En Vazgeçilmez KK Ablası

En Vazgeçilmez KK Ablası

• Ankete Katılan
    154
  • Anket Kapalı .

eLmayRa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
36.900
6.945
248
Oylamalar 29 Aralık 2013 saat 00:00'a kadar alınacaktır! (duruma göre uzatılabilir)

- Oylamalarınızı anket üzerinden yapabilirsiniz,

- Üyeler kendilerine oy veremez, geçersiz sayılır,

- Açık ankettir (yani kime oy verdiğiniz görünecektir),

- Her kategoriden sadece bir üyeye oy verebilirsiniz,

- Adaylar alfabetik olarak listelenmiştir.

:53::53: kadesada bu katogeride

kadesa kac yasindasin :60:

adayim hanim ablam :54::54:

ay sabah sabah deliriciimm beni kim yazdı buraya hele de 80 yaşındaki parkonla bi tutulmak kendimi atıcam aşağı :36:

bana oy vermeyi düşünenler canlar daha 30 yaşındayım ben daha çok küçüküm:22: oylarınız parkon teyzeye lütfen :60:

tabii ki herzaman adayım hanım ablamdır:12:

ay sabah sabah deliriciimm beni kim yazdı buraya hele de 80 yaşındaki parkonla bi tutulmak kendimi atıcam aşağı :36:

bana oy vermeyi düşünenler canlar daha 30 yaşındayım ben daha çok küçüküm:22: oylarınız parkon teyzeye lütfen :60:

Sen de 30 yaş altı için ablasın işte kadis apla:27::60::60::101::86::76::83::83::95::83::83:

Her ne kadar elim sürekli kadesaya doğru gitse de :1: adayım sevgili elifti , oyumda ona gitti.

Adayım Hanımkeleşimigetir'di...Herkese başarılar :16:

Çokkk teşekkürler kuzlarımm benimm sağ olun hepinize benden kocaman öpücük :16::16: seviyorum sizleri :48::48:
Bu senede tozu dumana katacağım burada :21::21: koltuğumu kşmseye kaptırmam ona göre :1:
Yanlız egem'i göremedim bu sene bu bölümde :26:

Kadesa'yı hep genç olarak düşünmüştüm. Abla kategorisinde görünce şaşırdım baya :1:

Sen de 30 yaş altı için ablasın işte kadis apla:27::60::60::101::86::76::83::83::95::83::83:

yolarım parçalarım göbeğimle severim bak :27:

Her ne kadar elim sürekli kadesaya doğru gitse de :1: adayım sevgili elifti , oyumda ona gitti.

oyun doğru olanı yapmış yoksa sende kara listeme eklenirdin :27:

Kadesa'yı hep genç olarak düşünmüştüm. Abla kategorisinde görünce şaşırdım baya :1:

mercani gencim güzelim çıtırım pıtırım 30 yaşındayım ama 15 gösteriyorum :14:

ayy bi oy almışım bile ya şaka gibi daha artmasa bari :9:

Kadişşş :3::3: seni tekrardan görmek ne güzel :13::13: aplam benim :29::29:

Hanımkeleşimigetir ablamaaa:34:
kendisiyle yüzyüze de görüştük kk olarak,başarılar ablacım..Seni seviyorum..:16:

Elif tamam, Hanım tamam, bende yaş olarak abla statüsündeyim, denoz'un yaşını bilmiyorum ama parkon ve kadesa bu kategoriye aday gösterilmiş ya, bir keyiflendim ki sormayın:60::60:

Bu liste sitenin ihtiyar heyeti oluyor hanımlar:60::60::60:
Bu kişileri görünce forumda yer vereceksiniz, özel günlerde ellerini öpüp harçlığınızı isteyeceksiniz:60:

Elif tamam, Hanım tamam, bende yaş olarak abla statüsündeyim, denoz'un yaşını bilmiyorum ama parkon ve kadesa bu kategoriye aday gösterilmiş ya, bir keyiflendim ki sormayın:60::60:

Bu liste sitenin ihtiyar heyeti oluyor hanımlar:60::60::60:
Bu kişileri görünce forumda yer vereceksiniz, özel günlerde ellerini öpüp harçlığınızı isteyeceksiniz:60:

sabah ki özel msjın ilk şok oldu abla hala etkisindeydim bu da ikinci şok oldu daha en'ler boyunca iflah olmam ben :9:

aman iyi ki parkon yok kendisine oy verenleri napardı bilmem :18:

Ablaligin yaşla degil gonul gözüyle olduğunu gösteren guzel yüzlü kadis. Keske ben de bu kategoride olsaydım. Cok gurur verici.

Diger ablalarımı tenzih eder, ellerinizden operim

Back