- 20 Mart 2008
- 141.616
- 213.154
- 1.423
- 60
bende hanimablamin avukatiyim![]()
Aferin çocuğumm

Bugün sakin![]()
Sakinse heyecan yoktur şimdi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende hanimablamin avukatiyim![]()
Bugün sakin![]()
eksin varmi bilmiyorum abla henüz gitmedim, durrrr gitme![]()
eskisi kadar degilim düzelme var ban korkusundanSenin uslu halin miAllah'tan çok uslusun
![]()
Kullandım evet portakal yatagında somon favorim gerçi diyet yapmıyorum ama normal besenme alışkanlığı balık ,haşlanmış sebze, salatadan ibaretBen siyaset ile pek ilgilenmiyorumSizi yemek bölümüne alabilirim
En popüler diyet menüleriOyunuzu kullandınız mı
![]()
eskisi kadar degilim düzelme var ban korkusundan
eskiden 2 gün sitede dolassam 3 güne banliydim![]()
Çok teşekkür ederizKullandım evet portakal yatagında somon favorim gerçi diyet yapmıyorum ama normal besenme alışkanlığı balık ,haşlanmış sebze, salatadan ibaret![]()
senin avukatlarin yüzündenBelli oluyorHep benim karşı tarafımda oluyorsun
Neden acaba
![]()
Valla ben babamı ve silah arkadaşlarını savunmakla meşgulumAferin çocuğumm
Sakinse heyecan yoktur şimdi![]()
Ablam Allah rahatlık versinKızlar ben kaçar iyi geceler görüşürüz az didişin olurmu arkamdan konuşan olup gören varsa anında etiketlesin ona göreehadi öptüm hepinizi beybiler
![]()
sen gittin gibi nevos baslar arkandan atip tutmayaKızlar ben kaçar iyi geceler görüşürüz az didişin olurmu arkamdan konuşan olup gören varsa anında etiketlesin ona göreehadi öptüm hepinizi beybiler
![]()
Onlara birşey söyleyememsenin avukatlarin yüzündenonlari yol bende rahat birakim seni
![]()
Nevreste siyasetle ilgilenmez, o marifetli bir hanımefendi, Hanım siyasettekilerin topuğuna sıkar, bende müdür olduğumdan ara bulucu konumundayımHaberleri okuyordum bildirim bildirim hızınıza maşallah
HanimKelesimiGetir
Nevreste ve
Mune abla siyaset topiğine geçiş yapsanız ya
![]()
seve seve hemdeAblam Allah rahatlık versinSen merak etme hemen etiket yaparlar
![]()
Çok şaşırdımseve seve hemde![]()
Bundan sonra senin arkandan konuşacağımsen gittin gibi nevos baslar arkandan atip tutmaya
iyi geceler ablacim![]()
Senin siyaset yorumlarını beğeniyorumNevreste siyasetle ilgilenmez, o marifetli bir hanımefendi, Hanım siyasettekilerin topuğuna sıkar, bende müdür olduğumdan ara bulucu konumundayım
Bu 3'lüden birtek Hanım tozu dumana katabilir![]()