- 16 Haziran 2011
- 14.692
- 60.440
Okulda saklanmıyoruz yani, gayet de öğretmenler odasında şak diye bulunabiliyoruz.Ki bu büyük sıkıntı.
Coşkuyla gelen bir veli var karşıdan mesela, üstüne doğru yürüyor. Amacı ne bilmiyorsun, iyi mi kötü mü.
Seni yakalayabileceği adres belli. Okullara giriş oldukça da kolay, elini kolunu sallayarak giriyor herkes.
Ha bide şu var
…. Hanım siz de hiç fotoğraf çekmşyorsunuz
Yani öğretmen miyim fotoğrafçı mı bilmiyorum zaten telefonu okulda zor elime alıyorum
Bu defa da sürekli foto isteyenler ……
Hangi belirli gün olsa hocam pano yok foto yok ….
Ben iletişim kurabilmeyi beklemiştim. Demek bu yüksek beklenti oldu artıkOf Allah aşkına öğretmen diye robot mu bu insanlar?
Kadının üslubunda sıkıntı yok. Sizin beklentiniz fazla aynı konudaki veli gibi
Ben olsam bu sefer sadece SU derdimBunlar gibi manyaklar yüzünden bol bol embesil su’lar, arsız can’lar ve şımarık gül’ler yetişiyor işte. Bence hiç kafanıza takmayın. Koyun su’yunu gitsin.
Hocam yüz vermeyin velilere , sizi bir kere pasif görürseler beter ederler, haklı olduğu tek bir konu dahi yokken bir de haklı gibi davranıp sizi eziklemek istemiş, uzak durun yaklastırmayin kendinize ...Merhaba , öğretmenim
Bugün idare tarafından çağrıldım
Velim şikayet etmiş sebep şunlar :
Çocuğunun isminin sonunda “su “ varmış neden çocuğun yaptığı ödevin yanına tam yazmamışım da Azra yazmışım Azra su olacakmıs ismini doğru öğrensinmiş
Diğeri de neden çocuklara sürekli paylaş diyormuşum onun cocugu paylaşmak zorunda değilmiş yemeği bile kendi cocugu yesin diye koyuyormuş , herkes kendi çocuğuna Yemek koysunmuş..
Ayrıca neden hala çocuğu okumaya geçmemiş ..
Müdür bişey demedi ama bunlara karşı dikkatli ol dedi kısaca
Beni yoran çocuklar değil veliler ve kaprislerinden çok bunaldım en ufak şeyde idareye gitmeleri yüzünden mesleğime aşıkken işimden soğudum , kadına da önemli olan ne sizsiniz ne de benim , burada tek önemli olan sizin çocuğunuz dedim . Bana yaşanmaması gereken şeyler yaşandı ama sizi çok seviyorum unuttum bilmem ne diyor hala .. ne yaptığımı da bilsem …. Belki daha fazlasını söylemek istedim ama daha da büyümesin artk sussun diye denedim ama kadın da gerekeni yaptırdım modunda.. artık ego tatmin ediyor bana karşı ..
Çocuklar olmasa asla çekilmez okul….
Benim oğlumun öğretmenini de şikayet etmişler müfettiş geldi kafasına göre listeden veli secip okula çağırdı gidip odada tek tek ifade verdik ogretmen hakkında cok üzüldüm çok naif ve beyefendi bir öğretmenimiz var hoca da cok üzgün cok hevesi kırıldı gercekten verilerle uğraşmak cok zor .Merhaba , öğretmenim
Çocuğunun isminin sonunda “su “ varmış neden çocuğun yaptığı ödevin yanına tam yazmamışım da Azra yazmışım Azra su olacakmıs ismini doğru öğrensinmiş
Diğeri de neden çocuklara sürekli paylaş diyormuşum onun cocugu paylaşmak zorunda değilmiş yemeği bile kendi cocugu yesin diye koyuyormuş , herkes kendi çocuğuna Yemek koysunmuş..
Beni yoran çocuklar değil veliler ve kaprislerinden çok bunaldım en ufak şeyde idareye gitmeleri yüzünden mesleğime aşıkken işimden soğudum , kadına da önemli olan ne sizsiniz ne de benim , burada tek önemli olan sizin çocuğunuz dedim . Bana yaşanmaması gereken şeyler yaşandı ama sizi çok seviyorum unuttum bilmem ne diyor hala .. ne yaptığımı da bilsem …. Belki daha fazlasını söylemek istedim ama daha da büyümesin artk sussun diye denedim ama kadın da gerekeni yaptırdım modunda.. artık ego tatmin ediyor bana karşı ..
Allah yardımcınız olsun velilerle uğraşmak zorunda bu zamandaMerhaba , öğretmenim
Konu sahibi zaten iletişim kurabiliyor. Anlayana..Ben iletişim kurabilmeyi beklemiştim. Demek bu yüksek beklenti oldu artık
Polemiğe girmek istemiyorum ama açın bana yazdığı mesajlara bakın. Hala aynı fikirdeyseniz de bir şey diyemiyorum. Ne yaparsam olmaz bazen.Konu sahibi zaten iletişim kurabiliyor. Anlayana..
Bazen 16 aylık oğlumla Parka gidiyoruz. Diğer bebekler araba veya oyuncak bebek vs getirmiş oluyor. Oğlum istiyor. Diğerlerinin annesi hemen paylaşması için zorluyor. Ne münasebet yahu? O araba o çocuğun en sevdiği oyuncak olabilir. Eğer istemiyorsa zorlayamazsınız. Ben de telefonumu paylaşmak istemem. Şahsi eşyam. Belli ki o oyuncak bebek de kız çocuğunun en sevdiği bebek.Paylaşmanın güzelliğinden bahsedilip kararın yine çocuğa bırakılması en doğrusu bence ki zaten çocuk zorla değil ancak bu şekilde bir şeyleri içselleştirebilir
Sizi haklı buluyorum bazen bir öğretmen olarak 29 tane kağıda isim yazıyoruz ve o sırada çocuklar birbirleri yiyorken okulöncesi için bahsediyorum tren gibi koydukları ismi yazmak bana da zor geliyor Alparslan Çağatay ismi gördüm ya ayrıca bir öğretmen çocuklara doğru davranış aşılar paylas demeyecekse bencilligi asilamis olmaz mı belki bı tane cubbuk kraker paylaşacağı böyle böyle tuhaf bı şekilde toplum bilinci olmayan bir nesil yetişecek ...Merhaba , öğretmenim
Bana uslubunuz hiç doğru gelmedi. Gerçek bir eğitimci böyle olmuyor benim karşılaştıklarım en azından.Eve de gelip günlük olarak ödevini de yaptırsam iyi olurdu dmi
“Benim paramla sen orada duruyorsun” bu yobazlığın hangi seviyesi yaa ?Allah yardımcınız olsun
kızım özel okula gidiyor bir veli grubumuz var inanın o kadar yoruluyorum ki onlar yazışırken, hepsi kendi çocuklarıyla birebir ilgilenilmesini bekliyor ama bu mümkün değil ki bunu neden idrak edemiyoruz anlamıyorum
ki benim kızım işitme engelli pozitif ayrımcılığı aslında bana göre hak ediyor ama o da bir yere kadar eşim bazen kızıyor niye biraz daha üstüne düşmüyorlar diye diyorum ki evet özel bir durumu var ama tek öğrencisi bizim kızımız değil bu insanların, onların yapabilecekleri de kısıtlı
ben de özel bir üniversitede mali işlerde çalışıyorum bakın üniversite diyorum hepsi 18 yaş üstü çocuklar, anne babalarının tavrını bir görseniz, her dönem birden fazla kriz yaşıyoruz, 5000den fazla öğrencimiz var ve hepsi istiyor ki hepsinin durumuyla tek tek ilgilenelim ve hatta şu lafı çok duyuyorum benim paramla sen orada duruyorsun