En Tarz Üye Yarışması ✄ Sevgililer Günü - Akşam Yemeği

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    295
  • Anket Kapalı .
Off Margam Şu an aynı haldeyim.
Ben squattan zannediyordum meğersem vücudumda genel olarak varmış bi kırıklık
Ateşim çıkmasa bari...
Aman sen de dikkat et, yat dinlen. Uyuyunca azcık geçiyor.

Aynısı bende de var boğaz yanması ve acıma mevcut halbuki soğuk bir şey de içmedim..
Spor yapacak halim yoktu kuzum sende dikkat et

nişan nisana yaz sonuda evlilikkk insallah direkt evlenelim dedim hemen yarın ama olmuyo işte 9 aydır birlikteyiz

Aynısı bende de var boğaz yanması ve acıma mevcut halbuki soğuk bir şey de içmedim..
Spor yapacak halim yoktu kuzum sende dikkat et
Yeminle tuvalete bile yarım saatte gidiyorum
Ben soğuk su içtim, bi de 2 gündür kar yağarken dışarlara çıkıyoruz benim herifle Soğuğu kaptım iyice.
Erken yatıcam ben valla başım zonkluyor. Bi de işin tuhafı aynısı geçen hafta da oldu her hafta hasta olmaktan bıktım

Ben denize girmedim ondan bu kadar dirençsiz vucudum var..
Denize gireyim hayatta kışta hasta olmam ben..

aynen yat dinlen geçmiş olsun canım :)

nişan nisana yaz sonuda evlilikkk insallah direkt evlenelim dedim hemen yarın ama olmuyo işte 9 aydır birlikteyiz
Oyyy hadi bakalım inşAllah hayatıımmmmm.. Sen kaç yaşındaydın? Erkek arkadaşın kaç yaşında bi de? çok yaş farkı var mı aranızda?

Off Margam Şu an aynı haldeyim.
Ben squattan zannediyordum meğersem vücudumda genel olarak varmış bi kırıklık
Ateşim çıkmasa bari...
Aman sen de dikkat et, yat dinlen. Uyuyunca azcık geçiyor.
Geçmiş olsun. Şifayı kapmak üzeresin o zaman, oy oyyy.. Kar güzel tabii, ama sonrası daha kötüü... Sen de bitki çaylarına yüklen mutlakaa

Huysuz ama tatlııı!

O niye ki? Ben hiç böyle bi şekilde kıskanılmadım çok mu şey kaçırdım? sevgilim beni sevmiyor mu? tutmayın beni kendimi bdv'ye atıcam
aman eskiden vardı oyle bi tip bende giyime ona buna karısırdı simdi erkek arkdasım kıskancdır ama asırı degil seven adam az kıskanır bogmaz kadını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…