En ufak şeyde idareye giden Veli

Konunun hepsini dahi okuyamadım, gerildim. Size büyük kolaylıklar diliyorum sevgili öğretmenim. Biz biraz beşinci sınıf velilerinde yaşıyoruz bu benim çocuğuma dokunulmaz o bir prens/prenses tavırlarını ama zamanla-istisnalar hariç- geçiyor bu durum.
İlkokul öğretmenliği çok zor bu anlamda. Veliyle yaptığınız konuşmayı gördüm, tebrik ederim. Ben benzer bir durum yaşamadım ama sanki bu laflara karşılık o kadar kibar olamazdım gibi geliyor.

Evet çocuk ağzına su şişesini dayadığı zaman bir düdük çalıp
Haaatyııır duuuurr içmee
ee
Belki allllllerjinnnn varrer diye bağırmam çağırmam gerekiyor

Bu mesajınızla konunuzu sondan okuyan insanları yanlış yönlendiriyorsunuz.

Konunuzun 3.sayfasında içeriğinde alerji ifadesi geçen ilk mesaj benim.

Artan kronik hastalıklar ve alerjiler nedeniyle kulak dolgunluğu olması için paylaştığımı da belirttim. İlgili mesaj 8.sayfada yer almakta.

Konunuzda çocuktan neyi paylaşmasını istediğinizi 9.sayfada paylaştınız.

Bu mesajınıza yaptığım yorum 14.sayfada yer alıyor.

Su paylaşımı ile ilgili örneklendirilmiş mesaj 20.sayfada geçiyor diye hatırlıyorum.

Paylaşmayla ilgili çocuk gözünden bir yorum ve veli yorumu 9.sayfa

Son düzenleme:
Siz yazmaya üşenmediniz ama ben okuyamadım valla hepsini ne yalan söyleyeyim
Aklıma geldi bir velim vardı , önerdiğiniz soru bankasının şu şu sayfalarında yazım yanlışı var bu kitabı önerdiniz siz demişti
O zaman dua etmiştim
Şimdi Tekrar dua ediyorum
Allahım sen bu tip velilerden beni sonsuza dek koru

Yorumları okuyorsunuz ve hatta içlerinden cımbızla kelimeler çekip , konunuzun ve konuya yorum yapan insanların farklı algılanması için de ciddi bir çaba sarf ediyorsunuz.

Yorumları okuyorsunuz ve hatta içlerinden cımbızla kelimeler çekip , konunuzun ve konuya yorum yapan insanların farklı algılanması için de ciddi bir çaba sarf ediyorsunuz.
Siz isterseniz kendınızı istediğinize inandırabilirsiniz bunda özgürsünüz ama okumadım :) neye isterseniz ona inanın ..

Siz isterseniz kendınızı istediğinize inandırabilirsiniz bunda özgürsünüz ama okumadım :) neye isterseniz ona inanın ..

Yorumları okumadığınızı söylemek size haksızlık olur. Verdiğiniz örnekleri içeren mesajlardan bir kısmını yeniden alıntılayarak paylaşmıştım.

Yorumları okumadığınıza dair iddianızın arkasındaysanız ; onu da kabul edebilirim.

Foruma konu açıp , gelen yorumları okumaktan kaçınıyorsanız bu da sizin tercihiniz.

Ancak bu durumda : okumadığınız yorumlar üzerinden konunuzu çarpıtmamalı ; okuyanları yanlış yönlendirmemelisiniz.

Gözatduiı ettim istediğiniz kadar yazın şimdi

Ben de hem öğretmenlik hem idarecilik yaptım bir dönem. Velinin bir tanesi idarecilik yaptığım bir dönemde çocuğunun beslenme listesini atıp bunu yazdırın çocuğun odasına asacağım çıkışta gelip alirim diye mesaj yazmıştı ayarını sınırını bilmeyen çok insan var herkese hak ettiği gibi davranmak lazım.

Sınıf içindeki diyaloglara karışmamaları gerektiğini, sınıfın kuralları olduğunu ve sınıfta yönetimin sizde olduğunu sözle veya hal diliyle belli edin. Bu tarz şımarık velileri çok ciddiye almamalı, her söylediğine cevap vermemeli. Çünkü bunlar sizin açıklama yapmanızı görmek ister ve düştüğünüz durumdan zevk alır. O sınıfta en az 30 öğrenci var bunu hatırlatın

Ağır konuşucam kendimi zor tutuyorum hocam. Bu kadınlar hiç bir işi gücü olmayan boş beleş hayat yaşayan tipler emin olun. Tek amacı o kafasının içinde olmayan beyni ile nasıl seviyesiz işler başarırım diye düşünmek. Nöron eksikliği yaşıyorlar şiddetli bir şekilde. Öğretmen değilim yakınımda öğretmen de yok yanlısı olduğumu düşünmeyin gördüğüm doğruları söylüyorum. Hadi çocuğunun adı bilmem ne eksik olmuş müdüre mi gidilir bunun için sebepsiz günü geçiren oksijen israfı varlıklar bu tipler. Lütfen meslek aşkınızı yitirmenize sebep olmasınlar.

En doğrusunu yapıyorsunuz
Ciddi Bi sorun olsa zaten öğretmen size ulaşir
Ayrıca kızınıza güvenin onunla yürütün süreci daha çok

Sırf konuşmuş olmak için konuşan o kadar çok insan var ki ..,

Tebrikler hocam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…