- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
En dişli rakibin benim bilgineMavişim katilsana en tatli rakibem olursun![]()
![63 :63: :63:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk63.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En dişli rakibin benim bilgineMavişim katilsana en tatli rakibem olursun![]()
Oyyy yerim seniiiiiMavişim katilsana en tatli rakibem olursun![]()
Çok istiyorum katılmayı, yarın kaldırayım şu totoyu yerinden mademKatılsana sende canım , inan onun heyecanı çok tatlı oluyor![]()
Çok istiyorum katılmayı, yarın kaldırayım şu totoyu yerinden madem![]()
Zaten sevgililer gününde dışarı çıkmıyoruz canım, 4 çocukla nereye gideyimHahaha öyle deme ya eğleniyoruz şunun şurasında..![]()
Unutmam canım :)Kadiblar kulubu ve tarihn yazan kagidi unutma:)
Peki bakalım öyle olun canım döndünüz mü boludan..Zaten sevgililer gününde dışarı çıkmıyoruz canım, 4 çocukla nereye gideyimUygun kıyafetim de yok, genelde hep spor takılıyorum:)
Zaten marga diyoruz ya kiz daha iyi olmus :)Sağolasın canım birazcıkta böyle takılalım hem bu margarikotini yazmaktan daha kolay dimi![]()
Senin gibi rakine can kurbannnEn dişli rakibin benim bilgine![]()
Canim benimmOyyy yerim seniiiiiYarın bişeyler yapmaya çalışayım olmadı hihih ama senin yanında hiç şansım yok
![]()
Öyle pek güzel değilim senin gibi kuzummmmmSenin gibi rakine can kurbannn
Canim benimm
Hic gormedim hem seni gormus olurumm![]()
Ask olsun yureginin guzelligi yuzune yansimistir eminimÖyle pek güzel değilim senin gibi kuzummmmmmaşallah sana sen çok hoşsun
![]()
Teşekkür ederim fıstığımmm =)Zaten marga diyoruz ya kiz daha iyi olmus :)
Yahu öyle diyipte şımartma şu kızı..Öyle pek güzel değilim senin gibi kuzummmmmmaşallah sana sen çok hoşsun
![]()
Sus kız albümden gelen yorumları gördümSenin gibi rakine can kurbannn
Canim benimm
Hic gormedim hem seni gormus olurumm![]()
Yahu öyle diyipte şımartma şu kızı..
Kendini bir şey sanacak aaa yapma ama![]()
Daha once kiskanilma duygusunu yasamamistimSus kız albümden gelen yorumları gördüm![]()
Göz yaşlarına inanmıyorum göz yaşartıcı bomba etkisinin altında kalan gözler gibi yaş akıtmıyorsun hıh
Boğa burcuyum ben benden kıskananını bulamazsın ..Daha once kiskanilma duygusunu yasamamistim![]()
Kiz seni operim smdi yerim seniBoğa burcuyum ben benden kıskananını bulamazsın ..![]()
Kiz seni operim smdi yerim seni![]()