Oruclu olmak ta baska bir kafa arkadisim yaAnnesi oldugunu nerden cikardiniz
Sizde yanlis tahminKendi annesinden değil çocuğunu öldürmeye azmettiren sanırım servis şöförüyle sevgili olan anneden bahsediyor galiba.
Ya burada ne bir cafe ne bir market hiç bir şey yok.Insanlarin tek uğraşı diğer insanlar.Cok dedikodu yapılıyor bu ilk senemdi seneye evden çıkmicamÇok samimi olmayın madem etrafınızda böyle insanlar var.
Sizde yanlis tahmin
Valla oyle amaOruclu olmak ta baska bir kafa arkadisim ya
Foxta bir program var orda bi konu islendi kendi kizini sevgilisine oldurttu bayan ordaki ornegi verdi :)Nasıl anlamadım?
Foxta bir program var orda bi konu islendi kendi kizini sevgilisine oldurttu bayan ordaki ornegi verdi :)
Ben onu uyarmaya çalsitim. Kırıcı olandan anlamadı son zamanlarda Ali ile çok samimi olmustum o yüzden. Bu sefer farklı yerden vurdu3 kısıyı bırden idare eden bı ınsanla nasıl arkadas olabılıyorsunuz ve gercekten bu ahlakta bı ınsandan sıze zarar gelmeyecegıne ınandınız mı
O kızla arkadaslık ettıgınız surece baskaları tarafından daha agır sozler ısıtebılırsınız...
Bende izledim kanım dondu ....benim annem değil yahu dur...
günlerdir haberlerde ilişki yaşadığını öğrenen 16 yaşındaki kızını aşığına öldürten anneden bahsediyorum.....
"annem" yazmadım "anneden" yazdım :)
hay allah
Evet canim birde o kadin serbest birakildi bir de yaHa, duymadım o olayı. Bir de 8 yaşındaki oğlunu oğlunun servis şöförüyle ilişkiye girdiğini gördüğü için sevgilisine öldürten anne vardı o sandım. Anne demeye bin şahit pislik dolu ortalık, neyse konu sahibinin konusunu da bölmeyeyim.
Evet bundan sonra öyle yapicam biraz iş işten geçti amaBir de pişkinlik yapıyor terbiyesiz! Pişkinlik yapanlara ayrı bir sinir oluyorum.
Böylesine kötüyle kötü olmayayım diye kısasa kısas da yapamazsın, o kendi yaptığıyla düzgün kalır ama siz yaptığınız hiç bir şey yokken kötü olursunuz. Bu uyanıklıklarını iyilik için kullansalar keşke, marifet sanıyor bazı insanlar böyle şeyleri.
Siz samimi bulduğunuz arkadaşlarınıza dikkat edin bence...
Allahım kazdıkça altını neler çıkıyorHa, duymadım o olayı. Bir de 8 yaşındaki oğlunu oğlunun servis şöförüyle ilişkiye girdiğini gördüğü için sevgilisine öldürten anne vardı o sandım. Anne demeye bin şahit pislik dolu ortalık, neyse konu sahibinin konusunu da bölmeyeyim.
Evet bundan sonra öyle yapicam biraz iş işten geçti ama
Ben onun dedikodusunu yapmadım kiyani siz oturup başkalarının dedikodusunu yaparsanız başkaları da sizinkini yapar.
Yanlış anladiniz konuyu heralde kimsenin dedikodusunu yapmadım ben o benim kini yaptıyani siz oturup başkalarının dedikodusunu yaparsanız başkaları da sizinkini yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?