• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ablamın gereksiz alınganlıkları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Size daha cevap verip prim yaptırmak istemiyordum ancak okuduğunuzu anlama probleminiz olduğunu sezdim. Tekrar okumaya davet ediyorum
neyi okusun her sey yaziyor? ablaniza sabir diliyorum ya. madem anladiniz o konuyu acanin ablaniz oldugunu, niye gidip abla sen bizi yanlis anladin diye ozur dilemiyorsunuz da arkadasinizla bir olup bir de burada kadini vurmaya calisiyorsunuz? kime neyi kanitliyorsunuz siz?

ne oldu yani bunu buraya yazinca? bir de olgun insan sorununu konusarak cozer falan demissiniz. pes.

Bana hiç objektif gelmediniz ablanızın haklı olabileceğine dair açık kapı bırakmadan ikinizin haklı olduğunu yazmışsınız çünkü. Ablanızın konusunu okumadım ama sadece sizinkini okuyarak bile nedense ablanız haklı gibi geldi. Bana samimiyet kurabileceğim insanlar kategorisinde gelmediniz çünkü kusura bakmayın ama.

Geçenlerde benimle ve arkadaşımızla alakalı bir takım sıkıntıları olduğunu buraya açtığı bir konu sayesinde öğrendik. Tamamen tesadüfen yani...

Ablam son derece absürt bir şekilde her olayı abartarak yazdığı için banlandı zaten.. Şuan onun okumayacağıma emin olduğum için yazdım.
Tamamen tesadüfen öğrendiğiniz konuyu okudunuz ama konu açık olmasına rağmen oraya yazmadınız, ablanızın neden banlandığından eminsiniz, ki abartarak yazdığı için banlanmadı ama neyse, şu an okumayacağından da çok eminsiniz fakat kendisi 22 dakika önce bu konuyu okuyordu.

Aynı evdesiniz birbirinizin konularını okuyorsunuz, konuşarak çözmek yerine burada birlikte interaktif kardeş kavgası yapmaya mı karar verdiniz?

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back