• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Vazgeçilmez KK Ablası;

En Vazgeçilmez KK Ablası;

• Ankete Katılan
    173
  • Anket Kapalı .
Rabia tatlım söyle helva Nasıl olsun :KK70::KK70:Hanım sıkacak, ben herkes namına son vazifeyi yerine getireceğim, sende helvayı dağıtırsın :KK70::KK70:
bunlardan olsun :21::21: nevos yok oluyor sonunda yandannn :KK76::KK76::KK70::KK70:
images
images

Aradığım kadın geldi HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir :rolleyes:
Bize nene diyor, seni nene kategorisinde yarıştıracakmış Nevreste Nevreste , Eti senin kemiği benim, sık heryerine, acıma:KK70::KK70:

Geldim Mune Mune ,
Tek hayali o zaten beni nenelerde yarıştırmak havasını alır varya tatdırmam o zevki ona :KK70::KK70::KK70:
Mermiler namluda hazır şarşörü çektimmi işi bitti hahahahhahaa :KK70::KK70::KK70:

Kk'nın en çıtır,en tatlı,en vazgeçilmez,enleri saymakla bitmez Ablası gelmiş.:KK45:Ablam bu saatte neden ayaktasın :KK45:Bu yaşta bu saatlere kadar oturmak sakıncalı olmasıno_O
Ablam helvayı niye ben yapıyorum:KK12:Arkamdan yapacak birilerini bulmalısınız:KK70: Ama Rabia yapmasın hepiniz zehirlenirsiniz:KK70:

Kulaklarım çınladı gaipten sesler geldi nevoş gene seni çekiştiriyor didi :KK70::KK70:Gencecik taş gibin hatunum ayol sen git yat uyu 3 bebeyle yorulmuşsundur :KK70::KK70: helvayı sen yap sen yiyecen :KK53::KK53:

Kırmızı gülüm nerde:63::KK45:

Yok gül sana bununla idare et artık :KK12::KK12::KK70::KK70:

Rabia tatlım söyle helva Nasıl olsun :KK70::KK70:Hanım sıkacak, ben herkes namına son vazifeyi yerine getireceğim, sende helvayı dağıtırsın :KK70::KK70:

Bol fıstıklı olsun rabişin keyfine diyecek yok şimdi :KK70::KK70:

hanimablam güvenir bana sen gibi degil :63::KK70::KK70:

Gördün dimi rabia01 rabia01 arkamdan neler diyorrr :KK70::KK70:

Missi bir yaş büyük benden ama nevresteyi bilmiyorumo_O
Aslında yaş ile alakası yokta hani yorumlarını beğendiğim bana mantıklı gelenleri yazdım:KK9:

Nevreste Nevreste 65 yaşında 3 tane de torunu var:KK52:

Şöyle oluyor ki:
Ey KK Nevreste'yi nasıl bilirdinizzzzzzz, KK ahalisi de cevap verecek, iyi bilirdikkkkk, sonra Allahu Ekber :KK70:

Cenazeye kim omuz verecek müdürüm :KK70::KK70:

Back