ecem5885 Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Şubat 2012 1.922 21 108 Amasya 19 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #21 bu konuda oyumu Kazen e vererek, kadınlar kulübünün erkek yöneticisine bir ironi yollamak isterdim ama nafile ,,yokmuş kendileri
bu konuda oyumu Kazen e vererek, kadınlar kulübünün erkek yöneticisine bir ironi yollamak isterdim ama nafile ,,yokmuş kendileri
Ausencia _Alcatraz Kaçkını_ tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Eylül 2012 41.591 141.626 598 19 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #22 Bu kategoride tek bir oy almışım ; 1 rakamının üzerine tıklarken , bizim kızlardan biridir heralde dedim. Teşekkürler kazen .
Bu kategoride tek bir oy almışım ; 1 rakamının üzerine tıklarken , bizim kızlardan biridir heralde dedim. Teşekkürler kazen .
kadesa Nirvana Kayıtlı Üye 21 Aralık 2009 25.770 28.933 798 19 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #23 aday gösterilip de şoka girdiğim tek kategori bu oldu onca değerli ablalarımın içinde benim ne haddime aday olmak.. aslında çok abla olacak yaşta değilim ama oy verenlere çok teşekkürler :)
aday gösterilip de şoka girdiğim tek kategori bu oldu onca değerli ablalarımın içinde benim ne haddime aday olmak.. aslında çok abla olacak yaşta değilim ama oy verenlere çok teşekkürler :)
Chess Nirvana Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2009 53.296 42.825 898 19 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #24 kadesa .!.: aday gösterilip de şoka girdiğim tek kategori bu oldu onca değerli ablalarımın içinde benim ne haddime aday olmak.. aslında çok abla olacak yaşta değilim ama oy verenlere çok teşekkürler :) Genişletmek için tıkla... ne demek ablam
kadesa .!.: aday gösterilip de şoka girdiğim tek kategori bu oldu onca değerli ablalarımın içinde benim ne haddime aday olmak.. aslında çok abla olacak yaşta değilim ama oy verenlere çok teşekkürler :) Genişletmek için tıkla... ne demek ablam
HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.574 213.085 1.423 60 20 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #25 kadesa .!.: aday gösterilip de şoka girdiğim tek kategori bu oldu onca değerli ablalarımın içinde benim ne haddime aday olmak.. aslında çok abla olacak yaşta değilim ama oy verenlere çok teşekkürler :) Genişletmek için tıkla... Lafımı olur aplacım benim
kadesa .!.: aday gösterilip de şoka girdiğim tek kategori bu oldu onca değerli ablalarımın içinde benim ne haddime aday olmak.. aslında çok abla olacak yaşta değilim ama oy verenlere çok teşekkürler :) Genişletmek için tıkla... Lafımı olur aplacım benim
hip Uptown Girl Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2012 1.745 1 46 İstanbul 20 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #26 kadesa .!.: aday gösterilip de şoka girdiğim tek kategori bu oldu onca değerli ablalarımın içinde benim ne haddime aday olmak.. aslında çok abla olacak yaşta değilim ama oy verenlere çok teşekkürler :) Genişletmek için tıkla... ablalık yaşta değil baştadır demek istedim, belki biraz avatarın da etkisi vardır
kadesa .!.: aday gösterilip de şoka girdiğim tek kategori bu oldu onca değerli ablalarımın içinde benim ne haddime aday olmak.. aslında çok abla olacak yaşta değilim ama oy verenlere çok teşekkürler :) Genişletmek için tıkla... ablalık yaşta değil baştadır demek istedim, belki biraz avatarın da etkisi vardır
kadesa Nirvana Kayıtlı Üye 21 Aralık 2009 25.770 28.933 798 20 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #27 hip .!.: ablalık yaşta değil baştadır demek istedim, belki biraz avatarın da etkisi vardır Genişletmek için tıkla... avatarın mı sağ ol canım :) chess seneye görüşürüz şekerim
hip .!.: ablalık yaşta değil baştadır demek istedim, belki biraz avatarın da etkisi vardır Genişletmek için tıkla... avatarın mı sağ ol canım :) chess seneye görüşürüz şekerim
Chess Nirvana Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2009 53.296 42.825 898 20 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #28 kadesa .!.: avatarın mı sağ ol canım :) chess seneye görüşürüz şekerim Genişletmek için tıkla... nereye görüşüyoz, yarın ölüyoz biz, yani biz derken insanoğlu anlamında
kadesa .!.: avatarın mı sağ ol canım :) chess seneye görüşürüz şekerim Genişletmek için tıkla... nereye görüşüyoz, yarın ölüyoz biz, yani biz derken insanoğlu anlamında
HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.574 213.085 1.423 60 20 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #29 chess .!.: nereye görüşüyoz, yarın ölüyoz biz, yani biz derken insanoğlu anlamında Genişletmek için tıkla... sonuçlar belli olsunda sonra ölelim bariiiii daha kırmızı halıda yürüyecezzzz
chess .!.: nereye görüşüyoz, yarın ölüyoz biz, yani biz derken insanoğlu anlamında Genişletmek için tıkla... sonuçlar belli olsunda sonra ölelim bariiiii daha kırmızı halıda yürüyecezzzz
kadesa Nirvana Kayıtlı Üye 21 Aralık 2009 25.770 28.933 798 20 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #30 HanimKelesimiGetir .!.: sonuçlar belli olsunda sonra ölelim bariiiii daha kırmızı halıda yürüyecezzzz Genişletmek için tıkla... abla böyle giderse seni geçicem galiba
HanimKelesimiGetir .!.: sonuçlar belli olsunda sonra ölelim bariiiii daha kırmızı halıda yürüyecezzzz Genişletmek için tıkla... abla böyle giderse seni geçicem galiba
Chess Nirvana Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2009 53.296 42.825 898 20 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #31 HanimKelesimiGetir .!.: sonuçlar belli olsunda sonra ölelim bariiiii daha kırmızı halıda yürüyecezzzz Genişletmek için tıkla... sonuçlar belli ya, daha ne, sen giy elbiseni yap makyajını
HanimKelesimiGetir .!.: sonuçlar belli olsunda sonra ölelim bariiiii daha kırmızı halıda yürüyecezzzz Genişletmek için tıkla... sonuçlar belli ya, daha ne, sen giy elbiseni yap makyajını
HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.574 213.085 1.423 60 20 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #32 kadesa .!.: abla böyle giderse seni geçicem galiba Genişletmek için tıkla... 20 sene sonrasını diyorsan geçersin chess .!.: sonuçlar belli ya, daha ne, sen giy elbiseni yap makyajını Genişletmek için tıkla... Olsun ya daha vakit var kim öle kşm kala Tumanlarım hazır bekliyorummmmm
kadesa .!.: abla böyle giderse seni geçicem galiba Genişletmek için tıkla... 20 sene sonrasını diyorsan geçersin chess .!.: sonuçlar belli ya, daha ne, sen giy elbiseni yap makyajını Genişletmek için tıkla... Olsun ya daha vakit var kim öle kşm kala Tumanlarım hazır bekliyorummmmm
gulenyelken DirenişeGittimDönmicem:) Kayıtlı Üye 1 Aralık 2011 1.868 4 66 Diğer 20 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #33 Yaşını göz önüne alarak sana oy vermemiştim kadese ama bayağı potansiyelin varmış Kesinlikle avatar yanıltıyor
Yaşını göz önüne alarak sana oy vermemiştim kadese ama bayağı potansiyelin varmış Kesinlikle avatar yanıltıyor
HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.574 213.085 1.423 60 20 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #34 gulenyelken .!.: Yaşını göz önüne alarak sana oy vermemiştim kadese ama bayağı potansiyelin varmış Kesinlikle avatar yanıltıyor Genişletmek için tıkla... İyiki vermedin boşa gidecekti oyunnn Ben dururken kadişe oy vermeyin
gulenyelken .!.: Yaşını göz önüne alarak sana oy vermemiştim kadese ama bayağı potansiyelin varmış Kesinlikle avatar yanıltıyor Genişletmek için tıkla... İyiki vermedin boşa gidecekti oyunnn Ben dururken kadişe oy vermeyin
Chess Nirvana Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2009 53.296 42.825 898 20 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #35 HanimKelesimiGetir .!.: İyiki vermedin boşa gidecekti oyunnn Ben dururken kadişe oy vermeyin Genişletmek için tıkla... ben verdim valla, kendim çok genç durduğum için, ee tabii kadesa yaşı başı almış, hörmet etmek lazım
HanimKelesimiGetir .!.: İyiki vermedin boşa gidecekti oyunnn Ben dururken kadişe oy vermeyin Genişletmek için tıkla... ben verdim valla, kendim çok genç durduğum için, ee tabii kadesa yaşı başı almış, hörmet etmek lazım
gulenyelken DirenişeGittimDönmicem:) Kayıtlı Üye 1 Aralık 2011 1.868 4 66 Diğer 20 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #36 Biraz daha gençleşip hanım abla gibi olmak istiyorum, zira yaşam enerjisine müptelayım
HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.574 213.085 1.423 60 20 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #37 chess .!.: ben verdim valla, kendim çok genç durduğum için, ee tabii kadesa yaşı başı almış, hörmet etmek lazım Genişletmek için tıkla... Kadiş te yaşlanmaya başladı artık napsın yaa kolay değillll gulenyelken .!.: Biraz daha gençleşip hanım abla gibi olmak istiyorum, zira yaşam enerjisine müptelayım Genişletmek için tıkla... Canım sağolll yaş oldu artık 48 o kdar da genç değilim artık
chess .!.: ben verdim valla, kendim çok genç durduğum için, ee tabii kadesa yaşı başı almış, hörmet etmek lazım Genişletmek için tıkla... Kadiş te yaşlanmaya başladı artık napsın yaa kolay değillll gulenyelken .!.: Biraz daha gençleşip hanım abla gibi olmak istiyorum, zira yaşam enerjisine müptelayım Genişletmek için tıkla... Canım sağolll yaş oldu artık 48 o kdar da genç değilim artık
kadesa Nirvana Kayıtlı Üye 21 Aralık 2009 25.770 28.933 798 20 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #38 gulenyelken .!.: Yaşını göz önüne alarak sana oy vermemiştim kadese ama bayağı potansiyelin varmış Kesinlikle avatar yanıltıyor Genişletmek için tıkla... avatarımda ne var be ya iyi ki yazmadın canım :)
gulenyelken .!.: Yaşını göz önüne alarak sana oy vermemiştim kadese ama bayağı potansiyelin varmış Kesinlikle avatar yanıltıyor Genişletmek için tıkla... avatarımda ne var be ya iyi ki yazmadın canım :)
Chess Nirvana Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2009 53.296 42.825 898 20 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #39 HanimKelesimiGetir .!.: Kadiş te yaşlanmaya başladı artık napsın yaa kolay değillll Canım sağolll yaş oldu artık 48 o kdar da genç değilim artık Genişletmek için tıkla... ya canım kusura bakma, egem, sen, mune arasında kaldım, çapraz ateşteydim o yüzden gözüme en olgununuz olan kadesa ilişti ona vedim napıyım
HanimKelesimiGetir .!.: Kadiş te yaşlanmaya başladı artık napsın yaa kolay değillll Canım sağolll yaş oldu artık 48 o kdar da genç değilim artık Genişletmek için tıkla... ya canım kusura bakma, egem, sen, mune arasında kaldım, çapraz ateşteydim o yüzden gözüme en olgununuz olan kadesa ilişti ona vedim napıyım
gulenyelken DirenişeGittimDönmicem:) Kayıtlı Üye 1 Aralık 2011 1.868 4 66 Diğer 20 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #40 kadesa .!.: avatarımda ne var be ya iyi ki yazmadın canım :) Genişletmek için tıkla... Çok anaç insanın sana sırnaşası geliyor Hanım abla, insanı diğer canlılardan ayıran özelliklerden biri de biyolojik yaşından farklı olarak ruh yaşının da olmasıdır. Senin ruhun benden genç kesinlikle Ben böyleyim aynen
kadesa .!.: avatarımda ne var be ya iyi ki yazmadın canım :) Genişletmek için tıkla... Çok anaç insanın sana sırnaşası geliyor Hanım abla, insanı diğer canlılardan ayıran özelliklerden biri de biyolojik yaşından farklı olarak ruh yaşının da olmasıdır. Senin ruhun benden genç kesinlikle Ben böyleyim aynen