• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket En tehlikelisi hangisi ? Elti Görümce savaşları

En tehlikelisi hangisi ?

• Ankete Katılan
    3.201
Ve suan da yinr engellerseniz de hiç sasirmam. .yine çocukça bir hareket olur bunu yapmanız da..sıradan bir hareket benim için de..

Eğer engel koyacaksaniz da özelden yazdığım gibi yapın. .Tüm konularını kapatın lütfen üyeliğimi dw iptal edin.

4 ve 5ci secenekler ayni gibi olmus, her ikisinde de görümce daha kötü olarak yazilmis.

Bende ikiside normal, arada tartisiriz ama öyle anormal bi durum yok yani. Bas edebiliyorum ikisiyle de :KK59:

Secenekler arasina 'ben her ikisine de kök söktürüyorum' eklenebilirmi :halay:

öneri ve düzeltmeniz için teşekkürler

Ve suan da yinr engellerseniz de hiç sasirmam. .yine çocukça bir hareket olur bunu yapmanız da..sıradan bir hareket benim için de..

Eğer engel koyacaksaniz da özelden yazdığım gibi yapın. .Tüm konularını kapatın lütfen üyeliğimi dw iptal edin.

Yakından tanımıyorsan, sakın ama sakın bizi uzaktan yargılama...

Son düzenleme:
Gorumcem yok eltilerim yetiyo sagolsun ama ben de hallediyorum kendilerini bu arada bende gorumceyim acaba gelincigimiz ne diyo bwnim icin

Eltim yokta evde bekar gorumcem var 27 yasinda koskoca bi gudubet.. kaynanamla bir olup yuvami yikmak icin ellerinden geleni yaptilar halada yapiyolar ve malesef onlarla altli ustlu oturuyoruz...butun cevrem gorumcemi gorunce allah sabir versin diyor hatta alisverise gittigimizde oradaki calisanlar bike dusunun yani :KK62::sinirli:

İkisini de sever, sayarım aram iyidir.
Ama içimden bir ses, görümcemin tehlikeli biri olduğunu ara sıra fısıldar yine de.

Şeytana pabucu ters giydiren kaynıma oyum :KK52:

Bizim köyde bi laf vardır , tam onluk... yazmayayım .:stop:

Elti ; Kardeş eşlerinden her birinin ötekine göre adı.
Geçmişten bugüne kadar duyduğumuz 'elti eltiyi çekemez, kıskanır' gibi birçok söylem var. Hatta el işlerinde örgülere bile isim olmuştur. Yılların meselesi eltilerin anlaşmaması ve kıskanç olmalarına örnek teşkil edecek televizyon dizilerinde izlediğimiz birbirinden farklı bir çok elti tiplemesi mevcuttur.

Görümce (stajyer kaynana): Kadına göre kocanın kız kardeşi.

Türk akraba kurumunda güzide bir yere sahiptir müstakbel damadın kız kardeşi olan görümceler. İsminin garipliğini bir kenara koyacak olursak son derece belirleyici bir rolleri vardır. Tabiri caiz ise düğüne giden yol görümcenin ağzından geçer.

Not : soruyu cevaplarken eltinizin ve/veya görümcenizin bu siteye üye olabilme ihtimalini ve yazacağınız yorumların asla silinmeyeceğini de bir kez daha hatırlatmak isterim.
Kazen bekarlar için de ayrı bir şık olmalıydı ikisi de yok iki tarafa da çekilir.

Eltimyok gorumcemde benden uzakta hoş yakında olsa farketmez kendi derdi boyunu aşmış ,beni gözü görmez o konuda rahatım ,Kv bana yeter de artar.

Back