Ben onun dedikodusunu yapmadım ki
Yanlış anladiniz konuyu heralde kimsenin dedikodusunu yapmadım ben o benim kini yaptı
Ya en son sinirlenip onu diyeceğim zaten.Ali çok sevdiğim bir arkadaşım ama aramizda arkadaşlıktan başka bir şey yok.:)Bence siz Sevgili olun dedikodusu bir işe yarasın. Sevgilin olunca ne dedikodu olur, ne de başka arkadaşa ihtiyaç duyarsın.O da 2-3 kişiyi idare etmeye devam etsin
Sürekli zeytinyağı gibi üste cıktı . Gerçekten okumakla asam olunamayacaginin kanitiHem iftira atip hem de uste çıkmıs he.
Keske verseydin agzinin payini arkadaşım.
Korkulur böyle insanlardan.
Ali nin dedikodudan haberi var mı ?Ya en son sinirlenip onu diyeceğim zaten.Ali çok sevdiğim bir arkadaşım ama aramizda arkadaşlıktan başka bir şey yok.:)
Boyle insanlarin karsisinda susulmaz.Sürekli zeytinyağı gibi üste cıktı . Gerçekten okumakla asam olunamayacaginin kaniti
Çok haklısınız . Ben de kimseyi kırmayın üzmeyin diye kendin çok uzuluyorumBoyle insanlarin karsisinda susulmaz.
Hakliysan hakkini savunacaksin.
Kibarliktan anladi mi sanıyorsun?
Verdigi cevaba bakilirsa yaptigindan utanmamis bile.
Onun da haberi var . O gidip sormuş Benim komşu dediğim insana neden dedin diye.Ona da demiş ki"ben öyle bir şey demedim " demiş.Kiz sürekli kiviriyorAli nin dedikodudan haberi var mı ?
Salla gitsin. Benim de yakın bir arkadaşımla dedikodu çıkaran biri olmuştu. O zaman çok üzülmüştüm. Hatta aramıza mesafe girmişti. Ama sonra ne kadar saçma olduğunu düşündüm. Dedikodu falan sallamadım. aradan 10 yıl geçti o kişi hala benim arkadaşım ve ben evliyim eşimle de arkadaş oldular. dedikodu çıkaran ise etrafımızda değil.Onun da haberi var . O gidip sormuş Benim komşu dediğim insana neden dedin diye.Ona da demiş ki"ben öyle bir şey demedim " demiş.Kiz sürekli kiviriyor
Arkadaş kaybetmek ziyan zaten Ali gibi birini kaybetmek istemem o kız hayatımdan çıksın yeterSalla gitsin. Benim de yakın bir arkadaşımla dedikodu çıkaran biri olmuştu. O zaman çok üzülmüştüm. Hatta aramıza mesafe girmişti. Ama sonra ne kadar saçma olduğunu düşündüm. Dedikodu falan sallamadım. aradan 10 yıl geçti o kişi hala benim arkadaşım ve ben evliyim eşimle de arkadaş oldular. dedikodu çıkaran ise etrafımızda değil.
Türkan Şoray a bende şok olmuştum. . 16 yaşında Ayhan ışıkla oynadığı filmde estetiksiz.. dudağına da bişey yaptırmış. .Türkan Şoray ın bile burun estetikli olduğunu bir gazetede okuduğum günden beri hiçbirşeye şaşırmamayı öğrendim
"açığım vardı öldür dedim" diyen azmettirici anneden sonra kimseye güvenmemek gerektiğini de birkez daha teyit ettim
ne diyim, fazla etkilenmemeye çalış lütfen
Yok bu o değil.bu annenide dolduran kız dimi?
görüşme demiştik biz sana..
Kızlar çok üzgünüm.Cok fazla insanın yaşamadığı öğretmenlerin bike çok az sayıda olduğu doğunun bir ilçesinde öğretmenlik yapıyorum.Burada arkadaş çevremiz birbirine çok bağlıdır.Cunku ailemiz yok hepimiz birbirimize destek oluyoruz ve ilcedeki tum ogretmenler birbirini taniyor.Haliyle dedikodu olunca da çok fazla yayılıyor Ve herkes dedikoduya bir şeyler katınca hiç hoş olmayanlar şeyler çıkıyor ortaya.Hem konsum hem meslektaşim bir bayan arkadaşla çok samimiyiz yanı öyle sanıyordum ben.
Komşumla aynı okulda adına Ali diyelim bit öğretmen arkadaş daha var.Biz Ali öğretmenle Canakkale lı olduğumuz için ikimiz çok samimi olduk.Ama aramızda arkadaşlıktan başka bir şey yok.Zaten olsa saklayacak değilim .Ikimiz de bekar insanlarız elimizde mesleğimiz var öyle olsa saklamam.Ama benim konsum dediğim kardeşim dediğim insan herkese Nilsu ve Ali sevgili diye dedikodu yapmış. Çok üzüldüm komşuma "Ben öyle bit şey olsa kimseden çekinecek değilim ama sen benim arkadaşımsın neden olmamış şeyleri olmuş gibi konuşuyorsun.Simdi ben sana nasıl güveneyim özelimi anlatayim çok güvenimi sarstin"dedim.
Komşu da" Sen de dikkat et o zaman arkadaş olma erkeklerle burası küçük yer sen samimi olursan tabiki dedikodu yapılır dedi "
Kızlar ben bu lafa çok sinirlendim.Bu arkadaşım aynı anda 2_3 erkekle birden konuşuyor bana anlatıyordu.Ben de "Millet 2_3 kişiyi aynı anda idare ediyor onlar sütten çıkmış ak kaşık bi ben mi kötüyüm "dedim.kapadim telefonu. Canımı cikan dedikodudan çok bu dedikoduyu yapan kişinin benim çok yakınım olması sıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?