- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
En dişli rakibin benim bilgineMavişim katilsana en tatli rakibem olursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En dişli rakibin benim bilgineMavişim katilsana en tatli rakibem olursun
Oyyy yerim seniiiii Yarın bişeyler yapmaya çalışayım olmadı hihih ama senin yanında hiç şansım yokMavişim katilsana en tatli rakibem olursun
Çok istiyorum katılmayı, yarın kaldırayım şu totoyu yerinden mademKatılsana sende canım , inan onun heyecanı çok tatlı oluyor
Çok istiyorum katılmayı, yarın kaldırayım şu totoyu yerinden madem
Zaten sevgililer gününde dışarı çıkmıyoruz canım, 4 çocukla nereye gideyim Uygun kıyafetim de yok, genelde hep spor takılıyorum:)Hahaha öyle deme ya eğleniyoruz şunun şurasında..
Unutmam canım :)Kadiblar kulubu ve tarihn yazan kagidi unutma:)
Peki bakalım öyle olun canım döndünüz mü boludan..Zaten sevgililer gününde dışarı çıkmıyoruz canım, 4 çocukla nereye gideyim Uygun kıyafetim de yok, genelde hep spor takılıyorum:)
Zaten marga diyoruz ya kiz daha iyi olmus :)Sağolasın canım birazcıkta böyle takılalım hem bu margarikotini yazmaktan daha kolay dimi
Senin gibi rakine can kurbannnEn dişli rakibin benim bilgine
Canim benimmOyyy yerim seniiiii Yarın bişeyler yapmaya çalışayım olmadı hihih ama senin yanında hiç şansım yok
Öyle pek güzel değilim senin gibi kuzummmmm maşallah sana sen çok hoşsunSenin gibi rakine can kurbannn
Canim benimm
Hic gormedim hem seni gormus olurumm
Ask olsun yureginin guzelligi yuzune yansimistir eminimÖyle pek güzel değilim senin gibi kuzummmmm maşallah sana sen çok hoşsun
Teşekkür ederim fıstığımmm =)Zaten marga diyoruz ya kiz daha iyi olmus :)
Yahu öyle diyipte şımartma şu kızı..Öyle pek güzel değilim senin gibi kuzummmmm maşallah sana sen çok hoşsun
Sus kız albümden gelen yorumları gördümSenin gibi rakine can kurbannn
Canim benimm
Hic gormedim hem seni gormus olurumm
Yahu öyle diyipte şımartma şu kızı..
Kendini bir şey sanacak aaa yapma ama
Daha once kiskanilma duygusunu yasamamistimSus kız albümden gelen yorumları gördüm
Göz yaşlarına inanmıyorum göz yaşartıcı bomba etkisinin altında kalan gözler gibi yaş akıtmıyorsun hıh
Boğa burcuyum ben benden kıskananını bulamazsın ..Daha once kiskanilma duygusunu yasamamistim
Kiz seni operim smdi yerim seniBoğa burcuyum ben benden kıskananını bulamazsın ..
Kiz seni operim smdi yerim seni