En ucuz bebek bezi nasıl buluyorsunuz?

nurperinur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2017
6
0
42
Sevgili anneler,

Aile bütçesini çok etkileyen bir konu. Farklı paket fiyatları ve paket adetleri var, çok kafa karışıtırıyor, gerçekten en ucuz olanı nasıl tespit ediyorsunuz?

Ben A101 den aldım.molfix in indirimi vardı 5 numara 152 adet 59 tl idi sanırım.
Fiyatı adede bölünce birim fiyatı bulunur.59/152=0,38 TL adedi yani.

Pr....a marka kullanıyordum kızıma fiyatı diğerlerine göre daha yüksekti,A101 De bazen bir paket alana ikincisi %50 indirimli oluyordu o şekilde denk gelirsem alıyordum ...kızımı bezden kesmeden önce de bir kaç ay BİM'den aldım BİM'in kendi bezi pişik yapmadı fiyatı da gayet uygun ondan kullandım

Internetten alıyorum prima 3 numara 208li 80 tl çok uyguna geliyor

Başlarda bende pr..a kullaniyodum baktim büyüdükçe baş edilecek gibi değil bimin bezini kullandım hiçte sorun çıkmadı pişik gibi şuan k...ki bir bez çıkartmış hem uygun hem kaliteli ikinciye düşündüğüm marka o

Bezler sok da a101de falan indirime giriyor genelde. Ben soktan aliyorum. Aldigim bez orda oluyor sadece. 88lisi 39du sanirim. Stokluyorum indirimdeyken. Ucuzdan ziyade kalitesi cok cok onemli. Lutfen bu tarz seylerde biraz ucretini gormezden gelmeye calisin.

Başlarda bende pr..a kullaniyodum baktim büyüdükçe baş edilecek gibi değil bimin bezini kullandım hiçte sorun çıkmadı pişik gibi şuan k...ki bir bez çıkartmış hem uygun hem kaliteli ikinciye düşündüğüm marka O

Başlarda bende pr..a kullaniyodum baktim büyüdükçe baş edilecek gibi değil bimin bezini kullandım hiçte sorun çıkmadı pişik gibi şuan k...ki bir bez çıkartmış hem uygun hem kaliteli ikinciye düşündüğüm marka O

Normalde molfix ve huggies kullandım kızıma ancak bezini açmadan bir kaç ay önce a101'in bezini almak zorunda kalmıştım ve gerçekten çok memnun kaldım.

Hem daha uygundu hemde hiç pişik yapmadı. Sonrasında hep onu kullandım. Ikıncı olursa yine onu kullanırım diye düşünüyorum çünkü sürekli değişmek zorundayız bezlerini ve ciddi bir masraf bez parası.

Birde bir yerde okumuştum her çocuk bezden çıkıncaya kadar buyuk bir tır dolusu bez tüketirmiş, gerçekten ciddi masraf.

Öncelikle hangi marka bez bebeğinize iyi geliyor tespit edin.
Pişik yapabilir , sızıntı yapabilir, sırtına sıvı çıkabilir.
O markanın internette kampanyaları olur .
Ben hep internetten alırım 6 lı paketlerden .
Ama bebek hızlı büyürdüğü dönemse çok almayın beden küçük gelir.

markette fiyatın altında adet fiyatı yazar ona göre en uygun paketin hangisi olduğunu görebilirsiniz.

P ile başlayan markanın beyaz paketini kullandım uzun süre,en son paket değişti beZler iğrençleşti.. yeşil paketini aldım denedim olmadı,her markadan aldım olmadı.. sonuç hrp pişik.. gezmediğim market kalmadı sonunda beyaz paketlerden buldum ve hepsini aldım şimdilik idare ediyor bizi.. sayı/fiyattan adet fiyatına bakarak en ucuzu bulursunuz pişik yapmıyorsa tabi.. bizdeki konu en ucuz değil malesef,pişik yapmayanı..

Sevgili anneler,

Aile bütçesini çok etkileyen bir konu. Farklı paket fiyatları ve paket adetleri var, çok kafa karışıtırıyor, gerçekten en ucuz olanı nasıl tespit ediyorsunuz?
markaya gore fıyatlar degısıyor, tabıkı bebegın kendı bunyesıde onemlı en adısı kımınde cok ıyı etkı yapar kımını mahfeder deneyerek ogreneceksın , sabıt bır markan varsada marketlerdekı ındırımlerı takıp edeceksın..
ben bım ve a 101 ınkılerı kullanıyorum memnunum hem ucuz hemde rahatlıkla bulabılırsın her yerde.

Sevgili anneler,

prima kullaniyorum kucuk ogluma ve 2 kez patladi resmen bez, rezil olduk. dolayisiyla en pahali en iyidir diye bir sonuc yok. bezi alirken reyondaki fiyat kartlarindaki tane fiyatina bakip, mukayese ederek aliyoruz.

Ben 10 ay sleepy kullandım hem ucuz hem yumuşak hem de pişik yapmadı
Şimdi biminkini alıyorum oda iyi ama sleepy iye göre biraz pahalı ve sert
Benim ikizlerim olduğundan bezi oldukça çok alıyoruz bittiğinde gidemezsem bim yakın ordan alıyorum

Adet fiyatını hesaplıyorum Migros'ta filan etikette yazıyor, yazmayan marketlerde kendim hesaplıyorum. 35 kuruş civarı uygun demektir benim için

Doğumdan beri prima kullanıyoruz. bi sknti yasamayjnca değişiklik de yapmadık. Birkaç lira marketler arası fark oluyor. Bazen hiç dikkat etmeden aldık .2.5 yaşında bezi bırakmadı hâlâ. Çok aman aman da masraf değil .ayda 1.5 paket gidiyor 100 lira bile değil. Ama deneyerek karar vermek mantıklı. Ucuzdan ziyade kalitesi. Çünkü aynı markanın bile çeşitleri var .ona karar verdikten sonra nerde daha uygun onu arastirirsiniz

ben doğduklarından beri prima kullanıyorum..bir arkadaşım komiliyi çok övdü..çokta hesaplıymış..onu deneyeceğim..çünkü prima çok kimyasal kokuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…