Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
başımıza bir iş gelmez inşallah buralarda :) bu kadar gelin varkenBende gorumceyim
inss insssssbaşımıza bir iş gelmez inşallah buralarda :) bu kadar gelin varken
Gorumcemle aramış iyi eltim bi 10 sene sonra olur onu o zaman anlatırdım
Ama kayınvalide yok mu olmaz olasica
Neyseki benim gbi gelini var da hakkından geliyirm
En kötüsü bu bence
En tehlikelisi gelin. Girdiği ailenin huzurunu kaçıran, sürekli nifak sokan gelindir kaynana değil. Ya hu annem kahvaltı hazırlıyor, işleri yapıyor hala kızın suratı mahkeme duvarı. Ben kendime bir şey alsam ona da alıyorum ki iş bulamadı alamazsa üzülmesin içinde kalmasın diye. Kız hala nifak peşinde. Dün beynime kanı çıkarttı. Para harcamayı seviyorsan git iş ara. Telefondan iş başvurusu yapıp da ya amaaa beni aramıyolaaaar deme. Bütün akrabalarına bu yemek ısmarlar, hediyeler alır. Onlar da gelip buna paramız yok diye ağlayıp sonra güneydoğu, ege turuna gider. Saf yaa saf... Bi de artist nereye tatile gitsek derken sanki anasının evinde her yaz bodruma gidiyormuş gibi konuşmuyor mu... Bak gene sinirlendim. Hak ettiğinden çok değer verip tepene çıkarınca böyle oluyor.
Niye sadece oğlu olan mı :)
Kız çocuğu olan ne oluyo:)
Cook mmerak ettm naptibirtane gorumcem var 20 yıllık evliyim simdiye kadar cok cok iyi gecindik ..
ama 2 haftadir dünyamı basima yıktı.
seviyorum gorumcemi ama paramparça kirginim
benim icim yandi onunki kavrulsun diye ic gecirdim
ben seslerini duydum alt sokakta odunla dövdü hahahahahahahahahaha ( kızını aldattı diye )Kız anneleri kaynanalık yapmıyor
Ben hiç görmedim damadını döven
ben seslerini duydum alt sokakta odunla dövdü hahahahahahahahahaha ( kızını aldattı diye )
En kötüsü bu bence
bencede bütün gün miy miy miy gel agzimi kir