- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.701
nerelerdesın harbı senNaber zekzi bağyanlar
Burdayım yanerelerdesın harbı sen
Gözlük tak o zamangormuyorum pekhem tek tek nıye yorumlamadın
gıyafetlerıııGözlük tak o zamanneyi yorumlamadım tatlim anlamadim
gırersın gırersınnnnhak eden kazanacak bence de 2 numarayı ayakkabılarından dolayı beğenmemiştim.ama eteği, eteğin duruşu çok güzel nede olsa fizik var :) maşALLAH
ama hala favorim 5. numara ben kazanmayacaksam kesinlikle o kazanmalı kız özenmiş, saç, makyaj kalp detaylar ve gerçekten şık bir restauranta uygun.
mızıkçı kızlar gibi olmak istemiyorum ama sanırım bu benim son moda yarışmam olacak.makyaj, yemek vs olabilir ama ne bilim hevesim kaçtı benim ya :))
giresim kaçtı :))) hay ALLAH'ım ya cümleme bakgırersın gırersınnnn
giresim kaçtı :))) hay ALLAH'ım ya cümleme bak
eğlenceli diye katılıyorum ben ama ne bilim soğuk bir rüzgar esti bana doğru.neydi o şarkı ikimize karşı bir rüzgar var mı ? )))olsun ya katılmakta guzel hahah
Teşekkür ederim canım
Evet :) Hande Yener - Hastaeğlenceli diye katılıyorum ben ama ne bilim soğuk bir rüzgar esti bana doğru.neydi o şarkı ikimize karşı bir rüzgar var mı ? )))
Oyyy, doğum günün kutlu olsun! Musmutlu bir ömür diliyorum canım :)Teşekkür ederim canım
Canım benim çok sağol güzel dileklerin içinOyyy, doğum günün kutlu olsun! Musmutlu bir ömür diliyorum canım :)
Nasılsın bakalımmmm :)Canım benim çok sağol güzel dileklerin için
İyiyim, babam çağırdı bugün pasta aldım gelin burda kutlayalım dedi. Benim dün gece yaptığım pasta kaldıNasılsın bakalımmmm :)
Teşekkür ederim canım, ben takip ediyorum sohbetlerinizi merak etmeB BayanHicKimse pek sohbet etmedik ama yeni yaşın hayırlar getirsin sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?