- 14 Haziran 2016
- 277
- 518
- 103
Benimkiyle Bayram da ipleri kopardık para delisi çocuğum olmuyor eşimden dolayı düşük kadından olur diyor gel dr a gidelim ne diyor dedim .eltim ile aramda bir şey yok . kaynanam ile de aramda görünür bir şey yok . ama görünmez bir psikolojik savaşı var kv min . sağ olsun beni hiç sevmez . sever gibi davranır. çok da belli olur . eleştirisi , yargılaması çoktur . çocuk yetiştirmene de karışır . karışmaz gibi yapar ama lafını söyler vs vs. 15 yıllık gelinim ama son zamanları biraz daha iyi gibi. ilk 5-6 yıl kabustu zaten.
Biz de takıntılı değiliz ama bizimkiler gibi yapsalar dayanamazdın kimse ermiş Nirvana sını bulmuş değil hani beşer şaşar bu kadar lafa kim olsa sorun eder.hiç biriyle sıkııntım yok. iki üç lafa takan biri değilim. takıntılı biri olmadım sanırım ondan. sonuçta bişey oldu mu annem de ablam da laf söylerdi onlara kin tutmadım diğerlerine niye tutayım. üç günlük dünya zor olan hayatı zorlaştırmanın anlamı yok
İçimde bir atom parçası sıcacıksürekli laf sokan bir kaynana karşısında Nirvanaya ulaşmak zor. Sizinkiler iyi demekki yoksa Nirvanadan indirir bunlar insanı, aklına geldikçe sinir olursun durup dururken.
Yok valla hiç alakası yok. 5 senelik evliyim, 5 seneden beri her kaynanamı gördüğümde laf sokmadığı olmadı ki ben agzımı açmam. İnsanın içi kötüyse sen iyi olsanda olmuyor.Bence sen ne kadar iyi olursan karşı taraf da o kadar iyi oluyor .
Benim param varken baya sömürdü kaynana şimdi iyi olsam evini temizletecek elimden birşeyleri kapacak ona iyi olsam saf yerine koyacakYok valla hiç alakası yok. 5 senelik evliyim, 5 seneden beri her kaynanamı gördüğümde laf sokmadığı olmadı ki ben agzımı açmam. İnsanın içi kötüyse sen iyi olsanda olmuyor.
Biz de takıntılı değiliz ama bizimkiler gibi yapsalar dayanamazdın kimse ermiş Nirvana sını bulmuş değil hani beşer şaşar bu kadar lafa kim olsa sorun eder.
Herkes bir değil bazen gerçekten çok zor insanlar olabiliyor.
Belki onlarda zarar gördü bende gitmek istemiyorum bu laflarını uzatmayı düşünüyorum çünkü küllüm zarar takmadım alıştım ama uzatmazsam zarar verecek.ben herkes için konuşmadım ama gerçekten etrafta takıntılı insanlar çok gördüm. iki kelimeyi senelerce uzatanlar gördüm. sırf mesafe olsun diye
Belki onlarda zarar gördü bende gitmek istemiyorum bu laflarını uzatmayı düşünüyorum çünkü küllüm zarar takmadım alıştım ama uzatmazsam zarar verecek.
Bu lafta zaten takılacak birşey Yok ki karşılaştırma yapmayalım bir anlık laf olur amannnn denir ama genel tavırda önemli .bana da kayınvalidem yeri geldi laf soktu. çalışan biriyim. iki ay önce kayınvalideme gittik. bir hafta kaldık. ikinci gün saat sabah 10 da kalktık eşimle. çalışıyoruz haliyle yoruluyoruz. mesela laf söyledi erken kalkın diye. kızar gibi. çalışan biriyim 2.5 yaşında çocuğum var geceleri sık uyanır bunu bilir kayınvalidem. normalde kayınvalidemin bu lafına alınmam lazım. ama takmadım bile. normal sohbetimizi edip kahvaltımızı yaptık. demek istediğim haklı haksız durumu değil. konuyu uzatmamak. kimse dört dörtlük değil. yeri gelir kendi annem de laf söylerdi rahmetli
Bu lafta zaten takılacak birşey Yok ki karşılaştırma yapmayalım bir anlık laf olur amannnn denir ama genel tavırda önemli .
Çocuğum erken doğdu 5 aylık yattın yattın hastanelerde özel hastane de oğlumun parasını yedin dedi.
Benim özel sigortam vardı .
Zaten onda bir eşimle bir yanlız kaldım odadaydı üstüm açık olabilir genel ahlak normlarında ben de kabul ederim annem de der ama sabahın 5 inde kalk ıslak mendil sat derse uzak kalmak istiyorum cidden.
Evlenmeden önce balayına gitmesinler dedi .
Bir kaç ay sonra yakın bir yere gittik gelmeye kalktı.
Aman diyorum dedikçe zarar biraz uzaklık iyidir.
O beni cidden sevmiyor bendekini de bitirdi.
Benim babam da da vardır boş boş konuşur karışır geline diyor sus diyoruz gelinimizi küstüreceğiz diye aklımız çıkıyor insanız benimde geline fikrimi söylerken karışmış gibi olabilirim bu öyle birşey değil sürekli para odaklı insana değer Yok beni param için alınmış bir mal gibi görme var . Bitince kapıya koyma çabası oğlunun varlığını kendine alma isteği var. Aramızdaki çatışma bundan ki durumu gayet iyi kayınpederden kalanları ikinci oğluna ve kızına verdi heptabi sevmediğini anlarsın. balayı olayında bizimki de gitmeyin dedi. bende özelde yaptım doğumu ve kendim ödedim. ne gerek var gidiyorsunuz özellere gibi laflar söyledi. ama bizimki söylenir sadece. sevmiyorsa hisseder insan. ona bişey diyemem. herkes aynı değil
allah yardımcın olsun canımBenim babam da da vardır boş boş konuşur karışır geline diyor sus diyoruz gelinimizi küstüreceğiz diye aklımız çıkıyor insanız benimde geline fikrimi söylerken karışmış gibi olabilirim bu öyle birşey değil sürekli para odaklı insana değer Yok beni param için alınmış bir mal gibi görme var . Bitince kapıya koyma çabası oğlunun varlığını kendine alma isteği var. Aramızdaki çatışma bundan
Bi de bunun erkek versiyonunu düşünEn tehlikeli görümce...ana onun,baba onun,abi onun,mal mülk onun...dolayısıyla bütün güç onun....
Çok heveslendimEltimle muhatap bile değiliz ki savaşımız olsun. Benden küçük görümcem var bana kaynanalık yapmaya çalışan, onunda ismi cismi kalmadı hayatımda . Kısaca erkek tarafından bi tek eşimle görüşüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?