Çok hassasım ben de çok sevdiğim güvendiğim bir insan bunu nasıl yapar diye dün çok agladimTürkan Şoray ın bile burun estetikli olduğunu bir gazetede okuduğum günden beri hiçbirşeye şaşırmamayı öğrendim
"açığım vardı öldür dedim" diyen azmettirici anneden sonra kimseye güvenmemek gerektiğini de birkez daha teyit ettim
ne diyim, fazla etkilenmemeye çalış lütfen
Annen ne demek istedi hangi konuda bu kelimeyi kullandiTürkan Şoray ın bile burun estetikli olduğunu bir gazetede okuduğum günden beri hiçbirşeye şaşırmamayı öğrendim
"açığım vardı öldür dedim" diyen azmettirici anneden sonra kimseye güvenmemek gerektiğini de birkez daha teyit ettim
ne diyim, fazla etkilenmemeye çalış lütfen
Evet çocuk azarlar gibi resmen arkadaşlık kurma dedi .Arkadasligini kes bence.Kimle arkadaslik kuracagini ona mi sorcaksinsin sanki.Heralde aliyi de 4 yapmak istiyordur .Ondandir bu tepkisi.
benim annem değil yahu dur...Annen ne demek istedi hangi konuda bu kelimeyi kullandi
Annesi oldugunu nerden cikardinizAnnen ne demek istedi hangi konuda bu kelimeyi kullandi
Senin yerinde olsam hic takmazdim bu kizi ve konusmazdim.Demekki sana karsi arkadisligi sahteymis ki bu kelimeyi kullaniyor.Evet çocuk azarlar gibi resmen arkadaşlık kurma dedi .
Yok bu arkadaş o değil.Bu hem konsum hem arkadaşım.Arkadastan çok çekicem burada anlaşıldı seneye evden cikmicamBu arkadaş annenize laf taşıyan arkadaş mı? Daha önceki bir konunuzda vardı sanki
Evet o dün beni dedikoduya sınır olduğumu düşündü ama ben daha çok onun bu hareketlerine sınır oldumKötü yanım sende herkese aynı anda 2-3 kisiyi idare ediyor diye yay diyor iyi yanim ise boşver.
Ama o "sende mesafeli ol o zaman " lafi, kendi sucunu hic bilmeyisi, sana iftira atması ve kendini hakli gorusu çok itici.
Sende ufak bi dedikodu yay mesafeli olsun aynı anda 2-3 erkekle konuşmasın..
Küçük yer orası sonuçta illa dedikodu yapılır .
benim annem değil yahu dur...
günlerdir haberlerde ilişki yaşadığını öğrenen 16 yaşındaki kızını aşığına öldürten anneden bahsediyorum.....
"annem" yazmadım "anneden" yazdım :)
hay allah
Töbe yarabbim :))))) değil mi :)Annesi oldugunu nerden cikardiniz
Ayy güldürdünüz çok hoşsunuz:)Aliden hoşlanıyor
Yada bütün erlekleri kendine alacak
Ona bir daha güvenme
Annen ne demek istedi hangi konuda bu kelimeyi kullandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?