avvukatlarin cagirRabia seni çok severim bilirsinBiraz yardım etsen ne olur
Ben 1 saatten fazla kkya girmeden yapamıyorumbikerecik girsen nolcakki sarma don hepsini getiririz
Sizden 6-7 yaş büyüğüm o zamanMissi bir yaş büyük benden ama nevresteyi bilmiyorum
Aslında yaş ile alakası yokta hani yorumlarını beğendiğim bana mantıklı gelenleri yazdım
Şöyle oluyor ki:Son vazife derken
bunlardan olsunRabia tatlım söyle helva Nasıl olsunHanım sıkacak, ben herkes namına son vazifeyi yerine getireceğim, sende helvayı dağıtırsın
Neyse arkamdan iyi bilirdik desinler gerisi önemli değilŞöyle oluyor ki:
Ey KK Nevreste'yi nasıl bilirdinizzzzzzz, KK ahalisi de cevap verecek, iyi bilirdikkkkk, sonra Allahu Ekber
alisirsin benim gibiBen 1 saatten fazla kkya girmeden yapamıyorumO kadar uzun dayanamam
Kim yapacak sen mibunlardan olsunnevos yok oluyor sonunda yandannn
iyi bilmezdik kizlara pasakli beceriksiz dediŞöyle oluyor ki:
Ey KK Nevreste'yi nasıl bilirdinizzzzzzz, KK ahalisi de cevap verecek, iyi bilirdikkkkk, sonra Allahu Ekber
Alışmak istemiyorumalisirsin benim gibi
Ben öyle birşey söylemedimiyi bilmezdik kizlara pasakli beceriksiz dedi
Avukata ihtiyacım var mı
tüm site bana kalacak tek tasla 500bine yakin üyeKim yapacak sen miEyy kk ahalisi bunlar son günleriniz hepiniz zehirleneceksiniz
Alışmak istemiyorum
Hanım Abla gözlüklerini almaya gitti galiba
Niye etiketliyorsun ya
Hadi ordan
Aradığım kadın geldiHanimKelesimiGetir
Bize nene diyor, seni nene kategorisinde yarıştıracakmışNevreste , Eti senin kemiği benim, sık heryerine, acıma
Kk'nın en çıtır,en tatlı,en vazgeçilmez,enleri saymakla bitmez Ablası gelmiş.Ablam bu saatte neden ayaktasın Bu yaşta bu saatlere kadar oturmak sakıncalı olmasın
Ablam helvayı niye ben yapıyorumArkamdan yapacak birilerini bulmalısınız Ama Rabia yapmasın hepiniz zehirlenirsiniz
Kırmızı gülüm nerde
Rabia tatlım söyle helva Nasıl olsunHanım sıkacak, ben herkes namına son vazifeyi yerine getireceğim, sende helvayı dağıtırsın
hanimablam güvenir bana sen gibi degil
Missi bir yaş büyük benden ama nevresteyi bilmiyorum
Aslında yaş ile alakası yokta hani yorumlarını beğendiğim bana mantıklı gelenleri yazdım
Şöyle oluyor ki:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?