• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket En tehlikelisi hangisi ? Elti Görümce savaşları

En tehlikelisi hangisi ?

• Ankete Katılan
    3.201
9tane gorumcem var birbirinden melek:KK68:..tek 1tane eltim var şeytan gibi..:KK62:

Bu nedir yaa bu 9tane daha gorumcem olaydı da bu tek 1tane eltim olmasaydı yaa:sinirli::kızgın::sopa::KK34::KK11:

Bugün misafirim oldu ,sacmaladi durdu içimi dökmem gerek.. Onunla asla tartışmaya giremem ,sonu sac baş yolmaya gider kesin

9 görümce mi :110:
Maşallah :anne:

Hepside dedi koducu ne eltiyi tutarim ne görumu ne kaynanayi ne de olsa el kiziyiz ezerler... Helede kucuk evlendiysen dünya imtihan dünyasi zor cilesiz kul yok...

Rabbim cahili cennette dahi dostum eylemesin :( dedikoducu gıybetcı yalancıların dilleri kurusun Rabbim serlerınden korusun :( inşaAllah huzur refah bulursun bacım
inşaAllah esin iyi ahlaklıdır :(

Etiketlenmişim ankete ancak bana uygun bir şık yok.
Görümcem yok. Eltilerimle de sorunum yok. Zaten işinde gücünde insanlarız bayramlarda tatillerde denk geliriz o zamanda konuştuğumuz konular genel olur. Ayrıca bir insanla polemiğe girmeyi sevmediğimden hoşlanmadığım konuşarda yorum yapmam bu da sorun olmasına engel bir durum. Kayınvalidem işe her hafta görüşürüz ziyaretine gideriz. Çok şükür bir problemim yol. O konuşur ben dinlerim. Mahalleden anlatır bir şeylar söyler. Bende ona eşlik ederim. İyide anlaşırız. Kısaca kimseyle sorunum yok o yüzden kötü diyemem kimseye.
:KK5:

Son seçeneği oyladım.
Aslında kaynanatörümle bir zorum yok ama yine de pek iyi bir insan olduğu söylenemez.

İki eltim var,severim,anlaşırız,mesafeli ama içten,hoş bir ilişkimiz var.

İki görümcem var.
İkisini de severim.Eltilerim kadar olmasa da onlarla da samimiyim,hoşum.

Kayınvalide ile bayaa mesafeli sıradan bir ilişkim var.Yararı yoktur.Zararı azdır.

Bütün hepsinin içinde en sevdiklerim kayınlarım ve eltilerim.

Hiç birine fırsat vermem 16 yıllık evliliğimde hepsiyle seviyeli oldum kimseyi işime karıştırmam bu sebeple 6. Şıkkı işaretledim

Back