- 4 Temmuz 2014
- 3.508
- 3.432
- 168
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.821
Bi kere o kisisel bakimdirsusle pusle ne alakasi var hih
Lanossssss sen turkce sarki olarak mahsummmm abimizi mi dinliyorsun sadece hiii
gece sarkısı size dinleyin
En onem verdigim seyKisisel bakimini ihmal edenlerde var ama haha
turklerden mahsun vazgecilmezimLanossssss sen turkce sarki olarak mahsummmm abimizi mi dinliyorsun sadece hiii
bende ilk ellere bakarım kadın elli erkekleri sevmiyom yaEn onem verdigim sey
Esimin dislerine, ellerine falan asik oldum ilk ben zatenBu devirde bu kadar temiz erkegi buldum kacirmayayim dedim saka saka ilk gozlerine asik oldum sonra dislerine
Adam eli olsun da tirnaklarin ici kapkara olmasinbende ilk ellere bakarım kadın elli erkekleri sevmiyom yaadam eli olacak uleeen
Erkekte agiz bakimina cok dikkat ederim ben. Erkekte derken yani sevdigim adamda denek istiyorum. Gerisi umrumda degil hahaEn onem verdigim sey
Esimin dislerine, ellerine falan asik oldum ilk ben zatenBu devirde bu kadar temiz erkegi buldum kacirmayayim dedim saka saka ilk gozlerine asik oldum sonra dislerine
Valla ben suan bunu dinliyorumturklerden mahsun vazgecilmezim
E yani tabi sokaktan gecen adamin hijyeninden bize neErkekte agiz bakimina cok dikkat ederim ben. Erkekte derken yani sevdigim adamda denek istiyorum. Gerisi umrumda degil haha
kız ben yaslandım bunlar icinValla ben suan bunu dinliyorum
E yani tabi sokaktan gecen adamin hijyeninden bize ne
Agiz bakimi onemli aynen
bide uzun parmaklı erkekler varAdam eli olsun da tirnaklarin ici kapkara olmasin
Yoksa ben de zarif, narin bi erkek eli dusunemem
kız ben yaslandım bunlar icinsert geliyo bana delirdigim zaman marilyn manson acıyorum o ayrı
vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay oylemiTamam iste yaslandin diye attim sarkinin adi emekli kahvesi hahahaha
Bak citirim gencim guzelim seni uzerimmmmmvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay oylemiyaşlandın didi baga kendim deyince koymuyoda baskası deyince agır geldi be
Cok yakisikli, agzi var dili yok bi adam bulmussun isteAynen kuzum kardan adamim nasil .. begendin mi.. wampir misali gunese cikmiyoruz ikimizde..
Gunesli gunleri goremeyecegiz biz hahaCok yakisikli, agzi var dili yok bi adam bulmussun iste, sizin askiniz da gunes dogana kadar olsun
ahahahBak citirim gencim guzelim seni uzerimmmmm
Yok be saka yaptim nevreste ablam ihtiyar takma disli o hahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?