• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en yakın arkadaşımın sevgilisi bana aşıkmış

Bence anlat ve ikisinde mesafeli dur. Sadece anlat ve hemen cekil fazlada karisma. Yesim senin gercek bir dostunsa senin tarafini tutar. Ve aldigin mesafede arkanda gelir.

Yada anlatma ve mesefeni al her ikisindende.

Ben anlamıyorum,ben sevgilimle gezerken üçüncü şahıs neyapıyor orda
Tamam üçüncü şahısında erkek arkadaşı olsa eyvallah,ama iki sevgilinin yanında tek olarak neyapabilir.

Bunlarda ergenlik döneminde yaşanıyorsa olacağı budur.

Şimdi arkadaşına söylesende,sen söylemeyipte tolgadan duyarsada kabak sende patlayacak.

Ben anlamıyorum,ben sevgilimle gezerken üçüncü şahıs neyapıyor orda
Tamam üçüncü şahısında erkek arkadaşı olsa eyvallah,ama iki sevgilinin yanında tek olarak neyapabilir.

Bunlarda ergenlik döneminde yaşanıyorsa olacağı budur.

Şimdi arkadaşına söylesende,sen söylemeyipte tolgadan duyarsada kabak sende patlayacak.

Değilim? aynen! Birde bir kız karşıdaki erkeğin ona olan ilgisini zamanla nasıl anlamaz bakışında konuşmasından demezmi bu is kötüye gidiyor diye

İlk buluşmada yalnız gitmek istemediği, çekindiği için gitmişsin ama diğerlerinde gitmen saçma olmuş biraz. Net tavrını koyup hayır benim ne işim var artık siz sevgilisiniz vs. demen gerekirdi.
Bence çocuğun attığı mesajları veya seni bir daha aradığından konuşmayı kaydet ve yeşime durumu anlat inanmazsa bunlarda kanıtın olur.
Gerçi sana inanmazsa gerçek dostun değildir bunu anlarsın ama hiç olmazsa kendini aklamış olursun.

Yani başka bir sonuş olması çok az bi ihtimal.
Artı bi de bir ömür boyu o kız bunun acısını sizden çıkarır kendi iç dünyasında.

bana göre bencillik erkek arkadaşı veya eşi her neyse ondan çıkaramdığı acıyı üçüncü kişiden çıkarıyolar bende olduğu gibi en yakın arkadaşa o gözle bakan bi adama ben asla bi daha güvenemem şahsen

Tam türk filmi Yeşilçam dan kopma bir senaryo valla:52::52::52:

Bencede arkadasina anlatmalisin,cunki sonucta arkadasin onu sevmeyen biriyle beraber,ne kadar tez ayrilsalar o kadar iyi.Ama ayrilmasalar bile sen arkadaslik borcunu yapmis olucaksin,gerisi onun aklina kalmis.
Benim de basima boyle olay geldi. Arkadasima ilk baslarda soylemedim (bunun icin pismanim), cunki kendisi bu olaydan bir ay once bana asilan o erkek akradasi onu terkediyor diye fenalasmisdi,bende yine fenalasicagindan korktugum icin hicbirsey soyleyemedim. Arkadasim goruse giderken onceleri benimle giderdi,(sebep arkadasim koyde yasiyor ve goren olursa benim erkek arkadasim zannetsin diye).Sonra erkek arkadasi beni aradi,benden cok hoslandigini,asik oldugunu soyledi.Bende agzinin payini verdim,ve arkadasimla bir daha goruse gelmeyecegimi soyledim.Ama o, israrla her gun aradi ve beni tehdit etmeye basladi:"eger goruse sende gelmezsen,o zaman onunla ipleri koparirim ve onun cani yanar" dedi.Blof yaptigini dusundum,ama blof digildi.Arkadasim sonraki gun yanima geldi,iste erkek arkadasim benimle gorusmek istemiyor cok kotu hissediyorum kendimi falan dedi.Ben yinede hicbir sey soyleyemedim. Sonra bir gun arkadasimdaydim.O aradi,arkadasim elinde isi oldugu icin sen ac konus dedi,hatta mikrafona koy bakalim ne konusucak dedi. Bende mikrafona koydum,nasilsin canim dedi bana.Arkadasim sasirip kaldi,bende telefonu kapattim ve herseyi ona anlattim.Arkadasim bana inandi ve onunla ipleri kopardi. Sende gec olmadan arkadasinla konus,ama Tolga olmadan,gururu kirilmasin,eger sonra isterse yuzlesirsiniz,ama ilk once yalniz konus.

arkadaşımla konuştum her şeyi anlattım bana attığı mesajları arama kayıtlarını da gösterdim doğal olarak neden hemen sölemedim dedi bende kendi gerekçelerimi söyledim bana inandı geçte olsa söylediğim için teşekkür etti bende bi süre istersen görüşmeye biliriz dedim en azından kafanı toparlıyana kadar dedim oda sen benim en yakınımsın sen olmadan ben kendimi nasıl toparlıyım dedi açıkçası gerçekten dostmuşuz her şeyi anlatıp konuştuktan sonra aradı tolgayı ben ayrıldım yanından yanlız konuşsun diye konuşmuşlar tolga da itiraf etmiş duydukların doğru diye ayrıldılar bitti... bende bi süre üstüne gitmiycem yeşimin daha yeni beni görünce aklına gelmesin ne zaman hazır olursan o zaman ara ben her zaman yanındayım dedim olayda bu şekilde kapandı

arkadaşımla konuştum her şeyi anlattım bana attığı mesajları arama kayıtlarını da gösterdim doğal olarak neden hemen sölemedim dedi bende kendi gerekçelerimi söyledim bana inandı geçte olsa söylediğim için teşekkür etti bende bi süre istersen görüşmeye biliriz dedim en azından kafanı toparlıyana kadar dedim oda sen benim en yakınımsın sen olmadan ben kendimi nasıl toparlıyım dedi açıkçası gerçekten dostmuşuz her şeyi anlatıp konuştuktan sonra aradı tolgayı ben ayrıldım yanından yanlız konuşsun diye konuşmuşlar tolga da itiraf etmiş duydukların doğru diye ayrıldılar bitti... bende bi süre üstüne gitmiycem yeşimin daha yeni beni görünce aklına gelmesin ne zaman hazır olursan o zaman ara ben her zaman yanındayım dedim olayda bu şekilde kapandı

çok sevindim canım
böylelikle arkadaşlığınız da sınanmış oldu
bence de o arayınca görüşün
tolga denen pislik te başına bela olmaz umarım
benim de başıma gelmişti böyleleri yok dedikçe her yerde karşına çıkıp ısrar ediyolar insanı huzursuz ediyolar
şimdi kızdan da ayrıldığı için iyice sana sarabilir dikkat et

çok sevindim canım
böylelikle arkadaşlığınız da sınanmış oldu
bence de o arayınca görüşün
tolga denen pislik te başına bela olmaz umarım
benim de başıma gelmişti böyleleri yok dedikçe her yerde karşına çıkıp ısrar ediyolar insanı huzursuz ediyolar
şimdi kızdan da ayrıldığı için iyice sana sarabilir dikkat et

aynen dediğin gibi oldu ayrıldıktan sonra sürekli aramaya başladı numarasını engelledim hemen ama aynı mahallede oturuyoruz aksi gibi sokakta markette karşılaşıyoruz malesef yüzüne bakmadan geçiyorum ama peşimden geliyo evin önünde dolaşıyo aman napçamı şaşırdım

aynen dediğin gibi oldu ayrıldıktan sonra sürekli aramaya başladı numarasını engelledim hemen ama aynı mahallede oturuyoruz aksi gibi sokakta markette karşılaşıyoruz malesef yüzüne bakmadan geçiyorum ama peşimden geliyo evin önünde dolaşıyo aman napçamı şaşırdım

hiç muhattab olma konuştukça sırnaşır
seni takip ediyodur ondan karşılaşıyosundur
bi daha peşinden gelirse savcılığa vereceğini söyle dinlemezse dediğini yap
yoksa çok zor kurtulursun

bi de böyle tipler duygularının karşılıklı olduğuna inanıyo nedense
ben bu kadar güçlü duygular hissderken senin bana karşı boş olabileceğine asla inanmam diyodu benim peşime takılan çocuk
ben şikayet edicem dedim gül filan göndermiş direk çöpe attım gördü bi daha gelemedi peşimden
insanın sinirleri çok bozuluyo valla huzuru kaçıyo bi de senin arkadaş faktörü de var Allah kolaylık versin inş kurtulursun kısa zamanda

hiç muhattab olma konuştukça sırnaşır
seni takip ediyodur ondan karşılaşıyosundur
bi daha peşinden gelirse savcılığa vereceğini söyle dinlemezse dediğini yap
yoksa çok zor kurtulursun

bi de böyle tipler duygularının karşılıklı olduğuna inanıyo nedense
ben bu kadar güçlü duygular hissderken senin bana karşı boş olabileceğine asla inanmam diyodu benim peşime takılan çocuk
ben şikayet edicem dedim gül filan göndermiş direk çöpe attım gördü bi daha gelemedi peşimden
insanın sinirleri çok bozuluyo valla huzuru kaçıyo bi de senin arkadaş faktörü de var Allah kolaylık versin inş kurtulursun kısa zamanda

aynen aynen aynı kişiden bahsediyoruz sanki sende bana aşıksın yeşim yüzünden söyliyemiyosun falan diyo baştan anlatmaya çalıştım böle bişeyin olmadığını ama yok anlamıyo takıntı olmuş artık sabah akşam evin önünde artık dediğin gibi bırakmazsa peşimi savcılığa vericem insanda huzursuz oluyo gece sokağa çıkmaya korkar oldum hiç ummadığım yerlerde karşıma çıkıyo

Back
X