Anket En tehlikelisi hangisi ? Elti Görümce savaşları

En tehlikelisi hangisi ?

• Ankete Katılan
    3.201
4 görümcem var eşim tek erkek ,hepsinden ailesinden nefret ettiği ve onlarda insan dışı varlık olduklarından dövsem bile eline sağlık der ama hiç biri muhattabımız değil çok şükür allah herkese böyle koca versin inş..

Bence insanın kötüsü yok kötü olan ilişkilerimiz...

Haha evet görümceyim. Yengeyi seviyorum arada kızdırmasa iyi olcak da işte biraz asık suratlı ve nazlı. Bir dediğini de iki etmiyoruz da yok işte yaranılmıyor

Boşver kocası yaransın
Ne yapacaksın
Eşiyle mutlu olsun da

Eltim yok, 1 tane görümcem var. Kız kardeşim olmadığı için abimin eşi ile 10 yıldır kızkardeş gibiyiz, hep kendim gibi bir görümcem olsun istedim, Rabbim dualarımı kabul etti.

Benim elti fobim var zaten eltilerden nefret ediyorum hayatımı kararttılar tek isteğim bidaha evlenirsem eltim olmasin cunki istemsizce uzak olucam nefret edicem tek suçu belkide eltim olması olacak

Görümcemden nefret ediyorum. 18 yildir rahat vermedi ve vermeyecek anlasilan. Ömrümü yedi evliligimi yedi esimdende sogudum ona gelince sus pus ben gikimi cikartmadan kimbilir sen ne yaptin diyor. Bende bir görümceyim davet edilmeden gitmem, önümde dahi tartissalar gelinimizi korurum ama bana görümcenin yilani düstü. Allaha havale ediyorum artik hem onu hemde hala gören ama konduramayan ve gikini cikartmayan kocami

Eltimde var görümcemde var kaynanamda. Ama ne şans ki hepsi melek gibi bişey. Eltimle kardeş gibiyiz her yere beraber gidiyoruz. Görümcem bodrumda yaşıyo bize ger gelmesinde hediyeler bişeyler her senede yanına çağırır. Kaynanama zaten diycek lafım yok kaynana diyen çarpılır o derece. Beraber yaşıyoruz yemekleri yapar. Oğlumla ilgilenir ben arada uyurum. Yeri gelir evi süpürür siler. Beraber alışveriş falan. Kısacası çok bal bir ailem var :))) darısı hepinizin başına

maşallah sübhanallah
bugününe hamdolsun..
darisi tüm kk nee inşallah

Allah Allah yeni evli de degilsinkaldi mi ya oyle insanlarbu ailenin fertleri cogalmali hatta dunyaya yayilmali

Elti daha iyidie cunku gorumce hep kardesini savunur biz el kiziyiz onlara gore. Oğulları uzulmesin de geline ne olursa olsun kimin umrunda.

Ben artık hiçbirine taviz vermiyorum , en iyisi sınır koymak çünkü hepsi yapmacık arkadan konuşan kişiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…