En yakın arkadaş ve Eski sevgili

dolunayyaslan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
5
1
1
24
detaya girmeden üstten anlatıcam. Detaya girersem çıkamam cünkü. En yakın arkadasımla eski sevgilim tam olarak eski sevgili denmez ama onu sevdigimi kendiside biliyordu en yakin arkadasimda. Kendileri bana ihanet edip sevgili oldular. Ben ikisi ilede iletisimimi kestim. Sevdigim cocukla arada nasilsin diye konusuyorum ama kizla konusmuyordm. Aylardir kiz.benden ozur diliyor cok pisman oldugunu hatasini telafi etmek istedigini soyluyor. Yalvariyor. Sizce affetmelimiyim ? Arkadaslarim affetme bir daha yapar diyor ama kiz yapmayacagindan eminmis. Sizce ne yapmaliyim kafam cok karisikk!! En yakn arkadasimi bende cok ozledim ama affedemiyor insan iste. İcinden bsey tutuyor onu. O sana bunlari.yapti diyor
.ne yapacagmm??

eğer o senin en yakın arkadaşın olsaydı sana böyle bi şey yapmazdı kesinlikle. evet ben bi insana ikinci şans verilmesi taraftarıyım ama bu hatayı sana yapan kişi ve yapılan hataya göre değişir. Küsme, barış ama sıradan bi arkadaştan öteye asla geçme derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…