En Vazgeçilmez KK Ablası;

En Vazgeçilmez KK Ablası;

• Ankete Katılan
    173
  • Anket Kapalı .
Ablacım seni ve HanimKelesimiGetir ablamı önümüzdeki yıl nene kategorisine taşıyalım

Ecelinemi susadın nevoş

Bizzziiiii neneeeeee, neeeeeee neeeeeeee nene miii, Hanımmmmm keleşini getir, bizzat vuracağım hedefi buldumtopuğunu uzat Nevreste

Keleş hazır müdürüm merak etme topuk az gelir hedefim başka yer

Sevgilerrr hayatım sağol

Ablam 3. sırada devam ediyorumSizi diğer kategoriye taşırsam bu kategori 1.si olacağımLütfen beni vurmayın önümüzdeki yılı görmek istiyorum

Az kaldı nevoş direnme fazla

Uyanığa bak, seneye 1. olmak için bize yeni kategori buluyor
Hanım'ı en eli belinde kayınvalide kategorisine aday gösterelim, damat ve damadın ailesine Nasıl kök söktürdüğünü cümle alem bilsin

Çok uyanık vallla tahtımıza göz dikti birde çok beklerr rüyasında görür 1.ciliği

Tabi ki ablam herşeyi kendim için yapıyorum
Ablacım o kategoride Hanım Ablamın rakibi yok direk 1. yaparız
Ben ecelime susadım galiba Hanım Ablam beni öldürecek

Kesin öleceksin nevoş

Dua et bu saatlerde burada olmuyor, yoksa senin topukta çoktan bir delik açılmıştı

Topuk beni kezmez müdürüm hedefim daha zevkli bol kanlı olacak izle ve görr

Hafta sonuda girmiyorBen birkaç gün idare edebilirimPazartesi helvayı kavurursunuz

Helva güzel olsun önce sen yiyecen ona göree

Bol fıstıklı olsun, malzemeden kaçma

Cimriliği tutmaz demi

Hanım'a nene dedin, hadi beni geç, Hanım'aaaa neneeee aboooooooo, helva kesinlikle bol fıstıklı olsun, birde rica ediyorum iyi kavur

Yoksa yemeyiz helvayı iyi kavrulsun helvada

tolin koşşş en sevdiğin şey, Nevreste'nin helvası Hanım'a nene dedi, P.tesi Hanım topuğa sıkar, kaçırma aksiyonu

Tolin cadısıda bayılır helvaya

Ablam ben ona daha neler neler söylüyorumBeni vurması çok yakın zaten
Tamam iyi kavurayım

Takma dişlerini göstereymmi ne dersin

Benden kurtulamazsın Hanım Ablam bana kıyamazYazdıklarıma alıştı

Dur ben sana neler etcem daha kork benden saklansan iyi olur

Nevresteyi ve Missi yazma onlar ufak daha

Kk'nın en çıtır,en tatlı,en vazgeçilmez,enleri saymakla bitmez Ablası gelmiş.Ablam bu saatte neden ayaktasın Bu yaşta bu saatlere kadar oturmak sakıncalı olmasın
Ablam helvayı niye ben yapıyorumArkamdan yapacak birilerini bulmalısınız Ama Rabia yapmasın hepiniz zehirlenirsiniz

hanimablam güvenir bana sen gibi degil

Missi bir yaş büyük benden ama nevresteyi bilmiyorum
Aslında yaş ile alakası yokta hani yorumlarını beğendiğim bana mantıklı gelenleri yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…