• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket En tehlikelisi hangisi ? Elti Görümce savaşları

En tehlikelisi hangisi ?

• Ankete Katılan
    3.201
Görümcem yok bin şükür, eltim akıllı kadın asla kaynanamın dolduruşuna gelip benim dedikodumu yapmaz, neden? Çünkü iki gün sonra kaynanamla arası açılırsa kaynanam bana anlatır diye ;) aynı taktiği bana da uygular, benlede kaynanam hakkında konuşmaz bigün aram kötü olursa ona söylerim diye. Bende bu yüzden ikisinede birbiri hakkında bişey demem siz anlatmazsanız ben niye anlatayım enayimiyim :D

Bi gorumcem var iyi desen iyi değil kötü desen kötü değil... yok ya kötü :)
İki kaynim var henüz evlenmedikleri için rahatim
Başrolde kaynanam yer alıyor :)

En tehlikelisi gelin. Girdiği ailenin huzurunu kaçıran, sürekli nifak sokan gelindir kaynana değil. Ya hu annem kahvaltı hazırlıyor, işleri yapıyor hala kızın suratı mahkeme duvarı. Ben kendime bir şey alsam ona da alıyorum ki iş bulamadı alamazsa üzülmesin içinde kalmasın diye. Kız hala nifak peşinde. Dün beynime kanı çıkarttı. Para harcamayı seviyorsan git iş ara. Telefondan iş başvurusu yapıp da ya amaaa beni aramıyolaaaar deme. Bütün akrabalarına bu yemek ısmarlar, hediyeler alır. Onlar da gelip buna paramız yok diye ağlayıp sonra güneydoğu, ege turuna gider. Saf yaa saf... Bi de artist nereye tatile gitsek derken sanki anasının evinde her yaz bodruma gidiyormuş gibi konuşmuyor mu... Bak gene sinirlendim. Hak ettiğinden çok değer verip tepene çıkarınca böyle oluyor.

Görümce düşünceleri

Şükür eltim yok, kaynanam ve görümcemle aram da iyi :) Bence en kötüsü ailesine karşı sizi ezdiren koca

Back