En ucuz bebek bezi nasıl buluyorsunuz?

Molfix den baska hepsi pişik yapti kizima. Avantaj paketleri oluyor 148 lisi 56 lira ortalama.hep bunu kullaniyorum hepte bunu kullanicam kesinlikle siddetle tavsiye ediyorum.

Sevgili anneler,

Aile bütçesini çok etkileyen bir konu. Farklı paket fiyatları ve paket adetleri var, çok kafa karışıtırıyor, gerçekten en ucuz olanı nasıl tespit ediyorsunuz?

Prima ile başlamıştım yaklaşık 16 ay Prima kullandık sonra Komili bez çıktı bir deneyelim dedik ve çok memnun kaldık ,şok market varsa indirim oluyor mesela 36 lisi 20 TL civarı oluyor ya da 22 şimdi bezi bıraktık tabi ama Komili bez tavsiye ederim

Noktalı markaları sadece ben mi anlamıyorum?
Biri hariç çözemedim valla.
Nedense komik geliyor bana bu is.
Konu sahibi ben fiyat/performans değerlendiriyorum.
Denemeden bulunmaz galiba.

Jo.er.com dan aliyorum.siteyi anlamissindir umarim.
Annebebek kulubune uye oluyorsun birde 100 tl ustune 20 tl indirim aliyorsun.
M..fix bebek bezi indirimde cogunlukla orda.150 tl lik alisveris yapip 20 tl de indirimi aliyorum bezin tanesi 20 kurus civarina denk geliyor
Uzun sure idare ediyor.
Sonra esimi uye yaptim onun ustune aldik boylece iki defa baya kar etmis olduk

Benim de bu konuda çok kafam karışır. O an basit bir hesapla adedinin kaça geldiğini hesaplarım. Bazen bültenler gelir telefonuma ona göre orjinal fiyata da açıp bakarım gerçekten indirimde mi diye? 1 paketi bedavaya aldığım da oldu.
Pr..a ile başlayıp sl..py ile devam ettim sonra yine pr..aya döndüm. Çünkü gerçekten en rahatı o.

Bir de kafama takıldı. Bezde tek sorun pişik yapmaması olmamalı. Islaklığı ne kadar hissettiriyor bu da önemli. Düşünsenize altınızda ıslak bir hisle saatlerce dolaştığınızı uyuduğunuzu. Pr..'yı bu konuda tek geçerim. Fiyatı yüksek ama bebekler gerçekten daha rahat.

prima alıyorum internetten gittigidiyorda bir satıcı 150 tanesini 74.90 tl ye satıyor ondan daha uygununu da bulamadım bir ay kadar yetiyor ayda 1 alıyorum

Yaklaşık 10 ay önceye kadar hepp prizma kullandık, diğerleri pişik yapmıştı.
Sleepy çıktı sağolsun cebimizde rahatladı.
Aynı paket primada 35-40 arası ( markete göre fiyat aralığı oluyor bazen) sleepy standart 17,5 tl.

Ne sızdırma ne bişey, hemde Türk malı.

Bence en güzeli sleepy. Bir yaşından sonra kızım için kullandım şimdi oğluma kullanıyorum hiç bi sıkıntı çıkmadı üstelik hesaplı

Bezi bırakana kadar prima ve huggies dönüşümlü kullandım. Bezi bırakma döneminde bimin bezi , komili , molfix , sleepy ve aklıma gelmeyen bir markayı daha denedim. Primadan ne kadar memnun kaldıysam diğerlerindende o kadar memnun kaldım.

Bende nerdeyse hepsini denedim piyasadaki bezlerin . Prima premium care komili a101 bim molfix hepsini denedim . Slepy hiç pişik yapmadı ... hemde hesaplı . Yalnız her bez her bebekte aynı olmuyor tabi . Denemek lazım

A 101 bezini kullanıyorum memnunum param olamdıgı zaman ya da kısıtlı oldugu zaman küçük 10 lu paketleri var ondan alıyorum çantama atıyorum iyi oluyor.

Internetten aliyorum , e bebek ve trendyolda prima kampanyalari oluyor
Mesela gecen hafta ebebekten 4 paket prima aldim bir tanesi bedavaydi

Sleepy ve Komili uygun.
Onları kullanıyorum.
Arada kampanya varsa canbebe falan da alıyorum kızıma hiçbiri pişik yapmıyor.

Sevgili anneler,

Aile bütçesini çok etkileyen bir konu. Farklı paket fiyatları ve paket adetleri var, çok kafa karışıtırıyor, gerçekten en ucuz olanı nasıl tespit ediyorsunuz?

çok şükür ben oğlumu bezden kurtardım. ilk baştan itibaren prima kullanıyordum. sona doğru komili keşfettim hem çok güzel yumuşacık hem de kesinlikle sızdırmıyor. hem de primanın yarı fiyatına ve diğer bezlerin de çok altında fiyatı.

internetten alınan veya marketlerdeki büyük boy bezleri ucuz diye alıp kanmayın çoğu eski üretim tarihli oluyor ben bir dönem aa ucuza alıyorum sanarak aldım hepsinde sızdırma sorunu yaşadım normalde 4-5 saat kuru tutan bezleri saat başı değiştirmek zorunda kaldım. hem de primanın.

kesinlikle komili deneyin. pişman olmayacaksınız.

Devamlı kullandığım bezin internet sitesine üyeyim promosyon oldugunda telefonuma msj geliyor kapıda ödeme olarak alıyorum

5 6 paket bez yanina hediye ıslak mendili çok işime geliyor uzun süre kullanıyorum

Biz primayla başladık molfix, huggies ve sleepy denedik primadan şaşmıyorum artık
Adet fiyatı baz alıyorum şokta 42,90 na 72li yada netten 150 adet 80 lira civarı her ay buralardan alıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…