• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket En tehlikelisi hangisi ? Elti Görümce savaşları

En tehlikelisi hangisi ?

• Ankete Katılan
    3.201
Elbette
Şaka bi yana
Büyümüş insanlara müdahale ye hayır
:KK1:
Beş yaşına kdr dogru duzgun torununu görmemiş insan mudahele edebilir mi etmeye kalksa bile ben ettirmiyorm artik :D :D
Bayramda oğlu yanina oturunca oturuyor kalkınca yanmdan kalkıp gidiyor eeee bana saygı yoksa ben neden saygı gostereyim ?

Beş yaşına kdr dogru duzgun torununu görmemiş insan mudahele edebilir mi etmeye kalksa bile ben ettirmiyorm artik :KK70: :KK70:
Bayramda oğlu yanina oturunca oturuyor kalkınca yanmdan kalkıp gidiyor eeee bana saygı yoksa ben neden saygı gostereyim ?

Uzak olmak
Mesafeli olmak
Saygıyı yitirmemek

En güzeli

Ayrıca bende görümceyim.Aramız gayet iyi:)
Annem ile araları benim annem ile olan ilişkimden daha iyi:)
Farklı kültürden , farklı yaşamlardan gelmiş insanlarız:)
Herşey karşılıklı seveni severiz:)Sevmeyende biraz mesafeli oluruz.Karalamaya, huzur bozmaya hakkımız yok:)

Eltim yok. Olsaydı ve bana bulaşsaydı onu doğduğuna pişman ederdim. 2 görümcem var küçük abla bilir beni ben de onu kardeş. Büyük görümcem kendisi dışında kimseyi sevmediği için bana sıçramalarını kişisel algılamıyorum ama cevabını misliyle alır. Kimsenin kahrını çekemem. Kayınvalidem melek gibidir Allah başımızdan eksik etmesin.

Ben oyumu eltiden yana kullandım
Kayınvalidem rahmetli eşine az rastlanır Melek gibi bir kadındı
Görümcem hep hasretini çektiğim abla gibisin der sever sayar ki bende onu aynı şekilde
Ama eltim fena herkesten üstün olma ve lüks yaşama hırsıyla kayınbiraderimi ve tabii bizi çok zorladı
Görümcem ve biz artık elimizi çektik ama kayınbiraderim çok zor durumda Allah yardımcısı olsun

Back