanlarin tek uğraşı diğer insanlar.Cok dedikodu yapılıyor bu ilk senemdi seneye evden çıkmicam
Meslektaşız nilsu. 5. senemi devirdim bu meslekte ve şunu öğrendim;kesinlikle samimi olmayacaksın bu camiada birisiyle. Mesafe mesafe mesafe...Özellikle de bekarsan. Çok döner dedikodu bilirim. O yüzden kimseye açık vermeyeceksin. Biri laf söylediğinde de o benim sorunum deyip geçeceksin. Net olacaksın.

Haklısınız.En yakınım dediğim kişilerden o kadar çok laf işittim ki .

Kızlar çok sinirliyim.Bugun konuşmayı düşünüyorum tekrar .Bir daha benim hakkimda lütfen konuşma dicem.He ryerde gidip dedikodumu yapmışsın dicem.sen hem yüzüme güldün hem de nasıl gidip dedikodu yaptın dicem.bi tarafım da Allah'a havale et diyor .ne yapıyım kjzlar sizce

senin bu kötü arkadaş bence erkek arkadaşına aşık ve seninde o erkekle konuşmanı istemiyor

O da aklıma geliyor.Ali düzgün birisi .O arkadaş zaten konsutugu 2_3 kişi var
2- 3 kişiyle aynı anda konuşan aliylede konuşur tatlım. sen aliye sohbet arasında bu kızın 2- 3 erkekle aynı anda konuştuğunu söyle ay ne kadar kötü bür kız falan deki aliyi kandırmasın ilerde

Babam bana bile güvenme derdi ne yazık ki bende kimseye güvenemiyorum
Bence üzülme bu hayatta güvenebileceğin insanlarda çıkar karşına güvenmek güzeldir birden değil yavaş yavaş tanıdıkça güvenmeye başlarsın zamanla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…