- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.361
evet kuzumDimiiii, ben de bayıldımmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet kuzumDimiiii, ben de bayıldımmmmm
Yarışma saatine de az kaldıııııııı!evet kuzum
bende cok merak edıyorum yaaaYarışma saatine de az kaldıııııııı!
Kim ne giymiş merak ediyorummmm
Ben yarışmaya gönderdiğim kıyafetle dışarı çıkmadım hiç çıkamam da herhalde hahahahabende cok merak edıyorum yaaa
görcez bakalm hanfendııııBen yarışmaya gönderdiğim kıyafetle dışarı çıkmadım hiç çıkamam da herhalde hahahaha
Görelim yavrummmmgörcez bakalm hanfendıııı
geceye kadar vakit varrKeske bende katilabilseydimm
Benimki oyar icimi de doldurup firina verirgeceye kadar vakit varr
Hadi bakalım tahminlerini bekliyorum, ama hiç ipucu vermedim haberin olsunugrasırım valla ozellikle seni bulcam ilk sırada sen varsın
Benim eşim bilmiyor, bilse o da kızarBenimki oyar icimi de doldurup firina verir
biz de yerız kız acıktım zatenBenimki oyar icimi de doldurup firina verir
Hahahaha yemek tarifi gibi oldu ama gercekten yapabilir kiskancliktan bahcede rahat sigabilecegim bi firin yapti kartlari acik oynuyo adambiz de yerız kız acıktım zaten
ben hiç biryere de gitmedim hediye de almadım yarışmaya katılmam da komik kaçar sanırım
Ayyy ne cesaret bravo vallaBenim eşim bilmiyor, bilse o da kızar
tövbe tövbeeeHahahaha yemek tarifi gibi oldu ama gercekten yapabilir kiskancliktan bahcede rahat sigabilecegim bi firin yapti kartlari acik oynuyo adam
Bende tatlıbikıza kırmızı don aldım o da bana sevgililer gününde parfüm oldu
kırmızı donumu severek kullanıyorumBende tatlıbikıza kırmızı don aldım o da bana sevgililer gününde parfüm oldu
Yemiyo zaten yoksa fifiyyyttt coktan seyederdimtövbe tövbeee
tamam anacım katılma sen fırında tavuk olmanı ıstemeyız
ama dısarda giyilmiycek birseyle katılan olduysa wuhuuu merakla bekliyorum