- 4 Temmuz 2014
- 3.508
- 3.432
- 168
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.401
ayyyyBen bkunu çıkaran insanlardan hoşlananlardanım ay ne biçim cümle oldu
Off Margam Şu an aynı haldeyim.
Ben squattan zannediyordum meğersem vücudumda genel olarak varmış bi kırıklık
Ateşim çıkmasa bari...
Aman sen de dikkat et, yat dinlen. Uyuyunca azcık geçiyor.
nişan nisana yaz sonuda evlilikkk insallahSözlü ya da nişanlı mısın? Yoksa direk evlilik aşamasına mı geçeceksin?
Kaç zamandır birliktesiniz canım? oy hadi hayırlısı, çok heyecanlıııı.. Biz de düşünüyoruz bu yaz bişeyleer
Benimkinin kıskançlığı tam dozunda. Hissediyorum kıskandığını ama boğmuyor beni ya da kısıtlama yapmıyor.
Ben ise tam tersi
Çok sevinirim kuzucumm
ayyyykızım bakkala cıkrken tedirgin oluyosun napcan oyle hayatı
Yeminle tuvalete bile yarım saatte gidiyorumAynısı bende de var boğaz yanması ve acıma mevcut halbuki soğuk bir şey de içmedim..
Spor yapacak halim yoktu kuzum sende dikkat et
Yeminle tuvalete bile yarım saatte gidiyorum
Ben soğuk su içtim, bi de 2 gündür kar yağarken dışarlara çıkıyoruz benim herifleSoğuğu kaptım iyice.
Erken yatıcam ben valla başım zonkluyor. Bi de işin tuhafı aynısı geçen hafta da oldu her hafta hasta olmaktan bıktım
ben eskiden oyleydimO kadar da değil
Oyyy hadi bakalım inşAllah hayatıımmmmm.. Sen kaç yaşındaydın? Erkek arkadaşın kaç yaşında bi de? çok yaş farkı var mı aranızda?nişan nisana yaz sonuda evlilikkk insallahdirekt evlenelim dedim hemen yarın ama olmuyo işte 9 aydır birlikteyiz
Bu karda kışta da denize girilmez ki, yazı bekle senBen denize girmedim ondan bu kadar dirençsiz vucudum var..
Denize gireyim hayatta kışta hasta olmam ben..
aynen yat dinlen geçmiş olsun canım :)
ben eskiden oyleydimtek basıma dısarı cıktıgımı hatırlamıyorum 2-3 ay
Yasmin ya git yat iğrenç espri yaptın ahahahahaha ama güldümBu karda kışta da denize girilmez ki, yazı bekle sen
Sağol canım sana da geçmiş olsun
Geçmiş olsun. Şifayı kapmak üzeresin o zaman, oy oyyy.. Kar güzel tabii, ama sonrası daha kötüü... Sen de bitki çaylarına yüklen mutlakaaOff Margam Şu an aynı haldeyim.
Ben squattan zannediyordum meğersem vücudumda genel olarak varmış bi kırıklık
Ateşim çıkmasa bari...
Aman sen de dikkat et, yat dinlen. Uyuyunca azcık geçiyor.
ben 27 o 36 torunlarımızı kac yasında gorcez kimbilirOyyy hadi bakalım inşAllah hayatıımmmmm.. Sen kaç yaşındaydın? Erkek arkadaşın kaç yaşında bi de? çok yaş farkı var mı aranızda?
havalar zaten soguk marga sende yapma boyleBende öyleyim uzun zamandır tek başıma dışarı çıkmışlığım yoktur kapıdan hep iki kişi çıkıyordum
Deliiiiiiiben 27 o 36 torunlarımızı kac yasında gorcez kimbilir
Bu tek çıkamama olayı nedir? Bişeyler kaçırdım galibaaaaaaaaaahavalar zaten soguk marga sende yapma boyle
ben sanki huysuz bişi olurum gibi hissediyorum yaDeliiiiiiiçok sevimli bi nine olursun sen kırmızı donlusundan
kıskanclıktan acıldı ya konu bende onu dedim esiden tek cıkamıyordum dısarı diyeBu tek çıkamama olayı nedir? Bişeyler kaçırdım galibaaaaaaaaaa
Huysuz ama tatlııı!ben sanki huysuz bişi olurum gibi hissediyorum ya
O niye ki? Ben hiç böyle bi şekilde kıskanılmadımkıskanclıktan acıldı ya konu bende onu dedim esiden tek cıkamıyordum dısarı diye
aman eskiden vardı oyle bi tip bende giyime ona buna karısırdıHuysuz ama tatlııı!
O niye ki? Ben hiç böyle bi şekilde kıskanılmadımçok mu şey kaçırdım? sevgilim beni sevmiyor mu? tutmayın beni kendimi bdv'ye atıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?