Rabia ile aramızda 5 ay fark var(Rabia söylemeden yazayım ben büyüğüm)ben diyordum nevos fena cadi oldu diye bana kimse inanmiyordu
neyseki gercekleri artik görüyorsunuz
nevos 65 degil abla 85 yasinda torunun torunu var![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabia ile aramızda 5 ay fark var(Rabia söylemeden yazayım ben büyüğüm)ben diyordum nevos fena cadi oldu diye bana kimse inanmiyordu
neyseki gercekleri artik görüyorsunuz
nevos 65 degil abla 85 yasinda torunun torunu var![]()
Ablam lütfen benim mesajlarımı Rabia tercüme etmesinŞimdi sen bize iyi birşey mi dedin kötü birşey mi anlayamadım
Abla olmak çok keyifli ama sen söyleyince şüpheye düştüm, Rabia Nevreste bize ne dedi?
Rabia'dan başlasak olmaz mıYok vermem keleşi başkaları üzerinde denemem lazım![]()
siz yaslisiniz gözlük bile kullanan nenelersiniz demek istediŞimdi sen bize iyi birşey mi dedin kötü birşey mi anlayamadım
Abla olmak çok keyifli ama sen söyleyince şüpheye düştüm, Rabia Nevreste bize ne dedi?
Ablam sen asabi değilsin bırak geçsinlerAsabide beni geçmiş acayip sinirlendim şimdi![]()
Ablam lütfen benim mesajlarımı Rabia tercüme etmesinBaşka birini bulalım
İyi birşey söyledim![]()
Ben Rabia tercüme etmesin demiştimsiz yaslisiniz gözlük bile kullanan nenelersiniz demek istedi![]()
5 ay 5 gün ne fark eder sen büyüksün isteRabia ile aramızda 5 ay fark var(Rabia söylemeden yazayım ben büyüğüm)![]()
Şimdi sen bize iyi birşey mi dedin kötü birşey mi anlayamadım
Rabia'dan başlasak olmaz mı![]()
Gece gece karnıma ağrılar girdi gülmekten, sizin yüzünden mutfağa kaçtım, adam yine koptu bizimki demesin diye![]()
gercekleri söyleyen 9 köyden kovulurmusAblam lütfen benim mesajlarımı Rabia tercüme etmesinBaşka birini bulalım
İyi birşey söyledim![]()
Rabia olmazsa ben de olmam değil miYaşlı ve gözlüklü olduğum için müdürüm
Cıkksss olmaz hedefimde başkaları varken rabiş olmaz![]()
Seninle aynı dilde konuşmuyoruz sen beni tercüme etme lütfen..gercekleri söyleyen 9 köyden kovulurmus![]()
Ablam sen asabi değilsin bırak geçsinler![]()
Gece gece karnıma ağrılar girdi gülmekten, sizin yüzünden mutfağa kaçtım, adam yine koptu bizimki demesin diye![]()
Yaşlı ve gözlüklü olduğum için müdürüm
Cıkksss olmaz hedefimde başkaları varken rabiş olmaz![]()