- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
Görümce düşünceleri
Haha evet görümceyim. Yengeyi seviyorum arada kızdırmasa iyi olcak da işte biraz asık suratlı ve nazlı. Bir dediğini de iki etmiyoruz da yok işte yaranılmıyor
Elti ve görümcesi olmayanlar mıdunyanin en sansli insanlari olduklarini biliyolar mi acaba o 376 kisi
Kendileri etti buldu diyelim. Allah hepimizin eşine akıl fikir versin ve hep BİZİ TUTSUNLARÇok heveslendim
maşallah sübhanallahEltimde var görümcemde var kaynanamda. Ama ne şans ki hepsi melek gibi bişey. Eltimle kardeş gibiyiz her yere beraber gidiyoruz. Görümcem bodrumda yaşıyo bize ger gelmesinde hediyeler bişeyler her senede yanına çağırır. Kaynanama zaten diycek lafım yok kaynana diyen çarpılır o derece. Beraber yaşıyoruz yemekleri yapar. Oğlumla ilgilenir ben arada uyurum. Yeri gelir evi süpürür siler. Beraber alışveriş falan. Kısacası çok bal bir ailem var :))) darısı hepinizin başına
Allah Allah yeni evli de degilsinEltimde var görümcemde var kaynanamda. Ama ne şans ki hepsi melek gibi bişey. Eltimle kardeş gibiyiz her yere beraber gidiyoruz. Görümcem bodrumda yaşıyo bize ger gelmesinde hediyeler bişeyler her senede yanına çağırır. Kaynanama zaten diycek lafım yok kaynana diyen çarpılır o derece. Beraber yaşıyoruz yemekleri yapar. Oğlumla ilgilenir ben arada uyurum. Yeri gelir evi süpürür siler. Beraber alışveriş falan. Kısacası çok bal bir ailem var :))) darısı hepinizin başına
ayyyyyy ne şanslısınnnnnn :))))) bir gün görmesler surat yaparlar iticilerİkisi ile de problemim yok:)
Zaten yılda maksimum 7 gün birbirimizi görürüz
Şıklardan uyan var ama işaretlemek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?