- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Hani katilacaktin senozledım tabııı neneciğimmmm benımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hani katilacaktin senozledım tabııı neneciğimmmm benımmm
Sende çok güzelsin bebemmmhayır bıtanm ne dalgası
Bizim oğlanlarda kocaman olaydı. Ömrüm bittiMaşallah çok tatlı,çantası da yakıyor yani benim kızda bir zamanlar bu kadardı,şimdi kocaman oldu
kanka katılamadım ya ev cok kalabalık mısafırler falan varHani katilacaktin sen
ilk gördüm böylesini :) son görüşüm olsun.
Bizim oğlanlarda kocaman olaydı. Ömrüm bitti
Daha 1 yıl geçti 10 yıl gibi geldiOlur hiç merak etme,yıllar su gibi geçiyor anlamıyorsun bile.
ahahahahaj yazaydin keske.dumur olaydi hey allahimmm ya neler var onun yerine arama motoruna memeler yazsaymis cikardi :))memelerimi görmek istedi :)
önce küfür edeyim dedim
sonra sende şeyini göster diyeyim dedim
en sonda boş ver muhattap olma yönetime bildir dedim ve son seçeneği yaptım :)
Daha 1 yıl geçti 10 yıl gibi geldi
büyük ihtimal öyle geldi buldu beni :) silikon düşünenler için fikir olsun albümü yapmıştım,albüme yazmış önce sonra göstermem için özel mesaj atmış.
ahahahahaj yazaydin keske.dumur olaydi hey allahimmm ya neler var onun yerine arama motoruna memeler yazsaymis cikardi :))
en güzel zamanları o zamanlar hele ergenliğe gelsin bak o zaman saçını başını yolduruyor mu :) ergen kardeşim var elimde büyüdü biran önce geçsin şu ergenliği yaşlanmak umurumda değil şu ön lobları gelişsin :)
Daha 1 yıl geçti 10 yıl gibi geldi
büyük ihtimal öyle geldi buldu beni :) silikon düşünenler için fikir olsun albümü yapmıştım,albüme yazmış önce sonra göstermem için özel mesaj atmış.
İçime su serptin abla saolBismillah daha erken bunu söylemek için,birde okula başlasın da gör bakalım
Biz büyüttük ama dertleri hiç bitmiyor bunların
değil herhalde yada üye olmanız gerekiyor uyarı almıştır hemen damlamış :)Albüm dışarıya ziyaretçilere açıksa öyle görmüştür,sonra da gelip üye olmuştur.
Anamm ben bittim :)))en güzel zamanları o zamanlar hele ergenliğe gelsin bak o zaman saçını başını yolduruyor mu :) ergen kardeşim var elimde büyüdü biran önce geçsin şu ergenliği yaşlanmak umurumda değil şu ön lobları gelişsin :)
İçime su serptin abla saol
Ikiz olunca Ölmeden mezara girerim heral
değil herhalde yada üye olmanız gerekiyor uyarı almıştır hemen damlamış :)
ben kayıtlı kullanıcılar olarak ayar yapmıştım.şaşırdım şimdiŞimdimisafir olarak baktım bir albüme gayet güzel resimleri gördüm..
Orada resim eklerken herkes kısmı var,ona tıklanınca dişardan gözüküyor..
ben kayıtlı kullanıcılar olarak ayar yapmıştım.şaşırdım şimdi
en guzeli takip ettigin kullanıcılara ac en azından tanıdıgın kişiler olurben kayıtlı kullanıcılar olarak ayar yapmıştım.şaşırdım şimdi
en guzeli takip ettigin kullanıcılara ac en azından tanıdıgın kişiler olur