• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en yakın arkadaşımın sevgilisi bana aşıkmış

arse88

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2013
49
1
6
Bursa
merhaba kızlar, konuyu en baştan anlatıyım zaman ayırıpta okursanız çok sevninirim benim mahalleden çok yakın arkadaşım yeşim var uzun senelerdir arkadaşız 7 ay dan beri sevgilisi var tolga , bizim mahalleye yeni taşındılar 1.5 yıl kadar oldu bunlar sevgili olmadan öncede aynı ortamda bulunurduk tolgayla mahalleden arkadaşlarla sonra yeşimle tolga sevgili oldu çıkmaya başladıklarında yeşim çekiniyordu tek başına görüşmeye sürekli sende gel diyordu bende gidiyordum tolgayı da tanıdığım için rahatsızlık olmuyordu neyse bunların ilişkisi ilerledikten sonra ben çektim kendimi yani her buluşmalarınada gidemezdim sonuçta iki sevgili baş başa zaman geçirmeli bu sefer tolga çağırmaya başladı sende gel yeşimle diye 1 gittim 2 gittim en sonunda dedim tolga siz sevgilisiniz sonuçta yanlız kalmanız ikinize ait zaman geçirmelisiniz gibisinden şeyler söyledim oda nolcak canım sen yabancımısın hem yeşimin senden gizlisi saklısımı var sanki dedi benim aklıma hiç gelmedi böyle bişey olucağı

geçen hafta aradı beni ama baya geç bir saatte aradı ilk defa o saatte aradığı için açtım bende bişey oldu sandım sabah kahvaltıya gidelim mi dedi bende bilmiyorum ki kaçta gidicez yeşim bana bişey demedi dedim oda yeşime söyleme seninle konuşmak istediklerim var dedi bunların arası limoniydi bende onun hakkında konuşçak sandım tamam dedim sabah buluştuk kahvaltıya gittik orda söyledi; ben ssana aşığım dedi direk ben kalakaldım hiç bir şey diyemedim kendimi toparlayınca sen ne diyosun tolga nasıl olur böyle bişey yeşime nasıl yaparsın bunu dedim haklısın ama duygularıma hakim olamıyorum elimde değil bana şu an evet de yeşimle tüm bağlarımı kopartıyım en yakın zamanda evlenelim dedi bende hemen yeşimden ayrılıyosun bir daha da ne beni ne yeşimi asla aramıyosun sen bana bunu ne cesaretle söylersin hadi onu geçtim benim bunu kabul ediceğimi nasıl düşürnürsün hiç mi tanımadın beni diyerek masadan kalkıp gittim

ama bu yeşimden ayrılmadı ve beni sürekli arıyor açmıyorum mesaj atıyor yeşim buluşmaya giderken sende gel diyor ben bişey diyemiyorum napıcam ben nasıl söylerim sevgilin şerefsizin teki diye ya bana inanmazsa çok aşık tolga ya çok acı çekicek onu da geçtim kaç yıllık arkadaşım benim yalan söylemiyceğimi bilir söyleyince tolga dan ayrılıcak ama beni her gördüğünde aklına gelicek arkadaşlığımız aynı şekilde devam eder mi bilemiyorum onu kaybetmek istemiyorum ona nasıl anlatmalıyım siz olsanız ne derdiniz... zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkürler

merhaba kızlar, konuyu en baştan anlatıyım zaman ayırıpta okursanız çok sevninirim benim mahalleden çok yakın arkadaşım yeşim var uzun senelerdir arkadaşız 7 ay dan beri sevgilisi var tolga , bizim mahalleye yeni taşındılar 1.5 yıl kadar oldu bunlar sevgili olmadan öncede aynı ortamda bulunurduk tolgayla mahalleden arkadaşlarla sonra yeşimle tolga sevgili oldu çıkmaya başladıklarında yeşim çekiniyordu tek başına görüşmeye sürekli sende gel diyordu bende gidiyordum tolgayı da tanıdığım için rahatsızlık olmuyordu neyse bunların ilişkisi ilerledikten sonra ben çektim kendimi yani her buluşmalarınada gidemezdim sonuçta iki sevgili baş başa zaman geçirmeli bu sefer tolga çağırmaya başladı sende gel yeşimle diye 1 gittim 2 gittim en sonunda dedim tolga siz sevgilisiniz sonuçta yanlız kalmanız ikinize ait zaman geçirmelisiniz gibisinden şeyler söyledim oda nolcak canım sen yabancımısın hem yeşimin senden gizlisi saklısımı var sanki dedi benim aklıma hiç gelmedi böyle bişey olucağı

geçen hafta aradı beni ama baya geç bir saatte aradı ilk defa o saatte aradığı için açtım bende bişey oldu sandım sabah kahvaltıya gidelim mi dedi bende bilmiyorum ki kaçta gidicez yeşim bana bişey demedi dedim oda yeşime söyleme seninle konuşmak istediklerim var dedi bunların arası limoniydi bende onun hakkında konuşçak sandım tamam dedim sabah buluştuk kahvaltıya gittik orda söyledi; ben ssana aşığım dedi direk ben kalakaldım hiç bir şey diyemedim kendimi toparlayınca sen ne diyosun tolga nasıl olur böyle bişey yeşime nasıl yaparsın bunu dedim haklısın ama duygularıma hakim olamıyorum elimde değil bana şu an evet de yeşimle tüm bağlarımı kopartıyım en yakın zamanda evlenelim dedi bende hemen yeşimden ayrılıyosun bir daha da ne beni ne yeşimi asla aramıyosun sen bana bunu ne cesaretle söylersin hadi onu geçtim benim bunu kabul ediceğimi nasıl düşürnürsün hiç mi tanımadın beni diyerek masadan kalkıp gittim

ama bu yeşimden ayrılmadı ve beni sürekli arıyor açmıyorum mesaj atıyor yeşim buluşmaya giderken sende gel diyor ben bişey diyemiyorum napıcam ben nasıl söylerim sevgilin şerefsizin teki diye ya bana inanmazsa çok aşık tolga ya çok acı çekicek onu da geçtim kaç yıllık arkadaşım benim yalan söylemiyceğimi bilir söyleyince tolga dan ayrılıcak ama beni her gördüğünde aklına gelicek arkadaşlığımız aynı şekilde devam eder mi bilemiyorum onu kaybetmek istemiyorum ona nasıl anlatmalıyım siz olsanız ne derdiniz... zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkürler

Canımm böyle durumlar bütün ilişkilerin ne kadar samimi olduğunu ortaya serer. Yapman gereken ilk şey bunu Yeşim'e anlatman.

1-Yeşim'e anlatırsın. Sana inanmaz. Yeşim'den kurtulursun.
2- Yeşim'e anlatırsın. İnanır. O Tolga'dan kurtulur.
3- Yeşim'e anlatırsın. Sana inanır. Ama Tolga ile devam eder. O zaman ne yapacağını da gelip buraya yazar bize sorarsın :)

Anlatmak için vakit geçirmeyin.
Çünkü söylemediğiniz her gün aleyhinize.
İlk gün söylemeliydiniz o kahvaltı masasından kalktığınız anda.

bunu bilmeye hakkı var
ama büyük ihtimalle aranız bozulur
artık arkadaşın ısrar etse bile asla onlarla biraraya gelme
aynı burada anlattığın gibi endişelerini de dile getirerek anlat
tolganın sana iftira atma ihtimali var''o benden hoşlanıyor seni kıskanıyor onu denemek için yaptım....''falan diyebilir.varsa mesajlarını sakla
dostluğunuz gerçekse ilk zamanki tepkilerden sonra arkadaşın seninle barışır ama asla eskisi gibi dostluğunuz olmaz
bunu göze alıp söylemelisin
düşünsene senin başına gelse bilmek istemezmiydin

biran önce bunu arkadaşınıza anlatmalısınız zaten elinizde delillerinizi yok mu size atılan msjlar falan msj atıyo dediniz diye dedim böyle bişey başıma gelse en yakın arkadaşım söylemese kesinlikle arkadaşıma kırılırdım

Canımm böyle durumlar bütün ilişkilerin ne kadar samimi olduğunu ortaya serer. Yapman gereken ilk şey bunu Yeşim'e anlatman.

1-Yeşim'e anlatırsın. Sana inanmaz. Yeşim'den kurtulursun.
2- Yeşim'e anlatırsın. İnanır. O Tolga'dan kurtulur.
3- Yeşim'e anlatırsın. Sana inanır. Ama Tolga ile devam eder. O zaman ne yapacağını da gelip buraya yazar bize sorarsın :)

bana inanıcağına eminimde benim korkum arkadaşlığımız eski gibi olur mu mutlaka bi soğukluk olur ben kendimi onu yerine koyup düşündüğümde başkasına aşık olsa sanki canım daha az yanar şöyle düşünürüm madem böyle bişey olucaktı bari tanımadığım birine olsaydı neden arkadaşıma aşık oldu diye düşünürdüm

bunu bilmeye hakkı var
ama büyük ihtimalle aranız bozulur
artık arkadaşın ısrar etse bile asla onlarla biraraya gelme
aynı burada anlattığın gibi endişelerini de dile getirerek anlat
tolganın sana iftira atma ihtimali var''o benden hoşlanıyor seni kıskanıyor onu denemek için yaptım....''falan diyebilir.varsa mesajlarını sakla
dostluğunuz gerçekse ilk zamanki tepkilerden sonra arkadaşın seninle barışır ama asla eskisi gibi dostluğunuz olmaz
bunu göze alıp söylemelisin
düşünsene senin başına gelse bilmek istemezmiydin

işte söylememi geçiktiren neden de bu arkadaşlığımız bozulmaz ama eskisi gibi de olur mu bilmiyorum ... tolga nın bana iftira atıcağını sanmam bana attığı mesajlar var sonuçta inkar edemez bu gün konuşçam acaba konuşurken tolga damı olsa 3.müz biraradayken söylesem inkarda edemez benide suçlıyamaz ama belki arkadaşımın gururu kırılır tolga da itiraf ederse yanlız mı konuşşam acaba çok kararsızım :2:

aynı durumda bende kaldım inanırmısın çok acı çektim içim sızladı hala içimdedir acısı gerçekten kendi kardeşim gibi gördüğüm arkadaşımın eşi beni arkadaşım evde olmadığı bir gün evlerine çağardı x nerde dedim annesinde dedi benim sizde ne işim var ozman dedim konuşmaya ihtiyacım var dedi ama eğer arkadaşımla bir sorunu olsa bunun için konuşmak isteseydi dışarda bir yerde buluşmayı teklif edebilirdi ayrıca ben nişanlı birisiydim o ara nişanlında gelsin diyebilirdi ben bunda art niyet görüp konuşmaları kayıt ettim daha sonraki gün beni tekrar aradı ve özür dilerim hata ettim bunu x e söyleme dedi ve düşüncemin gerçek oldugunu o an daha iyi anladım sonra 2 ay kadar x le görüşmedim o aradı ben geçiştirdim işlerim var yoğunum vs dedim her seferinde atlattım ama daha sonra bana iyice küsmeye başladıgını neden böyle davrandıgımı sormaya başladı bende daha fazla dayanamadım ve gerçekleri söyledim arkadaşım hemen eşine boşanma davası açıcağını söyledi ve kapadı telefonu sonrasında beni facesinden sildi bir daha aramadı ama eşiylede ayrılmadı hatta bana suç buldugunu duydum ben neden ilk başta ona söylememişim sanki söylesem ne değişecekti yani eşiyle ayrılsında istemezdim ama hiç değilse yuvam yıkılmasın arkadaşım senle arkadaşlıgımı kesmeye karar verdim eşim sana ilgi duymuş bir hata yapmış onun adına özür dilerim diyebilrdi şuan sende arkadaşına söylediğinde senle aranızdaki arkadaşlıgı bitirir belki ama sen söyle bitirirsede 1 erkek için seni terkedebilen bir arkadaşın yanında zaten olmasın bunda senin hiç suçun yok çünkü suçlu olan sevgilisi görüştüğü kızın en yakın arkadaşına aşığım diye söyleyebilcek kadar aşağılık bir insan olması sen söyle arkadaşın seçimini ona göre yapsın seçimini ikinizden yanada yapmazsa ikinizide silerse bile arkadaşının sana verdiği değeride görmüş olursun

işte söylememi geçiktiren neden de bu arkadaşlığımız bozulmaz ama eskisi gibi de olur mu bilmiyorum ... tolga nın bana iftira atıcağını sanmam bana attığı mesajlar var sonuçta inkar edemez bu gün konuşçam acaba konuşurken tolga damı olsa 3.müz biraradayken söylesem inkarda edemez benide suçlıyamaz ama belki arkadaşımın gururu kırılır tolga da itiraf ederse yanlız mı konuşşam acaba çok kararsızım :2:

Sakın öyle birşey yapma kızın gururu kırılır bence.
Al karşına adam gibi kanıtlarıyla anlat ben seni düşünüyorum de arkadaşlığınızda evet bozulabilir eskisi gibi olmazsnız ama eğer arkadaşlığınız sağlamsa ve o çocuğun pislik biri olduğunu anlarsa yine zamanla arkadaşlığınız düzelebilir ama söyle uzatma zaman aleyhine işliyor.

Ne aşkı Allah aşkına.Heyecan arıyor paşamız.Yaşlarınız da küçüktür.Çünkü birlikte gezmeler,iki sevgilinin arası açıkken arkadaşla konuşma isteği....
Bak canım,kız arkadaşı beğenmiş,etmiş,görüşmüşler sevgili olmuşlar görüşmeye devam ediyorlar.Madem sana aşıktı,diğerine niye teklif etti.Aşk bu kadar basitmi.Hemen evlenirmiş seninle.Daha ne paylaştınız,sevgili olarak paylaşımlarınız yok ne evliliğiymiş.Senin onların yanında sürekli bulunmaman gerekirdi.Çağırsalar bile.Bir de arkadaşından gizli olarak onunla görüşmeye gitmende hoş değil.Aralarında bir problem olduğunu düşündüğün için gitsen bile.Varsa bir problemi zaten ikisinin konuşarak çözmesi gerekirdi.Sen gidip konuşsan ne olacaktı.O yüzden gitmemeliydin.Hatalısın.Arkadaşına söylemek için ne bekliyorsun onu da anlamış değilim.

Valla canım söyleyeceksin arkadaşına. Hem zaten nasıl çağırabiliyor seni ve sen hala gidiyor musun. Daha önceden de seni çağırsalar bile gitmemen gerekirdi hele ki en son arkadaşının haberi olmadan neden gidiyorsun kahvaltıya işim var gelemem derdim arkadaşına gider durumu öğrenirdin bir şey mi var diye sonuçta çocuğu 1.5 yıldır tanıyorsun arkadaşını senelerdir neden çağırınca hemen gidiyorsun. Şimdi arkadaşına gideceksin, mesajları göstereceksin, benden yana bir şey yok olsa söylemezdim diyeceksin ya seçimini erkek arkadaşından yana kullanacak arkadaşlığını bitirecek ki öyle bir şey yapmaz sanırım yaparsa da sende kesersin arkadaşlığını, ya da sana inanacak ve bitirecek ilişkiyi ama ne olursa olsun sen o çocukla görüşmeyeceksin arkadaşın seni istemese bile.

aynı olay başıma geldi 15 senelik arkadaşımdı can ciğerdik sürekli o bize gelir eşiyle biz giderdik sonra adam arayıp yok çay içelim yok yemek yiyelim sadece ikimiz falan bağımı kestm sölemdim de bi süre sonra tekrar msj atmaya falan başladı bir sıktım iki sıktm en sonunda arkadaşıma söyledim sonuç mu rezalet bi ton lafı yedim :53: ve görüşmüyoruz artık :27:

Aynı durum benim başıma gelse erkek arkadaşım ya da eşim başka arkadaşıma asılsa etse duymak bilmek isterim.
Sonuçta beni salak yerine koyup, hem benimle oyalansın hem arkadaşımla oyalansın istemem.

Sende bunu kendi açından düşün böyle bir iş arkandan dönse duymak bilmek ister misin yoksa saf saf hala sevgilinle görüşmek mi istersin.

Bir düşün ona göre karar ver.
Elinde ispatarın mutlaka olsun teline gelen msj ve arama kayıtlarını sakın silme.
Senin yolladığın hayır olmaz beni bırak Yeşim'e böyle bir şeyi nasıl yaparsın vb.. seni kurtaracak mesajlarında saklı dursun.
Yoksa burada bir çok kişinin başına geldiği gibi (Eğer arkadaşın saf saroz aşık ya da erkek manyağı biriyse) seni suçlu çıkarır onu savunur vallahi.
:19:

bence anlatmalısın durumu mesajları filan sakın silme olduğu gibi göster durumu anlat
ama elinde mutlaka durumu ispatlayacak kanıtların olsun sadece sözlü bi şekilde anlatırsan aklında şüphe kalır arkadaşının

o tolga denen adi yeşimden ayrılıp ortadan kaybolsa anlatmayabilirdin ama çocuğun derdi sensin ve vazgeçmeyecek bence
arkadaşının o konuma düşmesi hiç hoş değil
hala seni nasıl çağırabiliyo ne kadar terbiyesiz biriymiş ya
kızı da hemen satmış direk evlenelim ne demek ya çok üzüldüm cidden arkadaşın için
bilmeye hakkı var bu durumu sen olsan böyle bi ilişkiye devam etmek ister miydin

Son düzenleme:
Ben olsam söylemezdim ikisinde de uzak dururdum.
Çünkü, söylersen o kız bir ömür boyu sana karşı asla eskisi gibi olmayacak.
Hatta bağını bile keser belki.
Diğer yandan o adamın ipliği zaten pazara çıkar merak etme, sebebi sen olma.

aynı olay başıma geldi 15 senelik arkadaşımdı can ciğerdik sürekli o bize gelir eşiyle biz giderdik sonra adam arayıp yok çay içelim yok yemek yiyelim sadece ikimiz falan bağımı kestm sölemdim de bi süre sonra tekrar msj atmaya falan başladı bir sıktım iki sıktm en sonunda arkadaşıma söyledim sonuç mu rezalet bi ton lafı yedim :53: ve görüşmüyoruz artık :27:

Yani başka bir sonuş olması çok az bi ihtimal.
Artı bi de bir ömür boyu o kız bunun acısını sizden çıkarır kendi iç dünyasında.

sanırım bu çocuk ayran gönüllü. yeşimide aşık falan olduğu yok, boşta kalmamak için tutuyormuş gibi geldi.... Veya, yeşimi şutlamak istiyor ama yapamıyor. En yakın arkadaşına asılırım yeşimde beni bırakmış olur, diyerekte düşünebilir. ya benden acayip dizi senaristi olurmuş :1:

Bence sen söyleme. İnanır bana diyorsun, inansa da aranız eskisi gibi olur mu bilmiyorum. Çok çok sağlam bir dostluğunuz varsa yada kızın çok güçlü bir karakteri varsa ancak öyle mümkün olur. İstese de atamaz aklından. Belki seni kıskanmaya falan başlar. En iyisi çocuğun başka bir bahane bulup ayrılması. Ama kaybetmeyi göze alamıyorsan söyleme bence. Çünkü diyelim ki Yeşim öğrendikten sonra yine bir şekilde ben ayrılmak istemiyorum, affedeceğim dedi. Ne olacak? O çocukla birlikteyken seninle görüşemez artık.

Bir de eklemek istedim. İlk defa bu tarz bir konu okurken gerçekten mesafeli olduğuna, hiçbir suçu olmadığına inandığım birini gördüm diyebilirim. Hem yüz vermişsin, hem de şimdi şikayetçi gibi davranıyorsun denemeyecek şekilde davranmışsın. Tebrik ederim. :1:

aksi takdirde sevgilisi dediğin çocuk onu da kandırıp ben öyle bişey demedim diyebilir...

arkadaşına anlat mümkünse seni aradığı saati falan göster ona...

hala ayrılmadıysa da ayrılsın... :20:

Back
X