En yakın arkadaşım ,kardeşim dediğim kişi kuyumu kazmış:(

Çok samimi olmayın madem etrafınızda böyle insanlar var.
Ya burada ne bir cafe ne bir market hiç bir şey yok.Insanlarin tek uğraşı diğer insanlar.Cok dedikodu yapılıyor bu ilk senemdi seneye evden çıkmicam

Bir de pişkinlik yapıyor terbiyesiz! Pişkinlik yapanlara ayrı bir sinir oluyorum.
Böylesine kötüyle kötü olmayayım diye kısasa kısas da yapamazsın, o kendi yaptığıyla düzgün kalır ama siz yaptığınız hiç bir şey yokken kötü olursunuz. Bu uyanıklıklarını iyilik için kullansalar keşke, marifet sanıyor bazı insanlar böyle şeyleri.
Siz samimi bulduğunuz arkadaşlarınıza dikkat edin bence...

3 kısıyı bırden idare eden bı ınsanla nasıl arkadas olabılıyorsunuz ve gercekten bu ahlakta bı ınsandan sıze zarar gelmeyecegıne ınandınız mı
O kızla arkadaslık ettıgınız surece baskaları tarafından daha agır sozler ısıtebılırsınız...

Foxta bir program var orda bi konu islendi kendi kizini sevgilisine oldurttu bayan ordaki ornegi verdi :)

Ha, duymadım o olayı. Bir de 8 yaşındaki oğlunu oğlunun servis şöförüyle ilişkiye girdiğini gördüğü için sevgilisine öldürten anne vardı o sandım. Anne demeye bin şahit pislik dolu ortalık, neyse konu sahibinin konusunu da bölmeyeyim.

Ben onu uyarmaya çalsitim. Kırıcı olandan anlamadı son zamanlarda Ali ile çok samimi olmustum o yüzden. Bu sefer farklı yerden vurdu

Evet canim birde o kadin serbest birakildi bir de ya

Evet bundan sonra öyle yapicam biraz iş işten geçti ama

Allahım kazdıkça altını neler çıkıyor (((
Bir değil ki pislik

Sevgili konu sahibesi, bak neler oluyor dünyada..
Üzülme sen, güvenmede.
Hay Allah

yani siz oturup başkalarının dedikodusunu yaparsanız başkaları da sizinkini yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…