- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi kaynana yoktur :)En iyi kaynana ; Zengin Kaynana,
Daha da iyi kaynana ; Ölü Zengin Kaynana....
Tüm validelerimizin bu bayram vesilesi ile ellerinden öperim ....
Amin Rabbim daim etsin hayrdan ayırmasın ne güzel adınıza mutlu oldumEltim daha yok kaynim küçük, gorumcem kardeşim gibidir bende onun ablasi kayinvalidemde annem gibi Allah aramizin bozulmasina izin vermesin.
9tane gorumcem var birbirinden melek..tek 1tane eltim var şeytan gibi..
Bu nedir yaa bu 9tane daha gorumcem olaydı da bu tek 1tane eltim olmasaydı yaa
Bugün misafirim oldu ,sacmaladi durdu içimi dökmem gerek.. Onunla asla tartışmaya giremem ,sonu sac baş yolmaya gider kesin
Hepside dedi koducu ne eltiyi tutarim ne görumu ne kaynanayi ne de olsa el kiziyiz ezerler... Helede kucuk evlendiysen dünya imtihan dünyasi zor cilesiz kul yok...
Etiketlenmişim ankete ancak bana uygun bir şık yok.
Görümcem yok. Eltilerimle de sorunum yok. Zaten işinde gücünde insanlarız bayramlarda tatillerde denk geliriz o zamanda konuştuğumuz konular genel olur. Ayrıca bir insanla polemiğe girmeyi sevmediğimden hoşlanmadığım konuşarda yorum yapmam bu da sorun olmasına engel bir durum. Kayınvalidem işe her hafta görüşürüz ziyaretine gideriz. Çok şükür bir problemim yol. O konuşur ben dinlerim. Mahalleden anlatır bir şeylar söyler. Bende ona eşlik ederim. İyide anlaşırız. Kısaca kimseyle sorunum yok o yüzden kötü diyemem kimseye.
Bende güldüm yazarken ağlanacak halimize arada gülüyoruz işteSesli güldüm
Yanmışsın kuzum sen .Hepsinden mevcut bendedaha nişanlıyken sogudum her birinden evlenince seyreyle cümbüşü
Ausumm benim çok özledim seni... bende de iki tane kayın var ve onlar gibi eşleri düşmanima vermesinŞeytana pabucu ters giydiren kaynıma oyum
Bizim köyde bi laf vardır , tam onluk... yazmayayım .