- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.081
Senin de yeni nickin hayırlı olsunmargadan sonrasını okuyamıyodum ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin de yeni nickin hayırlı olsunmargadan sonrasını okuyamıyodum ben
Hep margarini çağrıştırıyordu zatenzaten margarikotin diyen çok az insan vardı
marga
margarin
margi diyorlardı..
bir arkadaş yemek yarışmasında tarifin sunumunu yaparken
margarin olduğunu dile getirmiş parantez içinde de margarikotin selamlar yazmış haha
görünce çok gülmüştüm
Margarin yapacaktım da neyse dedim şimdi bir sürü bana takılan olur vazgeçtimmHep margarini çağrıştırıyordu zaten
Ben yedim hepsini nihahahMargarin yapacaktım da neyse dedim şimdi bir sürü bana takılan olur vazgeçtimm
senin lahmacunları görünce canım çektiiiii
Oh oh maşallah o kadar yemene rağmen maşallahın varBen yedim hepsini nihahah
İçimden cevap verdim buraya yazamıyorum yeşil renge dua et sana karşı kötü duygular besliyorumMargarikotin
Margarikatin
Margonikotin
Margarokiton
Bu aralar iştahım çok açıldı. Yiyorum ama inşallah kilo almamOh oh maşallah o kadar yemene rağmen maşallahın var
Aynı şekilde benim de ufacık bir göbeğim kaldı..Bu aralar iştahım çok açıldı. Yiyorum ama inşallah kilo almam
Tabi sen gördün fit vücudumu Ayva göbeğim var egzersiz yapmam lazım ama üşengeçlik de var
Pazularımı göstericem sanaBu aralar iştahım çok açıldı. Yiyorum ama inşallah kilo almam
Tabi sen gördün fit vücudumu Ayva göbeğim var egzersiz yapmam lazım ama üşengeçlik de var
Ben bi hevesle başlıyorum sonra bırakıyorumAynı şekilde benim de ufacık bir göbeğim kaldı..
Pazartesi başlıyorum belki de yarın başlarım hiç belli olmaz
Ben de baklavalarımı göstercem sanaPazularımı göstericem sana
Ben de baklavalarımı göstercem sana
Margarikotin
Margarikatin
Margonikotin
Margarokiton
Aynen, çaktırmaKız sende o lahmacunlardan sonra baklava mı kalır
şekerpare olmuştur senin göbek
bugun fena kimlik bunalımı yasadım hakkımı doldurdum bu nick benimsemek zorundayız hepimizEvet sevdim bunuuuuuu akmenraaaa
Bu ne demek peki..
Aynen, çaktırma
Ama ben de altyapı var, biraz uğraşırsam çıkar baklavalarım hıh kıskan
Korkuyorum bundan da sıkılıp yeni bir üyelik alıcan diyeebugun fena kimlik bunalımı yasadım hakkımı doldurdum bu nick benimsemek zorundayız hepimiz
yok yok bu kalıcı seviyordum zatenKorkuyorum bundan da sıkılıp yeni bir üyelik alıcan diyee
Vayy hentbol demek Lisede hocam takıma gel dedi de ben ineklemeyi tercih ettimSıkı bir diyete ve spora başlayımda gör sen beni..
Ben eski sporculardanım 10 sene hentbol boşuna mı oynadım bu fiziği formda tutabilmek için az mı maça çıktım kırmızı kartlar sarı kartlar 2 dakikalar yedim