En vazgeçilmez abla,anaç Kadınlar Kulübü üyesi ?

En vazgeçilmez abla,anaç Kadınlar Kulübü üyesi ?

• Ankete Katılan
    237
bu konuda oyumu Kazen e vererek,
kadınlar kulübünün erkek yöneticisine bir ironi yollamak isterdim ama nafile ,,yokmuş kendileri:9::9:

Bu kategoride tek bir oy almışım ; 1 rakamının üzerine tıklarken , bizim kızlardan biridir heralde dedim.

Teşekkürler kazen .

aday gösterilip de şoka girdiğim tek kategori bu oldu :1:

onca değerli ablalarımın içinde benim ne haddime aday olmak.. aslında çok abla olacak yaşta değilim ama oy verenlere çok teşekkürler :)

onca değerli ablalarımın içinde benim ne haddime aday olmak.. aslında çok abla olacak yaşta değilim ama oy verenlere çok teşekkürler :)

ne demek ablam
:1::1:

ablalık yaşta değil baştadır demek istedim, belki biraz avatarın da etkisi vardır :9:

Yaşını göz önüne alarak sana oy vermemiştim kadese ama bayağı potansiyelin varmış :9::9:
Kesinlikle avatar yanıltıyor :9:

ben verdim valla, kendim çok genç durduğum için, ee tabii kadesa yaşı başı almış, hörmet etmek lazım:ssz:

Kadiş te yaşlanmaya başladı artık napsın yaa kolay değillll :27::27:

Biraz daha gençleşip hanım abla gibi olmak istiyorum, zira yaşam enerjisine müptelayım :8::8:

Canım sağolll :38::38: yaş oldu artık 48 o kdar da genç değilim artık :ssz::ssz:

Kadiş te yaşlanmaya başladı artık napsın yaa kolay değillll :27::27:

Canım sağolll :38::38: yaş oldu artık 48 o kdar da genç değilim artık :ssz::ssz:

ya canım kusura bakma, egem, sen, mune arasında kaldım, çapraz ateşteydim

o yüzden gözüme en olgununuz olan kadesa ilişti ona vedim napıyım
:58::58::58:

iyi ki yazmadın canım :)

Çok anaç :16::16::16: insanın sana sırnaşası geliyor :9::9:

Hanım abla, insanı diğer canlılardan ayıran özelliklerden biri de biyolojik
yaşından farklı olarak ruh yaşının da olmasıdır. Senin ruhun benden genç
kesinlikle :46::46:

:68::68: Ben böyleyim aynen

Back