- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
- 498
avvukatlarin cagirRabia seni çok severim bilirsinBiraz yardım etsen ne olur
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
avvukatlarin cagirRabia seni çok severim bilirsinBiraz yardım etsen ne olur
![]()
Ben 1 saatten fazla kkya girmeden yapamıyorumbikerecik girsen nolcakki sarma don hepsini getiririz![]()
Sizden 6-7 yaş büyüğüm o zamanMissi bir yaş büyük benden ama nevresteyi bilmiyorum
Aslında yaş ile alakası yokta hani yorumlarını beğendiğim bana mantıklı gelenleri yazdım![]()
Şöyle oluyor ki:Son vazife derken![]()
bunlardan olsunRabia tatlım söyle helva Nasıl olsunHanım sıkacak, ben herkes namına son vazifeyi yerine getireceğim, sende helvayı dağıtırsın
![]()
Neyse arkamdan iyi bilirdik desinler gerisi önemli değilŞöyle oluyor ki:
Ey KK Nevreste'yi nasıl bilirdinizzzzzzz, KK ahalisi de cevap verecek, iyi bilirdikkkkk, sonra Allahu Ekber![]()
alisirsin benim gibiBen 1 saatten fazla kkya girmeden yapamıyorumO kadar uzun dayanamam
![]()
Kim yapacak sen mibunlardan olsunnevos yok oluyor sonunda yandannn
![]()
![]()
iyi bilmezdik kizlara pasakli beceriksiz dediŞöyle oluyor ki:
Ey KK Nevreste'yi nasıl bilirdinizzzzzzz, KK ahalisi de cevap verecek, iyi bilirdikkkkk, sonra Allahu Ekber![]()
Alışmak istemiyorumalisirsin benim gibi![]()
Ben öyle birşey söylemedimiyi bilmezdik kizlara pasakli beceriksiz dedi![]()
Avukata ihtiyacım var mı![]()
tüm site bana kalacak tek tasla 500bine yakin üyeKim yapacak sen miEyy kk ahalisi bunlar son günleriniz hepiniz zehirleneceksiniz
![]()
Alışmak istemiyorum
Hanım Abla gözlüklerini almaya gitti galiba![]()
Niye etiketliyorsun ya
Hadi ordan
Aradığım kadın geldiHanimKelesimiGetir
Bize nene diyor, seni nene kategorisinde yarıştıracakmışNevreste , Eti senin kemiği benim, sık heryerine, acıma
![]()
Kk'nın en çıtır,en tatlı,en vazgeçilmez,enleri saymakla bitmez Ablası gelmiş.Ablam bu saatte neden ayaktasın
Bu yaşta bu saatlere kadar oturmak sakıncalı olmasın
Ablam helvayı niye ben yapıyorumArkamdan yapacak birilerini bulmalısınız
Ama Rabia yapmasın hepiniz zehirlenirsiniz
![]()
Kırmızı gülüm nerde![]()
Rabia tatlım söyle helva Nasıl olsunHanım sıkacak, ben herkes namına son vazifeyi yerine getireceğim, sende helvayı dağıtırsın
![]()
hanimablam güvenir bana sen gibi degil![]()
Missi bir yaş büyük benden ama nevresteyi bilmiyorum
Aslında yaş ile alakası yokta hani yorumlarını beğendiğim bana mantıklı gelenleri yazdım![]()
Şöyle oluyor ki: