- 9 Temmuz 2015
- 3.616
- 9.694
- 158
bu bölüm anket bölümü farkındasınız değil mi ? BDV değil
Elestirimde size degildi farkinda misiniz? Uyelere ayar vermeye calisanlaraydi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu bölüm anket bölümü farkındasınız değil mi ? BDV değil
4 ve 5ci secenekler ayni gibi olmus, her ikisinde de görümce daha kötü olarak yazilmis.
Bende ikiside normal, arada tartisiriz ama öyle anormal bi durum yok yani. Bas edebiliyorum ikisiyle de
Secenekler arasina 'ben her ikisine de kök söktürüyorum' eklenebilirmi
Elestirimde size degildi farkinda misiniz? Uyelere ayar vermeye calisanlaraydi.
Ve suan da yinr engellerseniz de hiç sasirmam. .yine çocukça bir hareket olur bunu yapmanız da..sıradan bir hareket benim için de..
Eğer engel koyacaksaniz da özelden yazdığım gibi yapın. .Tüm konularını kapatın lütfen üyeliğimi dw iptal edin.
Benim eşim çöpsüz üzüm garibim yaaa
Siz varsınız ya ?
Kazen bekarlar için de ayrı bir şık olmalıydı ikisi de yok iki tarafa da çekilir.Elti ; Kardeş eşlerinden her birinin ötekine göre adı.
Geçmişten bugüne kadar duyduğumuz 'elti eltiyi çekemez, kıskanır' gibi birçok söylem var. Hatta el işlerinde örgülere bile isim olmuştur. Yılların meselesi eltilerin anlaşmaması ve kıskanç olmalarına örnek teşkil edecek televizyon dizilerinde izlediğimiz birbirinden farklı bir çok elti tiplemesi mevcuttur.
Görümce (stajyer kaynana): Kadına göre kocanın kız kardeşi.
Türk akraba kurumunda güzide bir yere sahiptir müstakbel damadın kız kardeşi olan görümceler. İsminin garipliğini bir kenara koyacak olursak son derece belirleyici bir rolleri vardır. Tabiri caiz ise düğüne giden yol görümcenin ağzından geçer.
Not : soruyu cevaplarken eltinizin ve/veya görümcenizin bu siteye üye olabilme ihtimalini ve yazacağınız yorumların asla silinmeyeceğini de bir kez daha hatırlatmak isterim.
Kazen bekarlar için de ayrı bir şık olmalıydı ikisi de yok iki tarafa da çekilir.