- 22 Kasım 2010
- 11.048
- 19.334
çok garip bir şekilde höt höt tavırları olan, sert öğretmenler çok saygı görüyor hem veli hem öğrenci tarafından. lisedeyim dil sınıfı okutuyorum, hsonu 11 dil sınıfım için ydt hazırlı kursu açtım. normalde dersaneye gidip tonla para verecekleri konuları, sınav tekniklerini dyk kursunda bedavaya alma imkanları var. sınıfın yarısı geliyor yarısı gelmiyor. baktım böyle olmayacak zorunlu tuttum. veli toplantısında da ben kalkıp geliyorsam öğrenci de uykusundan ctesi günleri feragat edip gelecek, artık üni hazırlık sürecindeler bu 2 yıl çok önemli vs dan dan konuştum. ki normalde hsonu kursu yani, öğrenci gelir gelmez zorlayamazsın. dedim kesin ama biz hsonu şuraya buraya gidiyoruz veya bilmemne kursu var diye gerekçe öne sürecek veliler ama çıt çıkmadı. aksine hocam çok haklısınız göndereceğiz vs dediler. şimdi sınıf eksiksiz ctesi günkü kursuma geliyor biraz dediğim dedik olmak, sınırları çizmekte fayda var. her gün çocuk hakkında konuşmak zorunda değilsiniz öncelikle. veli görüşme saaatleriniz yok mu?