En vazgeçilmez abla,anaç Kadınlar Kulübü üyesi ?

En vazgeçilmez abla,anaç Kadınlar Kulübü üyesi ?

• Ankete Katılan
    237
bu konuda oyumu Kazen e vererek,
kadınlar kulübünün erkek yöneticisine bir ironi yollamak isterdim ama nafile ,,yokmuş kendileri

Bu kategoride tek bir oy almışım ; 1 rakamının üzerine tıklarken , bizim kızlardan biridir heralde dedim.

Teşekkürler kazen .

aday gösterilip de şoka girdiğim tek kategori bu oldu

onca değerli ablalarımın içinde benim ne haddime aday olmak.. aslında çok abla olacak yaşta değilim ama oy verenlere çok teşekkürler :)

onca değerli ablalarımın içinde benim ne haddime aday olmak.. aslında çok abla olacak yaşta değilim ama oy verenlere çok teşekkürler :)

ne demek ablam

ablalık yaşta değil baştadır demek istedim, belki biraz avatarın da etkisi vardır

Yaşını göz önüne alarak sana oy vermemiştim kadese ama bayağı potansiyelin varmış
Kesinlikle avatar yanıltıyor

Biraz daha gençleşip hanım abla gibi olmak istiyorum, zira yaşam enerjisine müptelayım

ben verdim valla, kendim çok genç durduğum için, ee tabii kadesa yaşı başı almış, hörmet etmek lazım

Kadiş te yaşlanmaya başladı artık napsın yaa kolay değillll

Biraz daha gençleşip hanım abla gibi olmak istiyorum, zira yaşam enerjisine müptelayım

Canım sağolll yaş oldu artık 48 o kdar da genç değilim artık

Kadiş te yaşlanmaya başladı artık napsın yaa kolay değillll

Canım sağolll yaş oldu artık 48 o kdar da genç değilim artık

ya canım kusura bakma, egem, sen, mune arasında kaldım, çapraz ateşteydim

o yüzden gözüme en olgununuz olan kadesa ilişti ona vedim napıyım

iyi ki yazmadın canım :)

Çok anaç insanın sana sırnaşası geliyor

Hanım abla, insanı diğer canlılardan ayıran özelliklerden biri de biyolojik
yaşından farklı olarak ruh yaşının da olmasıdır. Senin ruhun benden genç
kesinlikle

Ben böyleyim aynen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…