En Tarz Üye Yarışması ✄ Sevgililer Günü !

Yok tatlım minicik sıkıyorsun eline , jöle sürer gibi ilk önce eline yedir sonra başını aşağıya indir saçlarına yukarıdan aşağıya düz bir şekilde uygula..

Harika oluyor ..

Ben bir gün yapıp foto koyarım size ama argan yağ serum bitti alayımda görün..

Dışarıda kızlar saçların ne kadar bakımlı diye iltifat yagdırıyor bana ahahahaha
senin saçları biliyorum zaten muhteşem

Margaaaaa, ben de istiyorum saçlarını görmek :) saç konusunda dertliyim yaaa... Ince ve Yağlı bi saç tipim var... Hiç hoş değil... Dümdüz pürüzsüz ipeksi görünmüyor... Ne yapmam lazım :))

Bu arada başlasın artık şu yarışma ya :mad: bi an önce rezil olmak istiyorum :KK70:

aynı bana benziyor makyaj değil saç bakım ürünleri seviyor bende saçla kafayı bozanlardan :KK70:

Bende aynı şekilde saç bakım ürünlerini severim denemeye bayılıyorum farklı şampuanlar kremler spreyler falan
Her ay şampuan değiştiriyorum ben ya :)

Makyaj çok önemli değil
Eskiden cildime cc krem falan uygulardım
şimdi attım hepsini çöpe..

Kalem eyeliner rimel yetiyor ha bir de ruj ..

Rujda tek rengim pembedir..

Kırmızı beyaz tenli olduğum için hayatta yakışmaz..

Margaaaaa, ben de istiyorum saçlarını görmek :) saç konusunda dertliyim yaaa... Ince ve Yağlı bi saç tipim var... Hiç hoş değil... Dümdüz pürüzsüz ipeksi görünmüyor... Ne yapmam lazım :))

Bu arada başlasın artık şu yarışma ya :mad: bi an önce rezil olmak istiyorum :KK70:

Dur göstereyim bekle :)

Bende aynı şekilde saç bakım ürünlerini severim denemeye bayılıyorum farklı şampuanlar kremler spreyler falan
Her ay şampuan değiştiriyorum ben ya :)

Makyaj çok önemli değil
Eskiden cildime cc krem falan uygulardım
şimdi attım hepsini çöpe..

Kalem eyeliner rimel yetiyor ha bir de ruj ..

Rujda tek rengim pembedir..

Kırmızı beyaz tenli olduğum için hayatta yakışmaz..
bende değişiyorum sıkılıyorum şampuandan
benimde tek makyajım bb krem ve ruj :KK70:

X