Anket En tehlikelisi hangisi ? Elti Görümce savaşları

En tehlikelisi hangisi ?

• Ankete Katılan
    3.201
eğlenceli ve reytingi garanti bi konu olmuş. :)

hem eltim var hem gorumcem.
ben de gorumceyim.
sanıyorum gorumceler en zararsızlari (tepki çekmemek için, en az zararlısı diyim :)
eltiyle mesafeyi korursan, iyini kotunu gereğinden fazla anlatmazsan mağdur ve pişman da olmasın. sanıyorum..

kayın nötr, ne faydası var ne zararı :)

kv ise ne sen sor ne ben söyleyeyim :)
daha yüzlerce yıl surer bu muhabbet.

Gorumcem yok bir tane eltim var.. Eltimlede kaynanamlada suanlik iyiz cok şükür, allah bozmasin .. Arada sırada olur tatsizliklar. Ona bakarsan kendi annenlede ve kardeslerinlede oluyordu.. Nedense baska birisi olunca göze batiyor ve stres ediliyor.. Bir sorun oldumu veya bisi istemesende guzelce sakince konusur durumu kontrol ederim .. Bugun babaannem gildeydim, kaynanam aradi islerin oldunu anlati, bende yarin da yapariz dedim kapatim.. Kurban temizligi bitmisti saten. köye 2 hafta erken geldim, 2 haftadir koşturuz. Kış hazirligina ve bayram temizline.. Eltiminde anlatacak cok sey var, hangi birisini yaziyim.. Yaz yaz bitmez .. Kv ,kp ve akrabalar biliyor neyin ne oldunu ondan hic takmiyorum..

Gorumcem tek vr bı tane oda cok ıydır Kayınvalıdemde cok ıyıdır , ikisinden de razıyım Allahta razı olsun.. Kayınvalıdemle nasıl ıyıysem onlada ıyıyım 4senedr bırsey olmadı cok sukur. Hatta ablmadan sonra kayınvalıdem goruöcem dostumdr canımdır Allah acılrını gostermesın amınn

benım eltım de grımcemde yok bekar kaynım var kendı kardesımden ayırd etmem sevgılısıyle tanışıyruz laf arasında kayınvalıdeme keşke kızın olsaymış ben grumcem olsun dıye heveslenıyrdum falan dedı bende sen merak etme ben kendımı grumce gıbı hıssedyrum hıc eltı gıbı hıssetmıyrım dedım sanırım ılerde kok soktrcek taraf benım ama durduk yere kımseye bısey dıyecek degılım kıskanclık yapacagımı sanmıyrum

1 tane gorumcem.olacana 5 tane eltim olaydi iyiydi...cunku görumcenin düdüğu herzaman fazla öter....yabanci degildir sulalesine ailesine gelin almistir ondan dili bir karis uzun olur gorumcelerin...elti de bizim gibi gelindir o da el kizidir el kizi olmanin ezikligi onda da vardir..oyle her seyi yonetemez gorumce gibi...gorumce 2.kaynanadir...kaynananin saģ koludur...2 si bir olup hele bide 3 se 4 se 5 se gelini yer bitirirler omur boyu...

Görümcem var ve onu çok seviyorum. Eltim olursada onunlada iyi anlaşacağımıza inanıyorum

tam bayram öncesi şahane bir başlık olmuş. (!)
sanki memleketimin kadınları çok huzurlu evlilik hayatı yaşıyormuş gibi, iyice hatırlasınlar eltisi görümcesi kaynanası ne yaptı kendilerine. bu başlıkta kinini öfkesini havalandıranlar bayramda kafa göz girmez eltilerine görümcelerine umarım. tabii girse buraya yarar. her kavga yeni konu, bir sürü cevap ve hit demek site için. millet aile içi sıkıntı yaşasın falan umrumuzda değil. alın benden de bir cevap.

Eltim yok ama gorumcelerim melek gibi hiç gorumcelik yapmıyorlar beni kardeslerinden ayırt etmiyorlar bende onları ablalarim diyorum

Görümcem bana öz ablamdan daha çok ablalık etmiş ve eşime de annesinden daha çok annelik etmiş biridir. Hakkini nasıl öderiz bilmiyorum. Onun da hep hayali bir kız kardeşe sahip olmakmış. Ben de elimden geldiğince ona kız kardeşlik yapmaya çalışıyorum. Inşallah o da benden memnundur. :)

Eltim de ne etliye ne sütlüye karışmayan biri. Faydası da zararı da yoktur. Zaten birkaç ay önce boşandıkları için artık eltim "ex eltim" oldu bakalım yeni gelecek eltiyle aramız nasıl olacak. Onun hiç bir günahı yok aslında ama ben ne tanışmak ne görüşmek istemiyorum. Sanki ex eltime ihanet etmiş olacağım

Ayyyy şu ikiside yok diyenler ne şanslı benim 2 tane eltim var ikiside benden büyük biriyle iyi anlaşırız ama diğeri tam bir çirkef

Bende 4 görümce 3 elti var,en küçük benim.hepsine kök söktürürüm seçenegi bana göre.::))))

Ayyyy şu ikiside yok diyenler ne şanslı benim 2 tane eltim var ikiside benden büyük biriyle iyi anlaşırız ama diğeri tam bir çirkef
Ne elti var ne görümce ama bizdede genelde hepsine bedel kv var

Bendede görümce yok ama görümceyi aratmayan bi kaynim var. Bazen dalga gecerim esimle ablana gidelimmi diye

Bence görümce 2 .kaynanadır benim yok çok şükür , elti olayına güvenmeyeceksin annem ne fedakarlıklarda bulundu ,maddi manevi yaranamadıysa ben hiç yaranamam onları yok sayıyorum ama asla küsmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…