En yakın arkadaşım ,kardeşim dediğim kişi kuyumu kazmış:(

Ben onun dedikodusunu yapmadım ki

Yanlış anladiniz konuyu heralde kimsenin dedikodusunu yapmadım ben o benim kini yaptı

e çok yakındık diyosunuz. hiç mi oturup dedikodu yapmadınız? hadi siz yapmadınız onun yaptıklarını da mı dinlemediniz? bu işler karşılıklı işte. görüşmeyi kesin olsun bitsin, yapacak bişey yok.

Kızlar görüşmeyi kessem de içim de o kadar çok soyleyemedigim çok şey kaldı ki ...
Bazen gidip söyleyeyim diyorum sonra neyse boşver yaptığıyla kalsın o onun terbiyesizliği diyorum yine de için içimi yiyor

Bence siz Sevgili olun dedikodusu bir işe yarasın. Sevgilin olunca ne dedikodu olur, ne de başka arkadaşa ihtiyaç duyarsın. O da 2-3 kişiyi idare etmeye devam etsin

Hem iftira atip hem de uste çıkmıs he.
Keske verseydin agzinin payini arkadaşım.

Korkulur böyle insanlardan.

Bence siz Sevgili olun dedikodusu bir işe yarasın. Sevgilin olunca ne dedikodu olur, ne de başka arkadaşa ihtiyaç duyarsın. O da 2-3 kişiyi idare etmeye devam etsin
Ya en son sinirlenip onu diyeceğim zaten.Ali çok sevdiğim bir arkadaşım ama aramizda arkadaşlıktan başka bir şey yok.:)

Sürekli zeytinyağı gibi üste cıktı . Gerçekten okumakla asam olunamayacaginin kaniti
Boyle insanlarin karsisinda susulmaz.
Hakliysan hakkini savunacaksin.

Kibarliktan anladi mi sanıyorsun?
Verdigi cevaba bakilirsa yaptigindan utanmamis bile.

Boyle insanlarin karsisinda susulmaz.
Hakliysan hakkini savunacaksin.

Kibarliktan anladi mi sanıyorsun?
Verdigi cevaba bakilirsa yaptigindan utanmamis bile.
Çok haklısınız . Ben de kimseyi kırmayın üzmeyin diye kendin çok uzuluyorum

Ali nin dedikodudan haberi var mı ?
Onun da haberi var . O gidip sormuş Benim komşu dediğim insana neden dedin diye.Ona da demiş ki"ben öyle bir şey demedim " demiş.Kiz sürekli kiviriyor

Onun da haberi var . O gidip sormuş Benim komşu dediğim insana neden dedin diye.Ona da demiş ki"ben öyle bir şey demedim " demiş.Kiz sürekli kiviriyor
Salla gitsin. Benim de yakın bir arkadaşımla dedikodu çıkaran biri olmuştu. O zaman çok üzülmüştüm. Hatta aramıza mesafe girmişti. Ama sonra ne kadar saçma olduğunu düşündüm. Dedikodu falan sallamadım. aradan 10 yıl geçti o kişi hala benim arkadaşım ve ben evliyim eşimle de arkadaş oldular. dedikodu çıkaran ise etrafımızda değil.

Arkadaş kaybetmek ziyan zaten Ali gibi birini kaybetmek istemem o kız hayatımdan çıksın yeter

Türkan Şoray a bende şok olmuştum. . 16 yaşında Ayhan ışıkla oynadığı filmde estetiksiz.. dudağına da bişey yaptırmış. .

Kızlar üstünü deştikçe neler çıkıyor iftara bir arkadaşa davetliydik. Benim hakkımda sürekli olur olmadık yerlerde konuşuyormuş. Sadece Ali konusunda değil bir çok konuda arkamdan atıp tutmuş. Artık yüzünü bile görmek istemiyorum

canım bu yaşadığın arkadaş kazığı maalesef ki bunlar da yaşanıyor arkadaşlıklar her zaman iyi gitmeyebiliyor

nefret ediyorum dedikoducu insansandan! gidiceksin vurucaksin ağzına bikac tane bak bida dedikodununu yapiyormu peeeeeh
umarım hayatıniza birdaha bu tarz insanlar hiç Bizaman dahil olmaz ve onunla görüşmeyin derimm ..

Küçük yerlerde olur öyle şeyler. Muhtemelen seni kıskandı. Diğer arkadaşlarınız tarafından daha çok seviliyorsundur, onu çekememiştir.

Evden çıkmama konusuna gelince de sen hareketlerini kısıtlamayı düşünme, o çenesini tutmayı ögrensin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…