En yakın arkadaşım evli biriyle beraber!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hazychampagne

Guru
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
374
543
33
Merhaba hanımlar. Gerçekten çıkmaza düştüm ve başkalarının fikirlerini de almak istedim.

En yakın arkadaşımı kısaca özetlemem gerekirse; Kendisi 25 yaşında, sıradan bir türk kızı ölçülerinde çok dikkat çekecek bir dış görünüme sahip olmayan lakin üniversitede yurtdışında eğitim görmüş, iki yabancı dil bilen, gerçekten akıllı, çok iyi ve bilenen bir şirkette, iyi bir pozisyonda, iyi bir maaşla çalışan, babasız büyümüş bulunduğu noktaya çalışarak gelmiş azimli hırslı bir kız.

Üniversite yıllarında iken yabancı bir erkek arkadaşı vardı ve ciddi bir ilişkiydi. Evlenmeyi planlıyorlardı ancak işler beklendiği gibi gitmedi ayrıldılar. O ayrılık süresinde de kendisi duygusal bir boşluğa düştü. İş yerinde de ona açıkça ilgisini belli eden, tuhaf birinden bana bahsetmeye başladı. Arkadaşımdan daha üst pozisyonda çalışan, 30 yaşlarında evli ve hamile bir eşi varmış. Ama arkadaşıma; "sen benim hayallerimdeki kadınsın, eşimle ayrılık aşamasındayız, bebek doğduktan sonra tamamen ayrılacağız, ona karşı sevgim yok" diyordu. Arada iş çıkışlarında çay kahve içtiklerini ondan asla hoşlanmadığını sadece bu ilginin hoşuna gittiğini söylüyordu. Ne kadar görüşmemesini söylediysem de dinletemedim. Gel zaman git zaman iyiden iyiye bizimkinin aşık olduğunu anlamaya başladım. Adam hediyeler alıyor bizim kızı şımartıyor, doğacak bebeğini ne kadar umursamadığını anlatıyor, boşanma davalarının yakın zamanda görüleceğini, eşinin onun isteği dışında bu çocuğu yaptığını anlatıp duruyormuş.
Bir şekilde akacak kan damarda durmadı ve asla boşanmadan onla ilişkiye başlamayacağını söyleyen kız bununla sevgili oldu!
Bu arada iki dava geçti, bebek doğdu adam cocuğuna cok düşkün oldu, hakim de zaten bunları boşamadı. (Kadın ayrılmak istemiyor eşimden memnunum diyormuş ki ben bu boşanma davasından da şüpheliyim! Belki de böyle bir şey yok bile) Adamsa hala karısıyla yaşadığı halde bizimkinin eski sevgililerini sorun ediyor durup dururken kavga cıkartıyor kıskançlık krizleri geçiriyor Kız da gelip bana ağlıyor. Annemle karşısına geçtik konuştuk gerçekten sertte konuştum işin sonunda mutlu olamayacağını söyledim kandırıldığını anlattım haklısınız deyip yine bildiğini okudu. Mutlu değil sürekli kavga halindeler ama ayrılamıyorlar adam her tartışmada bunu aşağılayıp yapıp edip sensiz olamam senle evlenicez filan deyip dönüyor. Son ayrılıklarında bana sözler verdi asla barışmayacağım dedi dün yine barışmışlar.

Benim de aynı yaşlarda bebeğim var gerçekten arkadaşımdan cok soğudum beni hayalkırıklığına uğrattı artık görüşmek bile istemiyorum ama yirmi senelik dostum Ne yapmalıyım bilemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?:KK43:

NOT: arkadaşımın doğal bir aile hayatı olamadı. O iki yaşındayken ayrılmışlar. Kendi babasını sadece bir kez gördü ve kısa bi dönem Üvey babası oldu sonra annesi ondan da boşandı ve Ailesinde evli birileriyle beraber olan yakın akrabaları hep vardı. O bunu eleştiriyordu tabi şimdi ama ön teker nereye arka teker oraya oldu.. bunu da belirtmeliydim sanırım..

Son düzenleme:
Malesef yapabileceğiniz pek bisey kalmamış aşık insanin gözü kördür kulağı sağırdır derlerya doğru malesef yaşayıp görecek ve hakliymissiniz diyecek ama iş işten geçecek hayatta insanin kendine verdiği zarari kimse veremez...Şu an ona ne deseniz boş kendisi yaşayıp anlamasi gerek...

Görüşme bu arkadaşınla ve o adamın karısına da fake hesaptan her şeyi anlat. Kadın adamdan boşanmak isteyecek, adam tabiki arkadaşından ayrılacak çünkü totosu yemeyecek üstelik "o..., ahlaksız, benim peşimi bırakmıyor" diye tonla etiket yapıştıracak arkadaşınıza. Ama böylelerine müstahak.

Canım o arkadaşınla görüşme.evine sokma kesinlikle. Adama da yazıklar olsun çocuğu olacak uğraştığı işlere bak ya....
Böyle konular gördükçe hamilelik etkisiyle eşime patlıyorum :sinirli: eşimde diyor kadınlar kulübünü yasaklicam sana ben mi yapıyorum ya diyor isyanlarda adam :skandal:

Evli bir adamla ilişki yaşamasının temeli bu. Adam yalancı...
Bende okurken o sekilde dusunmustum ama erkegin yasi cokta fazla degil

Babasiz buyumus yada babadiyla mesafeli kiz çocuklari kendibden cok buyuk erkeklerden hoslaniyormus fakat bunda oyle bir durum goremedim ven

Yasi 10-12 yas buyuk olsa bende o sekilde dusunebilirdim

Bende okurken o sekilde dusunmustum ama erkegin yasi cokta fazla degil

Babasiz buyumus yada babadiyla mesafeli kiz çocuklari kendibden cok buyuk erkeklerden hoslaniyormus fakat bunda oyle bir durum goremedim ven

Yasi 10-12 yas buyuk olsa bende o sekilde dusunebilirdim
Belli olmaz yaş farkı yok ama babasız büyümesinin nedeni bir ikinci kadın olabilir bir intikam duygusu onu ele geçirmiş olabilir açıkçası...

Merhaba hanımlar. Gerçekten çıkmaza düştüm ve başkalarının fikirlerini de almak istedim.

En yakın arkadaşımı kısaca özetlemem gerekirse; Kendisi 25 yaşında, sıradan bir türk kızı ölçülerinde çok dikkat çekecek bir dış görünüme sahip olmayan lakin üniversitede yurtdışında eğitim görmüş, iki yabancı dil bilen, gerçekten akıllı, çok iyi ve bilenen bir şirkette, iyi bir pozisyonda, iyi bir maaşla çalışan, babasız büyümüş bulunduğu noktaya çalışarak gelmiş azimli hırslı bir kız.

Üniversite yıllarında iken yabancı bir erkek arkadaşı vardı ve ciddi bir ilişkiydi. Evlenmeyi planlıyorlardı ancak işler beklendiği gibi gitmedi ayrıldılar. O ayrılık süresinde de kendisi duygusal bir boşluğa düştü. İş yerinde de ona açıkça ilgisini belli eden, tuhaf birinden bana bahsetmeye başladı. Arkadaşımdan daha üst pozisyonda çalışan, 30 yaşlarında evli ve hamile bir eşi varmış. Ama arkadaşıma; "sen benim hayallerimdeki kadınsın, eşimle ayrılık aşamasındayız, bebek doğduktan sonra tamamen ayrılacağız, ona karşı sevgim yok" diyordu. Arada iş çıkışlarında çay kahve içtiklerini ondan asla hoşlanmadığını sadece bu ilginin hoşuna gittiğini söylüyordu. Ne kadar görüşmemesini söylediysem de dinletemedim. Gel zaman git zaman iyiden iyiye bizimkinin aşık olduğunu anlamaya başladım. Adam hediyeler alıyor bizim kızı şımartıyor, doğacak bebeğini ne kadar umursamadığını anlatıyor, boşanma davalarının yakın zamanda görüleceğini, eşinin onun isteği dışında bu çocuğu yaptığını anlatıp duruyormuş.
Bir şekilde akacak kan damarda durmadı ve asla boşanmadan onla ilişkiye başlamayacağını söyleyen kız bununla sevgili oldu! Bu arada iki dava geçti adam cocuğuna cok düşkün oldu, hakim de zaten bunları boşamadı. (Kadın ayrılmak istemiyor eşimden memnunum diyormuş ki ben bu boşanma davasından da şüpheliyim! Belki de böyle bir şey yok bile) Adamsa hala karısıyla yaşadığı halde bizimkinin eski sevgililerini sorun ediyor durup dururken kavga cıkartıyor kıskançlık krizleri geçiriyor Kız da gelip bana ağlıyor. Annemle karşısına geçtik konuştuk gerçekten sertte konuştum işin sonunda mutlu olamayacağını söyledim kandırıldığını anlattım haklısınız deyip yine bildiğini okudu. Mutlu değil sürekli kavga halindeler ama ayrılamıyorlar adam her tartışmada bunu aşağılayıp yapıp edip sensiz olamam senle evlenicez filan deyip dönüyor. Son ayrılıklarında bana sözler verdi asla barışmayacağım dedi dün yine barışmışlar.

Benim de aynı yaşlarda bebeğim var gerçekten arkadaşımdan cok soğudum beni hayalkırıklığına uğrattı artık görüşmek bile istemiyorum ama yirmi senelik dostum Ne yapmalıyım bilemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?:KK43:

NOT: arkadaşımın doğal bir aile hayatı olamadı. O iki yaşındayken ayrılmışlar. Kendi babasını sadece bir kez gördü ve kısa bi dönem Üvey babası oldu sonra annesi ondan da boşandı ve Ailesinde evli birileriyle beraber olan yakın akrabaları hep vardı. O bunu eleştiriyordu tabi şimdi ama ön teker nereye arka teker oraya oldu.. bunu da belirtmeliydim sanırım..
Fikir filan kalmıyor bu durumlarda
Okadar hediyeyi 2 canlı karısına alsaymış !!!
Nasıl bir mide var bu adamda ya ,o kızada yazıklar olsun bu adamada
Bile bile lades diyen bir kadın var ortada tamam hata yapmışsın tövbe et bırak gitsin
Erkek soyumu kurudu vay be nasıl aşık oluyorlarsa bırakamıyorlar !!

Belli olmaz yaş farkı yok ama babasız büyümesinin nedeni bir ikinci kadın olabilir bir intikam duygusu onu ele geçirmiş olabilir açıkçası...

O tur konularda daha hassas olmasi gerekir diye dusunuyorum annemin yasadigini ben baskasina yasatamam diye

Ama beni dudunduren konu daha hicbirsey hissetmeden adamin evli oldugunu bildigi halde gorusmesi

Bu durumun hakli gerekcesi olmaz olamazda direk etkilenmis asik olmus olsa yine duygularina yenik fusmustur fiyebiliriz fakat bile isteye kotuluk yapar gibi yapmis bunu

okuyamam bile başlığa bakınca evli biriyle en yakın arkadaş olan kişiye de kötü gözle bakarım malum karga çöplüğe götürürmüş hayırlı günleeeeer.

Arkadaşlığınızı kesin. Görüşmeme nedeninizin de bu konu olduğunu söyleyin. Şimdi anlamaz trip atar da adamdan tekmeyi yediğinde gelip size ağlayacak. Sakın kapınızı açmayın.
Arkadaşınızın kandığı falan yok. Kendine bu konumu ve değişik sıfatları layık görüyor. Bile isteye yani. Sizin yapabileceğiniz bir şey yok.

okuyamam bile başlığa bakınca evli biriyle en yakın arkadaş olan kişiye de kötü gözle bakarım malum karga çöplüğe götürürmüş hayırlı günleeeeer.
Hanımefendi cevap için teşekkur ederim ancak ben bu kızla bu ilişkiye başladıktan sonra tanışmadım bu kız benım nerden baksan yirmi senelik kardeşim dediğim insan! Bu ilişkisi de bir kaç aylık olay! Herhangi biri olsa tabiki görüşmezsin o an ilişiğini kesersin ama benimde zorlandığım nokta canım dediğim insan olması takdir edersiniz ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X